motor_che 417 Napisano Maj 14, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan zbog nekih obaveza ne stizem tako rano , ali se vidimo u Vrscu! pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaS 11 Napisano Maj 15, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Aaa tek sada vidim da idete grupno... :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Maj 15, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sedimo u kaficu u Vrscu, davimo se u sladoledu Alexanto i naslednik, Marre, Saxi i moja malenkost. Vreme je divno i prava je steta sto nas nema vise. Pozdrav od vesele druzine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Maj 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, uživajte u izletu! Nadam se da ću vam se pridružiti sledeći put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Maj 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan alexanto ekipa stigla kući posle 320 pređenih km, suvi što je najvažnije. Divno proveden dan sa dragim drugarima. Upoznao sam i kolegu motor che i žao mi je što se nisam pridružio u vožnju do Bele Crkve. Biće prilike! Nadam se da će nas sledeći put biti više. Evo i nešto malo fotki... Pozdrav svima od alexanto seniora i juniora! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Maj 15, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na slikama Alexa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Maj 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan bilo je super, takodje mi je drago sto smo se upoznali ali nije sto niste zapalili posle sa nama...drugi put, tjst verovatno u Osjeku! Bilo bi lepo da nas se skupi vise i da onako dzumle idemo... stizu slike i od mene ovih dana, pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Maj 16, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa vožnja a biće i lepših Slike su 5+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Maj 16, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Moto trka Vršac 2011. http://www.moto-berz...11-/stranica-1/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Maj 17, 2011 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Sramota me sto se uopste javljam, stvarno sam zeleo da vam se pridruzim ali me predhodno vece uzelo pod svoje. Stigao sam u Beograd kasno u nedelju iz Secnja, bas sam video NTOM-a kako se vraca u zimskom izdanju pod kacigom. NTOM, rekao bih sa slika da te pareza nije naruzila. Cetvrtak vece birajte mesto ja zovem turu u zamenu za Vrsac.Alexanto ako dodjes imas mesto na celu stola. Samo da okopni a i Losmi da mi zavrsi novu tablicu i registraciju. Ako ne promeni, pokupicu vas kolima. Pozdrav pionirima Maxi Scooter okupljanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Maj 18, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan NTOM, rekao bih sa slika da te pareza nije naruzila. he he he neke je tesko dodatno poruzneti )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Maj 18, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan NTOM, rekao bih sa slika da te pareza nije naruzila. he he he neke je tesko dodatno poruzneti )) Istina hahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Maj 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Osjek je tu, ima li zainteresovanih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Maj 18, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Drugar mi se zeni taj vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Maj 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan ideli neko u sabac u subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Maj 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Osjek je tu, ima li zainteresovanih? Da se ne ponavljam...alexanto ekipa (senior i junior) kreću oko 7 ujutro u nedelju pa preko Bogojeva za Osijek... Mislim da je bolje sve naknade dogovore za Osijek obavljati u temi koja je otvorena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Maj 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan ako jos ima mesta evo i mene pozdrav za sve od kubure sa bele zemlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Maj 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kapacitet Maxi scooter Club-a je neograničen... Dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Maj 23, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Maj 23, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Maj 23, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako smo samo online klub... Bez skupa ništa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Maj 23, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan U toku leta ja ću organizovati jedan "inicijalni" skup maxiskuteraša kod mene. Bićete svi blagovremeno obavešteni o tome. Biće to jedna skromna varijanta ali za početak sasvim dovoljna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Maj 23, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima za dobrodoslicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Maj 23, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan U toku leta ja ću organizovati jedan "inicijalni" skup maxiskuteraša kod mene. Bićete svi blagovremeno obavešteni o tome. Biće to jedna skromna varijanta ali za početak sasvim dovoljna... voleo bi samo da ne bude jul jer cu u tom slucaju propustiti jos jedan lep dogadjaj, iako cu se svrckati po italiji i cote d azure-u nece mi biti bas sve jedno da propustim neki dobar suljpa ili kako ti rece grah dobro nam dosao newbie Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2049 Napisano Maj 24, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan "Skuter klub" u Srbiji nikad nije mogao da se okupi i da napravi neko druzenje. Ja sam skoro 3 godine bio na maxi skuteru i cesto se pokretale teme, aj se vidimo ovde, aj se vidimo onde.... Kad su dogovori svi dolaze, a kad dodje dan pred dolazak onda pocinje "jbg, radim u nedelju... moram na slavu, svadbu, ispracaj... imam neodlozne obaveze... rekli su kisa ce..." Meni se od toga bilo malo smucilo i vise nikad nisam nikoga zvao ni pitao. Kad mogu sednem na motor odem da zujim, ako na nekom odmoristu sretnem nekoga onda super, ako ne opet super, vozio sam se i milina. Hocu reci da ne treba cekati neko masovno okupljanje, neka ode 3, 4, 5 skutera, neka se napise lep putopis, posle ce drugima da bude krivo sto nisu isli i eto sledeci put jos drustva. I opet tako dok ne postane velika grupa spremna za ozbiljne akcije na medjunarodnom nivou Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...