Predator016 1139 Napisano Februar 20, 2022 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Haha. I ja pratim MotoJitsua, lik je extra. Secam se, skoro sam gledao kako obara ovaj skuter, sa sve kolenom do asfalta. Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4724 Napisano Februar 20, 2022 Drug član, 3610 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, veljabandit je napisao: Nije kinez, Kymco. Po netu piše na x mesta da nije Kymco, nego Loncin Motor China. Evo ima ima pomena o tome i na ovom forumu: Što naravno, ništa ne smeta. Skuter dobija odlične ocene i od kritike i od svojih vlasnika. Samo je basnoslovno skup (za mene). Ali baš mi se sviđa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21595 Napisano Mart 18, 2022 Integrisan, 9422 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan "Za nju i njega" Voznja, dva satelisa 400... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Mart 18, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan To je srećno udata žena, ima mužev skuter za delove kad zatreba 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Mart 20, 2022 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21595 Napisano Mart 27, 2022 Integrisan, 9422 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U pozadini kragujevacko naselje "Bubanj", mesto na kom sam rodjen i odrastao... Zapusteni tereni, staklo svuda... Vidim preko stadiona putic kroz varosko groblje do jezera, setih se kada sam kao mlad sa majkom tuda prolazio, kaze mi ona "Hajdemo u krug, nije pametno tuda ici!" Nasmejem se samo, pa ja sam jedan od tih zbog kojih ljudi obilaze Bubanj! Razmisljam, onako za sebe Proslost, sve sam pogresno na svojoj kozi izucio, umem dete da posavetujem "iz prve ruke" 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2543 Napisano Mart 27, 2022 Drug član, 1498 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 505 Napisano Mart 27, 2022 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Jelašnička klisura, Potkapina 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 505 Napisano Mart 27, 2022 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Evo i današnja, pored vodopada i bigrenih kada iznad vodopada Bigar. Do manastira se nije moglo jer je zemljani put bio natopljen. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosCuoreSportivo 308 Napisano April 19, 2022 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan Taze oprana... 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadoboj 15 Napisano Maj 5, 2022 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Suzuki Burgman 650 executive Prijavi odgovor kao problematičan Moj vozić. Promenio Maj 5, 2022 član dadoboj 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 158 Napisano Jun 13, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Мало опуштања у шумадијском зеленилу. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3971 Napisano Jun 23, 2022 Drug član, 905 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja atlantic 200 77 Napisano Jul 16, 2022 Svrati ponekad, 34 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Piaggio Vespa 134ccm 1982. Yamaha Dragstar 650 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mojih skutera :Ima tu ponekih slicica sa putovanja. Aprilia Atlantic 200 2003. poznata skuter klubu od pre od druga clana Dieselman(Tomova bivsa )Slike su od svugde pomalo Piaggio Vespa p80x 1983.nju smo restaurirali davne 2017.i nije ni 100metara presla od tada . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4724 Napisano Avgust 29, 2022 Drug član, 3610 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nije moj motorin, ali bih voleo da jeste. Ćera mi pozira pored lepog papakija u Grčkoj. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranBG 370 Napisano Avgust 29, 2022 (promenjeno) U prolazu, 54 postova Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Euforija zbog nove igračke je u punom intezitetu, reko’ da ne oklevam LMW (Loncin Motoren Werke) C400 GT 2022 Promenio Avgust 29, 2022 član ZoranBG 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2543 Napisano Avgust 30, 2022 Drug član, 1498 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda kao stelth avion, ili kao helikopter apache. To mi se strasno svidja i na novom Xmax 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kawazzr500 222 Napisano Septembar 22, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da prilozim moj bivši skuter....sluzio opasno, zadovoljan sam sa njim Kinroad xt 125cc Prodat nazalost...ostale samo fotke i lepa sećanja... Promenio Septembar 22, 2022 član Kawazzr500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 158 Napisano Octobar 2, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Данашња. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiRk300 38 Napisano Octobar 19, 2022 U prolazu, 22 postova Lokacija: Bar Crna Gora Motocikl: Yamaha X max 300 Tech Max 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Novembar 1, 2022 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Autumn colors.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4724 Napisano Novembar 1, 2022 Drug član, 3610 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam oko za kameru kao koleza @petar_lord, ali u moj kraj jesen još nije stigla 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Novembar 29, 2022 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 27.10.2010. at 14:29, losmi je napisao: moj ljubimac Koja je ovo marka i model , mnogo je lep skuter?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4724 Napisano Novembar 30, 2022 Drug član, 3610 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kymco XCiting 500, verovatno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Novembar 30, 2022 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, boza_kg je napisao: Kymco XCiting 500, verovatno. Jeste , i ja sam posumnjao pa sam pronašao u PA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...