Milosmtt 598 Napisano Januar 14, 2011 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahah ima perlx sliku kakav je sad... Perlx stavi one slike od danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Januar 14, 2011 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan E znao sam da si napisao nesto na tu temu Vi se tamo zabavljate sa mojom makinom, cccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 15, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Svi su ko bombonice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Januar 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Hogare Xciting je k'o bobmonica... Hvala, hvala. Da li je pocela akcija "aprilia" i kako tece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4926 Napisano Januar 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala. Da li je pocela akcija "aprilia" i kako tece? "Operacija Atlantic" je počela, tj juče sam dobar deo Atlantica razbucao. Osvanuće tema u Caffe-u samo čekam isplatu štete od osiguranja. Rekli su utorak - sreda ako ne slažu. Od cifre koju uplate dobrano zavisi obim radova na Atlanticu pa ću tada i predstaviti šta će sve raditi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 15, 2011 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan E znao sam da si napisao nesto na tu temu Vi se tamo zabavljate sa mojom makinom, cccc Eh da je to zabavljanje bilo bi lepo makina je u procesu završavanja, štelovanja tj. fine tuninga i razrade.. Viktor hoće da ti napravi dobar skuter jbg takav je što ne dođeš jedan dan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 15, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekamo da vidimo "operaciju" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 15, 2011 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekamo da vidimo "operaciju" Khm samo ću reći 70ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 15, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Januar 15, 2011 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Milosmtt i njegov ljubimac: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 15, 2011 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan pre je bilo brate ova izolirka je zakon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Januar 15, 2011 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da se suzuki pravi od izolirke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 16, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da se suzuki pravi od izolirke To im je tajni dodatak.. sssshhhh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Januar 16, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 17, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Lepa fotka samo ne moze da stane na ceo ekran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
honda silver wing 148 Napisano Januar 23, 2011 MOTO ADVENTURE PRIJEDOR, 89 postova Lokacija: PRIJEDOR Motocikl: MOTO ADVENTURE PRIJEDOR Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svim skuterasima i molio bih ako imate kakvih informacija za moj piaggio x8, 200 ccm, gdje da nadjem dobar kais/remen, koji mi treba i koliko grama rolnice da stavim . hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 24, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze Mislim da ti je ovo pogresna tema za to. Ovde treba da postavljas fotke svog skutera. Ako te nesto drugo interesuje, najbolje je da otvoris novu temu u ovom delu foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1969 Napisano Januar 25, 2011 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia Leonardo 150 trenutno u fazi sredjivanja, ovo je slika posle farbanja...u medjuvremenu je ispoliran, i ako sutra bude sijalo sunce, ide na brendiranje monster energy nalepnicama i na jedan photo sesion Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2042 Napisano Januar 26, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nadji negde, mislim da ima u KOMPPu, bela stakla za migavce. Prednji su bili oko 240din po komadu. Mislim da ce da izgleda dosta lepse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1969 Napisano Januar 27, 2011 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan za leonarda?! zvacju da vidim! sigurno bi bio lepshi! ta stakla su mi bash trn u oku ali sam kontao da nema reshenja, bar ne nekog jeftinog... palo danas fotkanje, samo sam kasno skontao da sam posle poliranja trebao da ga operem kao chovek, tako da mi na dosta mesta ostalo belo od polir paste no svakao cje novi photo sesion za oglasnik da padne chim grane sunce jer je zelena ustvari kawasaki zelena ali se na danashnjim fotkama to ne vidi evo jedna sveza slika od danas Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2042 Napisano Januar 27, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da, ja sam narucivao za moj i bas su jeftini ti staklici. druga varijanta ti je da ih potamnis onim sprejem za stop svetla. Opet ce lepse da izgleda nego ovako. A razmisli i o ovim slovima, radio sam ih po onim sa novijih modela. Lepo stoje na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1969 Napisano Januar 27, 2011 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan to sam hteo i ja, i to na ove maske ispod nogu (sa strana), nemam pojma koliko sam guglovao da skontam koji je to font, i shta sam raznih fontova skinuo i isprobao...u glavi mi bilo da na to crno odradim da pishe tom kawasaki zelenom "Leonardo 150" jedno 25cm dugachko,6-7 visoko, ali da linije od slova budu tanke svega 2-3 milimetra...Ma imam gomilu ideja ali ne isplati se dalje munjiti ishta na njemu, narochito shto hocju da ga prodajem zbog kawe er5...kako ljudi nemaju zute banke - teshko da cju mocji dobiti za njega ipriblizno cifri za koji sam ga ja pazario proshle godine, a kamoli da pokrijem mojih vishe od 400e ulozenih do sada da napravim sve ovo na njemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2042 Napisano Januar 27, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan To nije neki regularan font vec neki njihov izmisljen. Ja sam jedva nasao. Da ne offujem vise, evo jedne slikice dok je bio u fabrickoj boji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Januar 27, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan I mom andjelu je mesto ovdeeeeeeeeeee..... Ovo je prva slicica kad sam ga doterala kuci,tj od kad sam ga kupila-potrosila rezervoar godiva-presla dakle oko 200km i doterala ga ...srecno predjenih 16000km za dve sezone....moja prva ljubav...a za sada i jedina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Januar 29, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan @zlig0r Mnogo si lepo sredio skut i prava je steta sto ga prodajes, pogotovo sto , kao sto kazes , ne mozes da izvuces pare. Muljaz u se pridruzujem u savetu da kupis bezbojne migavce i kupis samo zute sujalice i extra. Sto se tice onih slova, tj logoa Laonardo, opet Muljaz ti daje super ideju. Ona slova sto je okacio su fantasticna, samo se pitam da li ih je napravio , ili kupio. Ako te zanima logo,, trebalo bi da pronadjes taj logo vektorski na netu pa da odes u neku firmopisacku radnju da ti lepo na kateru iseku slova na foliji. Mozes ih posle zalepiti ili mozes iskoristiti kao negativ ili matricu za farbanje slova preko plastike. Ako ne nadjes vektorski logo, probaj da okacis ta slova u nekoj pristojnoj rezoluciji pa cu ti ja uraditi vektorsku verziju. @nensy 16000 za dve sezone je kilometraza na kojoj ce ti pozavideti mnogi bajkeri ! Svaka cast i tvome lepom motorcicu je svakako mesto ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...