Andreja 1330 Napisano Januar 26, 2019 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je daily varijanta. Za godinu dana, prešao sam 12000km, potrošio jednu zadnju gumu (čekam proleće pa menjam), jedan set kočionih pločica i zamenio par stvari kao što su sajla zadnje kočnice, akumulator i regler. Najduže vožnje su mi bile do Kruševca i Bajine bašte. Fotki bez, Liberty k'o Liberty, metalik sivi, 2000. Vizir, Givi Monokey od skoro_pedesetak litara ali evo kako gnjura kroz poplavu u Rakovici 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Januar 26, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Xe,xe ovo je liberti amfibija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15863 Napisano Januar 26, 2019 Integrisan, 9295 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Andreja Odgledao sam snimak.....bolje da nisam Ne znam samo sta si hteo da pokazes ovom, pa moze se slobodno reci kretenskom voznjom? 5 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Januar 27, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra muzika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 27, 2019 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Satelis said: @Andreja Odgledao sam snimak.....bolje da nisam Ne znam samo sta si hteo da pokazes ovom, pa moze se slobodno reci kretenskom voznjom? Uz dužno poštovanje, sa skoro 30 godina života i upola toliko baš ovakve vožnje zaista nemam potrebe da Vam se pravdam. I Vama sve najbolje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15863 Napisano Januar 27, 2019 Integrisan, 9295 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Andreja Da si "klinac" od 18+ leta pa i da razumem, sa skoro 30 leta ne mogu da razuem nikako, nit se pa trudim, tvoja stvar. Takvom voznjom pre il kasnije ces zavrsiti u jarku il nekom pod tockove, to sto te sluzi sreca (jer razuma nema) do sada....pitanje je dokle ce. Snimak tvoje voznje sto si okacio je cisto bahacenje u saobracaju, "vidite ljudi koje su cave ovi u automobilima, vidite kako ja to peglam, secem, ulecem jer to tako treba, kakva kisa/voda kakve picke materine"...... waauuu sad svi treba da ti Posle se neko cudi sto bajkere bije los glas..... eto ociglednog razloga! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 27, 2019 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' da se javim još jednom i neću više. Poenta snimka je "Liberty 125 je najbolji skuter na svetu." To je moja svakodnevna vožnja koja je igrom slučaja snimljena zbog poplave. SVESTAN sam opasnosti, ne mislim da sam bolji ili sposobniji vozač od bilo koga ko je nagrabusio na ovaj način. Dovoljno sam zrela (da, snimak govori drugačije) i ostvarena osoba da mi i na moto forumu ne znače apsolutno ništa. I naravno da ne treba tako voziti, opet kažem, ja tako vozim jer uživam u tome. Razumem vaš osećaj odgovornosti prema novim motociklistima i skuterašima, znam da je to poenta Vaših komentara, ne osporavam uopšte. A ako vam smeta "loš glas", pređite na nešto drugo, batalite motocikle i skutere. Zdravo bili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Januar 27, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, Satelis said: @Andreja Da si "klinac" od 18+ leta pa i da razumem, sa skoro 30 leta ne mogu da razuem nikako, nit se pa trudim, tvoja stvar. Takvom voznjom pre il kasnije ces zavrsiti u jarku il nekom pod tockove, to sto te sluzi sreca (jer razuma nema) do sada....pitanje je dokle ce. Snimak tvoje voznje sto si okacio je cisto bahacenje u saobracaju, "vidite ljudi koje su cave ovi u automobilima, vidite kako ja to peglam, secem, ulecem jer to tako treba, kakva kisa/voda kakve picke materine"...... waauuu sad svi treba da ti Posle se neko cudi sto bajkere bije los glas..... eto ociglednog razloga! Ovakva voznja je veoma opasna i nebezbedna jer osim sebe,vozac i druge ucesnike dovodi u veliku opasnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15863 Napisano Januar 27, 2019 Integrisan, 9295 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Drugim ucesnicima (voz. automobila) fizicki ne moze mnogo naskoditi, tu jedinu propast njima moze zadati ako se tragicno zavrsi manijacenje sa snimka. Zamisli samo da ti Andija (ili slicni njemu) podleti pod tockove i usmrtis ga na licu mesta..... zamisli samo da ceo zivot posle nosis taj teret na ledjima, teret da si nekom oduzeo zivot a da pritom nije tvoja greska. Ejjj covece pa stavi malo prs na celo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Januar 27, 2019 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Vise sam za Dzenana stajling 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Januar 27, 2019 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan ....iiiiliiii...Perica stajlinge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Mart 7, 2019 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne vedrije teme: Ovako izgleda skuter sa 0km . Nadam se da ce od sledece nedelje poceti da ih skuplja. Ovo je jedan od skutera kojem se rado vracam. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Mart 7, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za grad, vrhunska kupovina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Mart 7, 2019 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Tacno. Moze i voznjica do 100km sa sto manje saobracaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlayco85 6 Napisano April 15, 2019 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako trenutno izgleda...kasnije moram na fabriku da ga vraam zbog tehnickog...Sent from my SM-J610FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rollingMZ 12 Napisano April 21, 2019 U prolazu, 29 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: MZ TS251 / LML vespa 150 t5 Prijavi odgovor kao problematičan aprilia SR wheels Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadatom 5 Napisano Jun 23, 2019 U prolazu, 18 postova Lokacija: Linz Motocikl: Pcx 125 2019 Prijavi odgovor kao problematičan PCX 125 HONDA 2019 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Jun 23, 2019 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan Kako ide? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadatom 5 Napisano Jun 23, 2019 U prolazu, 18 postova Lokacija: Linz Motocikl: Pcx 125 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Scholesy198 je napisao: Kako ide? Ne cuje se do 80 km, posle malo povisi vibracije... Ali je startan i kad kocis ima neki sistem da mixa kocnice sam po sebi. Preporuka svima jer je top Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Jun 24, 2019 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima ABS, a trebao bi, onda nema kombinovanu kocnicu. Moj je 2018. Savrsena stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lela 2 Napisano Jul 17, 2019 U prolazu, 4 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Piaggio Beverly Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosCuoreSportivo 308 Napisano Jul 17, 2019 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan Sa proslonedeljne #8 BeoVespe 2019 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Jul 24, 2019 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam ja Vespu LML 150. Bila je tip top, rastavljena u proste činioce pa ponovo sastavljena sa puuuno ljubavi.Prodao sam je samo zbog toga sto me smaralo da palim na kurblu i zbog zeninog insistiranja..... Kakva greška i danas se kajem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pretorianac 2 Napisano Avgust 28, 2019 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj mali plavi je cudo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Octobar 22, 2019 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...