d4do 138 Napisano Februar 18, 2012 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Klasika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Februar 19, 2012 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan ne znam zasto ali meni je KLX uvek delovao najmocnije. Znam da nije vrhunski enduro ali mi je vizuelno mnogo mocan Pa ovde ima mesta i za mog bivseg ljubimca Kawa Tengai Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Februar 19, 2012 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan ne znam zasto ali meni je KLX uvek delovao najmocnije. Znam da nije vrhunski enduro ali mi je vizuelno mnogo mocan Pa ovde ima mesta i za mog bivseg ljubimca Kawa Tengai A sada i san svakog Afrikanca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 19, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene nesto . 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 19, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Je л' сам ја пропустио, или заиста нико није поменуо Каву КЛР 650? Са још пар модела, права илустрација за реч "ендуро" у речнику. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Februar 19, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Moze i jedan TT: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 19, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan meni je sad moj najlepsi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Februar 19, 2012 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Moj crveni zmaj...klr 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jul 31, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan svakome je svoj nalepši, tako je i meni moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 19, 2012 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan svakome je svoj nalepši, tako je i meni moj Ovaj tvoj i jeste bas lep... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 19, 2012 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje (meni najlepse) masinke... Jeste da je malko stariji, al ga se ulicka moze fino da izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Avgust 19, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Upoznajte lepoticu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Avgust 19, 2012 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Slicne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4436 Napisano Avgust 19, 2012 Nemanja Stojanović, 1466 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Honda XLR 250 BAJA Ovo je isti Gonzo 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Avgust 19, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je ovde najlepsi motor, a ne VAS motor (jesam ljubomoran sto ja nemam ali nije fora da svako stavlja svoj) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Avgust 19, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj plavi gonzo je ruzan za medalju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Avgust 20, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Slicne Морам да признам, твој је лепши Али углавнном најлепши је црф! mislim da je ovde najlepsi motor, a ne VAS motor (jesam ljubomoran sto ja nemam ali nije fora da svako stavlja svoj) Баш зато што је тема за најлепши и стављам свој Добро заборавићемо да Брацо има лепшег ЦРФа 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Avgust 20, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ne mašim temu sa sledećim motorima: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 20, 2012 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je ovde najlepsi motor, a ne VAS motor (jesam ljubomoran sto ja nemam ali nije fora da svako stavlja svoj) Ako je tako onda definitivno ovako nesto... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Avgust 21, 2012 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Slicne Морам да признам, твој је лепши Али углавнном најлепши је црф! mislim da je ovde najlepsi motor, a ne VAS motor (jesam ljubomoran sto ja nemam ali nije fora da svako stavlja svoj) Баш зато што је тема за најлепши и стављам свој Добро заборавићемо да Брацо има лепшег ЦРФа Posto nemamo konkurenciju mjenjamo ime teme u najljepsi CRF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Avgust 23, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Pa i moglo bi Da zapocnem onda Mislim da je ova za 2013 sama po sebi jebitacna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Avgust 24, 2012 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan UH OVO JE JAKO.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Avgust 28, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Bice oko 5700e u grckoj seldece godine, ako smislim neku mucku za granicu, ima sanse da ce biti u mojoj garazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MigR1 2 Napisano Octobar 21, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bijeljina RS Motocikl: Yamaha R1 , Yamaha YZ450F Prijavi odgovor kao problematičan Ja za ljepsi neznam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 21, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan jedann i jedini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...