Jump to content

Moto Zajednica

Osnexus

Članovi
  • Broj tema i poruka

    58
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Osnexus

  1. Auuu kakva frka....a rekao sam Vam da ja nemogu da dođem....
  2. Maxi pozdrav . Uvjeren sam da je domacin bio kao i uvijek na vrhuncu. Zao mi je sto nisam mogao da dodjem, ali nadam se dogodine.
  3. Prvi put otisao i vratio se za cca 8 sati. Drugi put nesto malo duze cca 10 sati . Treci put ostao dva dana..... To mi se samo cini da je svaki put sve dalje ili je svaki put sve bolje i bolje ..
  4. E a jel smijem i ja da dodjem? Prilično sam siguran da nisam pogriješio datum ni mjesto iako ima preko nekoliko druženja....u manje više isto vrijeme
  5. Sve najbolje u Novoj 2014 godini maxi ekipi.....puno druženja i odvoženih kilometara
  6. Maxi pozdrav... Čitam ne vjerujem.....maxiji na vlak Proći pored Osijeka a ne planirati zaustavljanje je N E O P R O S T I V O ... Osim toga ...gledam plan puta i onako na brzinu osim vozanja čisto sumnjam da se nešto može vidjeti za tako kratak put i prenatrpan plan. Po mome bolje je sve to podijeliti na dva puta i temeljito obići sve što maxi prijatelji iz Srbije predlažu da se ima vidjeti. Obzirom da pretpostavljam da će grupu činiti poprilično VREMEŠNI VOZAČI biti će to pravi izazov. Uopće se ne slažem da se kroz Hrvatsku mora ići autoputem , jer se i tu ima štošta za vidjeti , ali obzirom da je to samo za "preletit " onda nemam sugestija na tu temu. MSH planira također ići na đir do Rumunjske, ali će to biti itekako manjeg obima sa dovoljno vremena za pogledati što se pogledati treba. Pri tome računamo na podršku maxi prijatelja iz Srbije koji će nam pomoći u tom naumu . Sve u svemu ima dosta zimskih mjeseci za planiranje a svima želim da se ugodno provedu i put završe bez ikakvih neželjenih pojava.
  7. Pozdrav ekipi...drago mi je da je sve prošlo kako treba...odmorite zaslužili ste. (y)
  8. Maxi pozdrav! Na žalost Damba neće moći ići sa Vama. Jutros mi se javio sa sms-om iz bolnice , malo ga je srce čopilo tako da se ne usudi ići i napraviti probleme prije svega sebi pa ona i Vama. Sve Vas puno pozdravlja i želi Vam dobru zabavu.
  9. Maxi pozdrav! U prilogu mjesto gdje bi se trebali naći. Pošto je situacija kod nas malo kaotična radi blokada cesta moguće je da dođe do promjene. Uglavnom ja sam na vezi sa @alexantom i ako bude nekih problema prije Đakova lako ću doći pred Vas. Ako sve prođe u redu i budete u Đakovu oko 10:30 imamo još cca 300 km, za što nam je uz stajanje za okrijepu i sipanje goriva nekih 5 sati. Da i nešto o blokadama izašli su poljoprivrednici i traktorima zapriječili glavna raskršća tako da se prolazi otežano jer se mora ići okolnim putevima. Iskreno se nadam da će se do srijede nešto dogoditi u pozitivnom smislu i da će ceste biti prohodne. na pravcu Đakovo - Našice BP Petrol
  10. Maxi pozdrav, vidim tema je vruća. Ne sekirajte se, voznja magistralom je jedno odlicno iskustvo i bez obzira na broj ucesnika na vrijeme ste u Mojstrani.(y)
  11. Iz Osijeka se planira organizirati grupa za zajedničko putovanje na meet. Svi oni koji žele putovati u toj grupi neka se jave da se možemo dogovoriti oko vremena polaska.
  12. Maxi pozdrav! Evo da predstavimo i program događanja na maxi meetukoji se ove godine na zatvaranju sezoneodržava na Krku. Ovo je 3 maxi meet u organizaciji hrvatskih maxiskuteraša , aukupno 9 maxi meet od 2010 kada je tradicija započela. Krenimo redom: Vrijeme održavanja: 20.-22. 09 2013. Mjesto održavanja: Otok Krk PROGRAM 1. Dan (Petak 20.09 2013) - Od 12 sati okupljanje u hotelu Depadansa MarinaHoteli Omišalj http://www.hoteli-omisalj.hr/ - 19:00 večera ( švedski stol ) druženje uzrazgovor 2. Dan ( Subota 21. 09 2013 ) - 09 – 10 doručak (švedski stol ) - 10:00 panoramska vožnja do grada Krka - Posjeta KRK MOTO-u zastupniku KYMCO za RHsponzoru meeta do 13:00 - Vožnja prema Vrbniku ( u planu degustacija vina) - 15:00 dolazaku Njivice parkiranje na rivi imogučnost vožnje maxiskutera iz palete KYMCO - Tu će biti organiziran piknik u organizaciji TZKRK , kupanje i druženje po želji 18:00povratak u Omišalj - Večera i zabava na terasi NIGHT ADRIATIC uz hotelskuglazbu i pivo po posebnoj cijeni - 3. Dan (Nedjelja 22. 09 2013.) - Doručak i oko 10:00 tradicionalno zajedničkofotografiranje i povratak prema mjestu stanovanja CIJENA Cijena smještaja na bazi polupansiona ( doručak + večera oboje švedski stol) u dvokrevetnoj sobi je 30€/osoba/dan U cijenu je uračunata i zabava sa glazbom Rezrvirati se može na tel koji se može pronaći kada otvoritelink ili na urban.79@hotmail.com , infocromaxi@gmail.com .Prilikom rezervacije nije potrebna akontacija samo se pozvati na 9 maxi meet Kako bi rekli naši SLO MAXI prijatelji VABLJENI!!!!
  13. Maxi pozdrav! Ekipa se sretno vratila u Osijek taman prije nevremena koje je poharalo grad. Dečki se zahvaljuju na gostoprimstvu , a ja im se pridružujem. Hvala svima na druženju i vidimo se dogodine..
  14. Hmmm u OMV računovodstvu se niko ne javlja...na sajtu Nis-a kaže da primaju sve poznatije vrste kartica....Generalno Diners kod nas prolazi na svim pumpama... Ako zapneš pozajmićemo ti naše kartice... Thx!
  15. Maxi pozdrav, mogu li dobiti info od vas vezano uz nacin placanja na pumpama. Moze li se platiti diners karticom ili iskljucivo samo za gotovinu. Hvala
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja