Popsy 2907 Napisano Octobar 17, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Elem, pošto su sve žive vremenske prognoze planirale 19tak stepeni da bi se veče pre zaustavili na 15 stepeni odlučismo da ponovimo turu od prošle nedelje (Ravna gora > Divčibare) sada po blatnjavom terenu . Okupljanje kod OMVa Vidikovac u 9h u sastavu: Mojsa Mlader Busman moja malenkost trebali su i mnogi drugi ali avaj ;D ;D ;D (čaj je i Jager dobio službeni poziv (iako smo znali da ne može da dođe)) ;D ;D ;D Krećemo u finom ritmu da ne bi gubili vreme, čak nije prošao moj predlog da svrnemo do DISa na toplu ranu... imamo sendviče, samo teraj pravo ;D ;D ;D Ali avaj u jednom momentu grupa staje, ja da stanem takođe kad oćeš... nema menjača... tj. ima ga al oklembesio se jada... negde mi je ispao šaraf... kreće veselje posle malo budženja, svrćanja do pijace u Lazarevcu kod nezvaničnog distributera or'ginal šrafova za japanska vozila "Šrafko" ;D ;D ;D Nastavljamo dalje... Stižemo na Ravnu goru... Zovemo dragog nam prijatelja Kepu... " e de si, ideš na svadbu... mi smo na ravnoj gori.." Mi ćemo da krenemo i da se negde pronađemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 17, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan E sad. ko nije video ne bi verovao... Busman je divljao i divljao i na kraju je uspeo da probuši gumu vreme je za čas u prirodi "kako zameniti gumu u vuko#ebini" by Mlader Utom preko dimnih signala, tam tama i golubova pismonoša uspevamo da objasnimo gde smo mi ;D ;D ;D nismo jedini u šumi, tu divljaju i momci sa džipovima koji su nam objasnili gde se nalazimo (posle Pucijaša a ka Simovića ravan) ;D ;D ;D ;D ;D Stižemo do "kaskada" ;D ;D ;D "Evo me tu sam vrlo brzo!" ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 17, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Posle borbe za suvi život (aj što je blato, nego sve vreme vozimo po magli i vizir je nekoristan kao i naočare) Nekako silazimo do asfalta iako smo ceo put "nagađali" i pravo je čudo što se nismo izgubili.. Kad u tom momentu - sunce ;D ;D ;D Stižemo do Vidikovca na Divčibare da bi videli kako sunce nestaje u magli... Redovan "servis" ;D ;D ;D Idemo na kafu i čaj jel mene već počinje junački da trese groznica ... Odlučujemo da se ipak obučemo u kišna odela da se ne bi krivili po putu (i naravno nije pala kiša) Krećemo a magla do Valjeva je neverovatna... često je vidljivost manja od 10 m stižemo do ćelija da Mladen sipa 1,27litara kolko će mu trebati sa sledećih nedelju dana ;D a ja već imam ozbiljan problem sa strujom... dal je kumulator, dal ne neki gremin u žicama... Posle ćelija časom kućama.... Sve u svemu full enduro vikend, ko nije pošao ne zna šta je propustio verujem da će kasnije i ostali da kače svoje slike ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Octobar 17, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan I, je l` na kraju Kepo ipak otisao na svadbu? ;D ;D ;D Svaka cast, drugari, na entuzijazmu... Cim ima toga- a dobra ekipa se podrazumeva, dobar provod je zagarantovan! P.S. Popsy, si to ovaj put sendvicice nosio u rancu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 17, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odgovori su da da ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 17, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Extra kao i uvek!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 17, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Veri najs ;D Samo mi se cini da je bilo malo previse "ziljavo" vreme, mokro i hladno .. Koliko vremena vam je bilo potrebno da resite gumu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Octobar 17, 2010 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa vi stvarni ne odustajete od voznji ? Kako su se pokazale ajdesad po blatu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 17, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @hitman - nekih 20-30 min @aca-pn - a šta misliš kako drže kad je Busman poludo i krenuo da forsira ;D ;D ;D nisu pravljene za blato (kao ni naši motori) ali mogu da se izrvu sa problemima vrlo lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 17, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan (čaj je i Jager dobio službeni poziv (iako smo znali da ne može da dođe)) Mislim.... šta reći, a ne zaplakati! Koji ste skotoviiiiiiiiiii.... jaaaaaaaaaaao!!! Neka, neka.... :) Vidim, dobro ste se proveli, tako i treba, alal' vera! Sledeći vikend ide "Ko me ter'o - part 3" ?!?!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Octobar 17, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Voznja i druzenje su bili odlicni ,tako da ni ovi sitni problemi tipa: otpadanje menjaca i busenje gume nisu mogli da nam pokvare raspolozenje.... Evo malo i mojih slika... moram da pocnem sa ovom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Octobar 17, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan maglarenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Octobar 17, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan jos.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Octobar 17, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan jos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Octobar 18, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D dobro kao i uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Octobar 18, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i video ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 18, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe ..... audio podloga je baš ... ODGOVARAJUĆA ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Octobar 18, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo, samo slike k'o na facebook-u. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan a jelte,zasto onaj cika na malom motoru onako juri uz brdo a cika sa velik i mocnim motorom ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Fino ste se igrali momci. Busmane, kako gumu probusi kad pazljivo biras kuda? Pretpostavljam da je pukla pri vrlo maloj brzini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Octobar 18, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Posle borbe za suvi život (aj što je blato, nego sve vreme vozimo po magli i vizir je nekoristan kao i naočare) Nekako silazimo do asfalta iako smo ceo put "nagađali" i pravo je čudo što se nismo izgubili.. Попси друже, следећи апгрејд на макини ће ти бити неке магленке Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Joj, bolje da smo se izgubili u onoj magli, nego stao sam otisao na svadbu. Oću d' umerem! Voznja bila slatka , ali kratka. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 18, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Glava ko trajvan? ;D Mojso..dobar ti vidoje..trebao si i ranije da poneses kameru i snimas svinjarije.. Dobro je sto nisam posao..jer sa mojom celavom..tesko bi bilo gde prosao... A Rade me nagovara..ma icicemo polako..ko da ne znam da je poludeo..nacisto..turio hajdsad i ajd sad ;D ..ga prati.. Brzi konzales Rade... kad god negde stojimo i blejimo (lab. npr.) kako ko prozuji u daljini..vrnjaoo.. neko kaze: evo ga Rade BuSman ;D Probava gume ;D Zao mi je sto ste toliko imali defekata..ali moral i dobar duh je ostao na visini zadatka nedeljnog maglarenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Dobrojutro ! ;D Spavao sam kao beba. Kako legoh, u tom polozaju se i probudih. Ljudi, ono je bila lekovita magla, lekovito blato, lekovita trava i isti takav makadam. Obozavam makadam! Ekipu necu mnogo da hvalim, da mi se ne ukavare. Smeh, SeSancija, strucna pomoc u nevolji, moral uvek zakucan na maximum. Ukratko, uzivao sam ovaj put vise nego prethodni i pored losih vremenskih uslova. E sad. ko nije video ne bi verovao... Busman je divljao i divljao i na kraju je uspeo da probuši gumu SRAM TE BILO !! Ja nikad ne divljam, NIKAD. ;D Ali, oprosteno ti je jer si junacki sve izdrzao pored groznice i temeperature. Fino ste se igrali momci. Busmane, kako gumu probusi kad pazljivo biras kuda? Pretpostavljam da je pukla pri vrlo maloj brzini. Ono na snimku je bila malo zahebana situancija sa velikim usponom, al` da ne opisujem, nego ti dodji da probas. A guma se izduva u blatu posle dve bare i bas kao sto pretpostavljas pri 5km/h. Nije mi jasno kako i zasto jer je unutrasnja bila samo nakljestena, bez bilo kakvog bodeza. A mozda je u bari ujela neka ažBaha. a jelte,zasto onaj cika na malom motoru onako juri uz brdo a cika sa velik i mocnim motorom ne? Onom ciki, MladeR-u je bilo malo dosadno pored nas sa ovim kravama, al` nece da prizna. Joj, bolje da smo se izgubili u onoj magli, nego stao sam otisao na svadbu. Oću d' umerem! Voznja bila slatka , ali kratka. ;D Nije trebalo da konsultujes GPS. Dobro je sto nisam posao..jer sa mojom celavom..tesko bi bilo gde prosao... Nije dobro sto nisi posao. Mojsa ima jos celaviju Mitas i prosao je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8592 Napisano Octobar 18, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan lekovita trava prva ruka od Sime travara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...