Alexa90 11621 Napisano Avgust 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Au bre ljudi pa sta je ovo?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Avgust 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na lepim zeljama i sto mislite na mene Auuu, baš nas je krenulo .... Braco drŽ se i bar su ti ruke čitave pa moŽ malo sestrice sa ortopedije da štipneš, pipneš .... @Pope ako mi verujes jos nisam nasao nista vredno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Avgust 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da ostavim link i ovde... prodajem X9, razlog prodaje prelazak na maxi skuter od 500ccm (AA je favorit).. http://www.polovniautomobili.com/oglas1985787/piaggio_x9_250_sl/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Avgust 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Noxy svaka cast na izboru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Avgust 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Braco svi ti zelimo sto brzi oporavak i izlazak iz bolnice, ako je tolika frka za sestre zovi nacicemo neku ... pozdrav i brz oporavak!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Avgust 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Evo da ostavim link i ovde... prodajem X9, razlog prodaje prelazak na maxi skuter od 500ccm (AA je favorit).. http://www.polovniautomobili.com/oglas1985787/piaggio_x9_250_sl/ razmisli malo i o silkanu, imam jedan lep na prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano Avgust 27, 2012 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan Braco,bas si maler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Avgust 27, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan OBAVEZNO podneti tuzbu protiv Beograd puta ili ko god je odgovor za taj tu put i naplatiti stetu!!! > 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Avgust 28, 2012 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Ranije si po zakonu mogao da tuzis Beograd put za takve stvari. Ali sada po novom zakonu mozes samo da im pljunes pod prozor... Jbg, banana drzava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Avgust 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto kazete za Beograd put i ja bi voleo kad bi moglo nesto da se uradi,ali mislim da je mrka kapa .Policija nije izasla na uvidjaj imamo samo policiski izvestaj od patrole koja je dosla u Hitnu u Mladenovcu neznam da li je to dovoljno?Naravno malo je falilo da mi vade krv da me testiraju na alkohol ali sam im trazio da duvam i naravno 0.0 Ne znam pokusacu nesto da uradim pa ako uspe bicete obavesteni naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16165 Napisano Avgust 28, 2012 Integrisan, 9341 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Krecemo Culle, MareX8 i ja po Yamahicu, bice kod mene parkirana na poslu tako da nemas brige Slikacu karakondzule na putu, probaj sa tuzbom BP ako uspe ima DEBELO DA PLATE !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Avgust 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan srecan put maksisti... i da im se debelo naplati sve, i polomljena noga, i stres, i pretrpljeni strah... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Avgust 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Krecemo Culle, MareX8 i ja po Yamahicu, bice kod mene parkirana na poslu tako da nemas brige Slikacu karakondzule na putu, probaj sa tuzbom BP ako uspe ima DEBELO DA PLATE !!! Momci samo polako sa Yamahicom nije ona navikla na vas,da vam se ne otme. Dare,Culle,MareX8 hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Avgust 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Yamahica doterana iz Kovačevca Male intervencije na skuterčetu dobrog nam Gorana koji je obezbedio parking Bracinoj yamahi.Čovek se požali kako mu je neki MAJSTOR radio ventile na skuteru,startuje on agregat,a ono ima onaj kakateristican zvuk caktanja ventila zbog prevelikog/premalog zazora istih,Dare nije bio lenj,raskupusasmo plastike,skinusmo poklopac glave,naštelovasmo ventile,skuter prede . 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Avgust 28, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan dare, svaka cast! moracu i ja atlantika da ti dovedem da ga pogledas.....! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Avgust 28, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma brate Dare odusevis me svaki put!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Avgust 28, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Brate Dare ... najebao si :lol: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Avgust 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Dare je cudo, ljudi kakvog nema medju Moto svetom.Vidim ja da cemo mi morati da mu otvorimo servis pa da on i Culle uvek imaju gde i sta da rade .Ne znam kako da im zahvalim za sve sto su za mene uradili :care: :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Avgust 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan sve pohvale za dareta braco zelim ti brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Avgust 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Drage Koleze,ja sutra odoh na operaciju pa sta Bog da,Predobri i uvek duhom vedri koleza Djuxy mi je bio veceras u poset i skratio dosaadu i lezanj fino me nasmejao svojim dogodovstinama iz rumunije koje u tom trenutku verovatno nisu nikom bile smesne Pozdrav svima i jos jednom VELIKO HVALA SVIMA mnogo mi znaci 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16165 Napisano Avgust 28, 2012 Integrisan, 9341 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Covek je mnogo dobar i krajnje korektan tako da nisam mogao sedeti skrstenih ruku, pritom skuterce vozi njegov sin, dete ko dete - cik mu ne daj igracku @Rampas okreni/obrni dupe je pozadi zajebao sam se ja sto sam se ozenio , lepo mi pricali stariji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Avgust 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Satelise, upomoc! Crkli su mi migavci sa leve strane, sve ostalo radi normalno, jel to osigurac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6131 Napisano Avgust 29, 2012 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da nije boMbina, Miljenko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Avgust 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cika Rajko vidimo se mi danas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16165 Napisano Avgust 29, 2012 Integrisan, 9341 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Satelise, upomoc! Crkli su mi migavci sa leve strane, sve ostalo radi normalno, jel to osigurac? Pre ce biti da je prekidac klik-klak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...