quasaar 1027 Napisano Maj 6, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da neki bas vole da zanovetaju i da traze dlaku u jajetu. Mnogo bre razvlacite umesto da lepo date komentar u vezi skupa (pozitivan ili negativan). Bitno da komentare procita organizator i da dogodine pokusa da popravi stvari. Ovi sto im na svakom skupu sve smeta, i nikad nista lepo ne mogu da kazu, zasto uopste idu na skupove? Sezona jos nije odmakla, ajde da se napravi neka tabela skupova (barem najvecih ili najposecenijih), da se posle svakog skupa organizuje bodovno glasanje po nekoliko kategorija tipa: organizacija globalno, hrana, mesto za kamp, muzika, redovi za hranu/pice, kasnjenje plana i programa, WC......... (konkretne i nedvosmislene stvari da se ne bi razvlacila pitanja i komentari da li je rakija dobrodoslice mogla da bude za grad jaca ili da li je striptizeta trebala da ima 100grama manje celulita u levoj butini) ima tu jos dosta toga. Ocene mogu ici od 1-5 ili 10 pa na kraju godine da se ta tabela objavi na BJB sajtu, da se posalje svim organizatorima moto skupova kao neki vid rezultata ankete i da vidimo sta ce preduzeti da poprave. Mislim da bi bio dobar reper za klubove/organizatore da saznaju sta o svemu misle posetioci a da sve to ne bude kao cuo sam, rekli su mi. Ako mislite da bi ovo bilo OK dajte predloge, sta bi trebalo da budu stavke za ocenjivanje pa da krenemo dok se skupovi nisu nanizali i dok ne pocnemo da zaboravljamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 6, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Postoji jedna tabela po kojoj mas svake godine ocenjuje skupove. Naime u doticnoj tabeli su svi susreti u sezoni, a ocenjuju se bas u gore pomenuta sitna crevca. Ako neko moze da dodje do doticne, bilo bi dobro prepisati je i iskoristiti kao sablon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...