nebica933 145 Napisano Avgust 5, 2020 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan A ovde je klopica i kafica Vrh !!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Avgust 5, 2020 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Bambija si pojela debela...! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
antic 66 Napisano Avgust 13, 2020 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Сува планина, поглед на Трем 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Avgust 14, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15509 Napisano Avgust 14, 2020 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mali doprinos temi i od mene. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15509 Napisano Avgust 18, 2020 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 26, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Rakovac kod Novog Sada, nisam ni znao da ima nešto ovakvo dok malopre nisam naleteo na netu : 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15509 Napisano Avgust 26, 2020 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, drumskalisica said: Rakovac kod Novog Sada, nisam ni znao da ima nešto ovakvo dok malopre nisam naleteo na netu : Nedavno smo baš pisali o tom mestu... https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/54780-kratke-voznje/page/85/#comments 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Presretac 42 Napisano Septembar 3, 2020 U prolazu, 88 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo .... Ima li neko predlog šta videti , posetiti na ovoj ruti , da li je bolje ići na Goliju iz pravca Raške ili iz Ivanjice ... Da li sam uopšte pogodio novi put preko Golije ( Raška - Ivanjica ) ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Septembar 3, 2020 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pogodio si put, voznju bi preporucio iz Raške pošto se dobar i lep put vozi uzbrdo. Od Odvraćenice do Jankopvog kamena je nov put, a odatle, kada se skrene desno prema Ivanjici je makadam, sa jednim delom asfalta oko Golijske reke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 3, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se upravo dopisujem sa vlasnikom smeštaja na Goliji gde idem sutra i pitam isto pitanje. Rekao mi je preko Raške da dođem jer su radovi od Ivanjice zbog nekih poplava od ranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Presretac 42 Napisano Septembar 3, 2020 U prolazu, 88 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, doktor said: Pogodio si put, voznju bi preporucio iz Raške pošto se dobar i lep put vozi uzbrdo. Od Odvraćenice do Jankopvog kamena je nov put, a odatle, kada se skrene desno prema Ivanjici je makadam, sa jednim delom asfalta oko Golijske reke. Nije valjda ceo ovaj deo makadam ... Aj meni nije problem ... Nego idu još i VFR , ER6 ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Septembar 3, 2020 (promenjeno) Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Presretac Nije čitav put makadam. Prvo imaš par kilometara do Golijske reke, pa onda ide jedan dobar deo asfalt, pa posle ima još malo makadama, pa posle opet asfalt. Sve skupa, možda par kilometara. Makadam je dobar, može sigurno da prodju i putni motori, ali ipak malo pažljivije. Inače put se radi, tako da je moguće da je u medjuvremenu uradjen neki deo puta. Ispod Jankovog kamena je uradjen kružni tok i intenzivno se radi. Promenio Septembar 3, 2020 član doktor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Presretac 42 Napisano Septembar 3, 2020 U prolazu, 88 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan I još ako može neka preporuka za dobru klopu usput ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Septembar 3, 2020 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Presretac said: I još ako može neka preporuka za dobru klopu usput ... Na ibarskoj, selo Bogutovac, 100m od magistrale kafana "kod Mira", i Maglič, preko puta starog grada, kafana "Jerinin grad". 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15509 Napisano Septembar 5, 2020 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Banjska stena - Tara 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15509 Napisano Septembar 7, 2020 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sjenič - Tara 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Septembar 8, 2020 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege! Retko dokumentujem nešto jer sam previše lenj da sakupim i sistematizujem sav materijal. No, kolko god možda smešno zvučalo, imam želju da sa vama podelim moje oduševljenje gradom Valjevom, kao i njegovom okolinom, sa kojim sam se tek ovog vikenda upoznao. Spadam u one koji su i pre korone voleli da obilaze Srpske gradove i sela ali eto nekako nikako da potrefim u to Valjevo. Nisam imao nikakva očekivanja, krenuo sam da obiđem klisuru reke Gradac te subote ujutru a u Valjevo sam svratio samo da doručkujem nešto. Tražim centar grada i parkiram se na trgu Živojina Mišića. Skidam kacigu i prvo što primećujem jako lep, čist i nekako drugačiji vazduh. Popločan trg i neki mostić u daljini su me namamili da vidim šta ima tamo, a onda iza toga.. pa iza.. pa dalje.. I tako prepešačih ja pola grada i maltene zaboravio da sam gladan. Divni trgovi, uske uličice sa kaldrmom, stare niske kuće, takozvane "prizemljuše", zanatske radnje, mostići.. Dok šetam čujem neku laganu muzikicu sa zvučnika koji su okačeni na bandere duž trga.. I prosto grad odiše nekom svežinom i drugačiji mi je od ostalih gradova u Srbiji. Ok, setih se ponovo da sam gladan i krenuh da tražim pekaru. Nailazim na jednu, vidim gužva, aj tu ću. Ulazim, kad ono imaju i gotova kuvana jela. Bacim pogled, naročito mi sočno deluje praseće pečenje. Služi se na koiko grama hoćete. Mislim se, ionako je jutro već odmaklo, aj bolje da se ja naćapam mesa, krompira i salate pa neka bude doručak/ručak. Pečenje, a i sve ostalo bilo je vrhunski. Svaka čast. Zadovoljan nastavljam prema motoru. Stigoh do motora, montiram se, stiže mi poruka od drugara koji je čuo da sam u Valjevu. Iako ZNA da sam rešio da apstiniram od alkohola nekoliko meseci, šalje mi poruku sledeće sadržine: "Obavezno idi do restorana Platani, odmah do Valjevske pivare. Imaju cevku sprovedenu do restorana, direkt iz fabrike i toče sveže pivo. Bolje nema!" - Reko, jes da ne pijem, al tako kad mi kažeš, to ni mrtav ne bih propustio!! Naročito sada posle pečenja! Pravac Platani: Šta reći.. pivo pitko kao izvorska voda! Samo se pije. Nastavljam prema manastiru Ćelije, blic obilazak pa zatim pravac Gradac: YouTube STUDIO.YOUTUBE.COM 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5856 Napisano Septembar 8, 2020 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se zove ta pekara? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5808 Napisano Septembar 8, 2020 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dolina reke Lopatnice, Vila del Rey, predivna priroda, odlicna hrana, mir... Za svaku preporuku! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Septembar 8, 2020 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, slave74 said: Kako se zove ta pekara? Pekara Domino, trg Živojina Mišića. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9609 Napisano Septembar 10, 2020 Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Divan dan za mini turu po Šumadiji. Solo vožnja preko Mladenovca, Orašca, do Aranđelovca i Bukovičke Banje i dalje na Topolu i Oplenac sve do Rudnika.Dobar i vijugav put, čist vazduh, puno zelenila i dosta istorijskih znamenitosti na relativno malom prostoru. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9609 Napisano Septembar 13, 2020 Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Juče i danas smo krivinarili po Mokroj Gori i okolini i testirali novi BMW R 1250 GS Adventure našeg druga @Herr. Po magistrali sam se dobro držao ali po lošem putu preko Kadinjače sam zaostajao, Yamaha se bunila i negodovala zbog podloge. U svakom slučaju, GS je položio test i dobro smo se nauživali u lepotama Srbije. Ponešto smo i namerno propustili da obiđemo kako bi smo imali razloga da ponovimu turu. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5808 Napisano Septembar 14, 2020 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Malo zapadne Srbije, Tekeriš, Cer... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 14, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Suva planina, 13.09.2020. Kraći video snimak. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...