Rade koenig 1054 Napisano Februar 18, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dachman hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu Rade. Hvala Bigi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11691 Napisano Februar 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne kazem ja da je ruzno, daleko od toga, jako je lepo ispalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1054 Napisano Februar 18, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ne kazem ja da je ruzno nego samo sam hteo nesto da kazem jer moram da kazem ovaj volim da kazem strasno sam srecan kad kazem jer kad kazem osecam se kao da sam kazao jer kad ne kazem osecam se lose :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16371 Napisano Februar 18, 2013 Integrisan, 9410 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Rade ti si car odamna se pitah odakle Alexi 1122 posta za jos jednu sezonu ga ne bi stigggoooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1054 Napisano Februar 18, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan A samo da kazem :lol: :lol: :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Februar 18, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan aleks je ko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Februar 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Ovim putem želim da se izvinim Alexantu što su tri mlate zamlate Bugiman,Laki_90 i moja malenkost Culle nisu uplatile novac za izradu majica i nalepnica,takodje se obavezujem da cu sutra u 09:00h pozvati gore navedene persone i uputiti ih ka najblizoj posti,banci da izvrse uplatu.Alexanto izvini jos jednom,sta cu kad smo zamlatni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se pridruzujem Culle-tovom postu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Februar 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Fanky u 09:02 dobijas telefonski poziv ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16371 Napisano Februar 18, 2013 Integrisan, 9410 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi mozda neko znao gde se moze pazariti ovako nesto, fala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Ne kazem ja da je ruzno nego samo sam hteo nesto da kazem jer moram da kazem ovaj volim da kazem strasno sam srecan kad kazem jer kad kazem osecam se kao da sam kazao jer kad ne kazem osecam se lose :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Voli covek da kaze pa to ti je : D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Rade ti si car odamna se pitah odakle Alexi 1122 posta za jos jednu sezonu ga ne bi stigggoooo Dzaba mu, nece postati admin. :D Folije su ispale vrh na Kymcu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 18, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu Mare pa opet low kick!!! Pa zasto bre pustite decka vidite da je elokventan i ima sta da kaze!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nije kasno za nadu koja umire poslednja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11691 Napisano Februar 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, sve je to tacno, ali vama bi bilo dosadno da mene nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1054 Napisano Februar 19, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ti si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 19, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan I tebe i Mareta hahahaha vas dvojica ste ali opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Februar 19, 2013 (promenjeno) Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi mozda neko znao gde se moze pazariti ovako nesto, fala! Pokusaj ovde sat Promenio Februar 19, 2013 član kneža Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16371 Napisano Februar 19, 2013 Integrisan, 9410 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan hvala knezo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1054 Napisano Februar 19, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam se ubio trazeci po netu sinoc i nigde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1054 Napisano Februar 19, 2013 Drug član, 1107 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan N' umes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Februar 19, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja taki 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1778 Napisano Februar 19, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1520 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Eto Alex i ja bili malo u nabavci...Extra sniženja (40%) na poslednjih 10-tak komada Held kišnih odela. Alex je bio "normalan" dečko pa je uzeo "normalno" kišno odelo ja sam bio malo manje normalan pa uzeo ovo "nebesko plavo" (nisam mogao da odolim majke mi) a prošle godine sam Alexu za NGK Iridium-sku svećicu rekao da je bolestan i koji će mu q... Ali eto mene u klubu bolesnika ove godine Alexa brate izvini I tako, od sutra su, kako nam devojčica iz radnje reče, Motul ulja (ne sva ako sam dobro skapirao) na sniženju. I da, kišne rukavice su na sniženju oko 1150 din.. I ko ne zna popust je samo preko Web shop-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...