Zeka Peka i drugari 880 Napisano Septembar 26, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan posle razgledanja Alexantove zverke, sve mi se cini da se moje zelje smanjuju na 3 modela...atlantic, burgman i silver wing...naravno 400 ili 500cc..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Septembar 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan a sta je sa silkanom od 600cc? kazu da je ovaj od 400 slab za tu šasiju, i samo ces odloziti neizbežno a to je prelazak na 600tku uz istu cenu...(naravno mislim na silvera) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Septembar 29, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da razmisljas i o Burgmanu 650cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Septembar 29, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan posle razgledanja Alexantove zverke, sve mi se cini da se moje zelje smanjuju na 3 modela...atlantic, burgman i silver wing...naravno 400 ili 500cc..... Ako si zainteresovan dođi i pogledaj moju AA500 ....razmišljam da pređem na sasvim drugi tip dvotočkaša pa ću morati da prodam autobus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Septembar 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan borisa jel ti atlantik bude cesto parkiran u rumi u glavnoj ulici .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Septembar 29, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan borisa jel ti atlantik bude cesto parkiran u rumi u glavnoj ulici .... Da to je moj......radio sam u ekspozituri u Rumi oko dva meseca, a išao sam motorom na posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Septembar 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan gledao sam ga prosle nedelje sve pohvale za stanje masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Septembar 29, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lepo trudim se da sve bude cakum pakum.....pranje i lickanje jednom nedeljno obavezno.....ako iskrsne neka dobra prilika možda se učlanim i u tvoju sektu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vespa Rally 180 18 Napisano Septembar 29, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Rally 180 `68 Prijavi odgovor kao problematičan Subjektivan sam - ali X9 mi je uvek favorit Lepa makina, nadam se da te lepo služi! Inače, imaš tragove korozije na auspuhu - ima majstora koji to sređuju povoljno. Isplati se dati malo love i preduprediti ozbiljno propadanje na vreme. X9 imam od maja prosle godine i do sada sam sa njim presao 13000km, mada je prosla godina bila bas kisna i slabo vozna. Sluzi me extra, kola nemam . Ima Hondin agregat i bas je mazga. Obisao sam celu Srbiju od-do i isao u jednom danu tamo i nazad sa devojkom na cevape u Sarajevo ! Juce sam isao u Nis 5-i put ove sezone ( i tamo imam kucu ). Sve sam mu redovno, pa cak i ranije servisirao i menjao ( ulja, plocice, gume, a kais sam pre mesec dana zamenio). Kod mene je najbitnije da mi je sigurnost na prvom mestu, a samim tim i kvalitet voznje. Na rdju i ostale linijice i pukotine farbe ne obracam puno paznje, da se i videti . Ali i za to ce doci vreme, ako ga bude bilo!? Veci mi je plezir da se vozimo (kao sto smo to uradili pre dve nedelje odlaskom u Suncanu reku kod Banje Koviljace) nego da ga mnogo pickam sada kad je leto jos produzeno. Ionako su najavili AKOPALIPSU ( ) 21.12.2012 , pa se do tada treba samo vozitiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Sredicemo sve, samo se vi ljudi nama prikljucite sledeci put kad budemo organizovali neku voznju! A mozete i vi da nesto organizujete. Pozdrav MAXImilijanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Septembar 30, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Octobar 10, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan od skora u ergeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vespa Rally 180 18 Napisano Octobar 10, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Rally 180 `68 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Octobar 11, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Lep Meda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ins@in 3 Napisano Octobar 13, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Outlook 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se pridruzim druzini Moja masina Keeway Outlook 150, '08 god sa dosadasnjih 18.004 km bez ikakvih problema,samo redovan servis i vozi. Masina radi kao prvog dana. a sada slike moja malenkost na dan kupovine i jedna sa manjeg obilazenja preko Kosmaja,sa saputnicom Na zalost samo sam jednom uspeo da se "izvucem" iz grada i od obaveza da se ali se nadam da ce uskoro biti vise prilika. Pozdrav kolege 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 17, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo su i moje mašine .... japanske, na dugme STARA NOVA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Octobar 18, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Stigla nova rasveta za mašinu......gde ćemo? treba farove isprobati 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4681 Napisano Octobar 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5993 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sad sija za sve pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ins@in 3 Napisano Octobar 18, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Outlook 150 Prijavi odgovor kao problematičan Lep burgman bas nego gde si ga to recno viljuskom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 19, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja, nego ex gazda do sad smo čekali zimu da to opravimo, ali pošto može i na 0 stepeni da se vozi , sad čekamo sneg valjda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 19, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Stigla nova rasveta za mašinu......gde ćemo? treba farove isprobati Da li bi bili sumnjivi ako bi rekli, ajmo u mrak ? p.s Izgleda odlično i nek traje dugo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Octobar 19, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ga ovaj oženjeni bi u mrak .......evo me u Ns-u morao sam da isprobam far na delu.....svetla ubijaju, a nadam se da će i da potraju....pozdravljam Maxi ekipu ...nego dogovarajte se gde se ide za vikend, ja mogu i noćne ture sad lagano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4681 Napisano Octobar 19, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5993 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Za nedelju javljaju kišu. Meni ne smeta ali bojim se da Beograđani ne izostanu...Ipak oni imaju 3 do 7 km do pumpe na Autokomandi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 19, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za nedelju javljaju kišu. Meni ne smeta ali bojim se da Beograđani ne izostanu...Ipak oni imaju 3 do 7 km do pumpe na Autokomandi... evo vec jurim kisno odelo..kod kineza..ako ne to, onda ono iz poljuprivredne apoteke..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 19, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan evo vec jurim kisno odelo..kod kineza..ako ne to, onda ono iz poljuprivredne apoteke..... Doktore ala ti bahato trošiš !!! :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4681 Napisano Octobar 19, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5993 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi izoffovasmo temu o fotkama skutera. Molim Vas da svu zajebanciju prebacimo u Maxi Scooter Club da bi bili korektni prema postavljaču teme o fotkama naših skutera. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...