BRACO 3338 Napisano Januar 4, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5471 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Najviše je do formata u koji pakujes, ne samo format nego parametri u njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6442 Napisano Januar 4, 2014 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Lenovo G770, 8GB RAMa ne secka pri montazi, korisim Windows Movie Maker. WMM je dovoljan nekom ko pravi klipove za sebe ili za youtube. Moze da sece snimke i redja ih u proizvoljni redosled, ima prelaze izmedju kadrova, ubacivanje naslova, titlova, kontrolu jacine zvuka, moze da se podvuce soundtrack. Mozda ima jos neke opcije, ali mi za sad nije zatrebalo nista vise. uporedi snimak kad ga zavrsis u wmm i original. Meni je razlika nenormalna. Slika posle obrade je katastrofa jos kad postavim na YT tek onda je uzas, kao digitronom da sam snimao. jel zna neko gde je problem? Znaci original snimak je savrsen, isecem ga u wmm i sacuvam kao za prikazivanje u hd reyoluciji, to je vec mnogo losiji i onda mu Yt ebe sve po spisku. Ne znam kako da resim to. Ne koristim wmm odavno, vec Magix movie edit pro, u njemu sam dosta eksperimentisao i najbolje rezultate daje kad se snimi u mp4 formatu, sto veci bitrate to bolje. Ako u wmm ima mp4 formata, probajte sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Januar 4, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan @gavrolini Po mom misljenju tu ima nekoliko stvari (govorim o WMM): Sudeci po velicini krajnjeg fajla cak i u opciji "for High Definition display" (MP4), zauzece je manje po minutu snimka nego originalni fajl iz kamere, sto znaci da koristi neki nizi bitrate. To moze delimicno da se podesava u Home->Save Movie (skroz desno)->Create custom setting, ali se nisam zezao sa tim pa ne mogu nista detaljnije da kazem. Uvek izaberem podesavanje za maksimalni kvalitet i ne zezam se sa parametrima. Primetio sam da sto se slika vise trese, to kompresija vise degradira snimak, a snimci iz voznje su mahom takvi - osetljivi na kompresiju. tako da je treba sto vise smanjiti. Mozda bi pomoglo da se originalni video snimak iz kamerice pre importa u WMM prebaci u neki pogodniji format? Kad bih bas terao mak na konac i trazio maksimalni kvalitet snimka, radio bih sa VirtualDub-om jer ima opciju da ne radi nikakvu obradu i kompresiju nego da bukvalno kopira delove snimka u krajnji rezultat (cini mi se da kadar mora da pocne od key-framea u tom slucaju). Zadnji put sam radio tako pre 2-3 godine, ali sa DVD snimcima, a ne sa materijalom iz kamerice, tako da ne mogu da garantujem rezultate. Treba proveriti da li Youtube dodatno obradjuje snimke koji mu se posalju. Ali ipak sve to trazi previse vremena (bar za mene) tako da sam zadovoljan WMM-om po defaultu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 5, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan jbg ja nisam zadovoljan jer imam kameru koja snima fenomenalno a kad to ubacim na YT onda izgleda uzasno. Pikseli jezivi. YT prepozna to kao full hd ali je po meni i slika bas losa. Interesuje me kako na YT ima onih vrhunskih promo snimaka. Bilo bi lepo ako neko ima link za skidanje nekog besplatnog programa za montiranje koji je bolji od wmm a opet ne tako komplikovan. Evo zadnjeg mog snimka cisto da vidite na sta to lici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Januar 5, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije toliko problem što je mutniji, koliko mu fali boja i svjetlosti, a to se sa filterima rješava, tako rade i one promo snimke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Januar 5, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan @gavrolini Da li ti je bas svaki snimak iz kamere nakon WMM-a ovako los i da li si probao sa drugim podesavanjima prilikom cuvanja finalnog klipa (izabrana podesavanja sa maksimalnim kvalitetom)? Primetio sam da kod mene WMM nekad izbaci odlican snimak, a nekad se na momente vide pikseli i pored toga sto uvek koristim ista podesavanja za maksimalni kvalitet. Doduse nikad ne obori kvalitet kao na tvom snimku. Sto se tice drugog softvera za montazu, cuo sam da je Sony Vegas odlican i jednostavan i da ima dobre default presetove, pa bi vredelo sa njim pokusati. Probai i Avidemux (on je besplatan) moze da radi montazu bez enkodiranja i dodatne kompresije, a ima i filtere/efekte za obradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6442 Napisano Januar 5, 2014 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Gavrolini koju kameru imas i u kom formatu snima ? Evo mog poslednjeg snimka snimljen kamerom go pro 1, u 1080 rezoluciji, 30fps Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 5, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pusti kameru, kolko kosta voznja na ovom cudu?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6442 Napisano Januar 6, 2014 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nije kostalo nista, provozao nas covek dzabe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Januar 6, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda nije bolji soni i ne pruža isto mislio sam na kvalitet snimka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Januar 11, 2014 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Januar 11, 2014 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Gavrolini koju kameru imas i u kom formatu snima ? Evo mog poslednjeg snimka snimljen kamerom go pro 1, u 1080 rezoluciji, 30fps Fenomenalno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjastruja 19 Napisano Januar 12, 2014 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bmw r1200gs adv Prijavi odgovor kao problematičan Gavrolini koju kameru imas i u kom formatu snima ? Evo mog poslednjeg snimka snimljen kamerom go pro 1, u 1080 rezoluciji, 30fps Fenomenalno! Fenomenalno jeste al' na 6:20 bi umro ko 2 i 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Januar 20, 2014 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam problem sa kamerom gopro hero 3 black edition . Prvi ubio samse da resim problem seckanja snimka kad ga prebacim na racunar i da uspostavim stvarnu brzinu kretanja. Drugi je nemam tona , neznam sta se desilo. Imali neki servis u bg da je odnesem da mi to ljudi nasteluju i koliko to kosta da platim ili da je tresnem od zemlju i prezalim pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Januar 20, 2014 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da pustis snimke na jacem racunaru sa azurnim softverom pre no sto je otreskas o pod. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2119 Napisano Februar 2, 2014 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li da se kupi posebno ona plastika - snalica, kako se zove vec, za zatvaranje kucista? GoPro 1 je u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Mart 16, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da Hero 3 ima neku fabricku gresku,da li neko zna sta je u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Mart 16, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da Hero 3 ima neku fabricku gresku,da li neko zna sta je u pitanju? to je bilo do izlaska novog firmwarea. pregrevala se kamera, sad je to resheno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Mart 16, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ok,hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gusar032 7 Napisano Mart 17, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Drug je ovakvu kameru kupio prosle godine u USA, kamera je zaista dobra ali je uskonamenska stvar.U smislu da ces je verovatno retko koristiti, a cena je paprena.Kvalitet snimka odlican! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Mart 18, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Drug je ovakvu kameru kupio prosle godine u USA, kamera je zaista dobra ali je uskonamenska stvar.U smislu da ces je verovatno retko koristiti, a cena je paprena.Kvalitet snimka odlican! to je vech pitanje korisnika, koliko je koristi. ja sam za god dana nakupio oko 300gb snimaka, neki su za baciti a neki zlata vrede.. vozhnje, zezanja, letovanje/ronjenje, ima tu materijala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Mart 18, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salerNS 43 Napisano Jun 4, 2014 U prolazu, 79 postova Lokacija: SRBIJA Motocikl: Кенондејл Prijavi odgovor kao problematičan Купио сам нову GO PRO HERO 3 Black edition прошле године и дао много пара, камера јесте добра и квалитетна, мана јој је батерија као и мртва заглупљивања која се десе увек када нетреба. Поред додатне батерије дешавало ми се да се понаша као да се испразнила иако сам напунио обе батерије претходно вече, понекад нека замрзавања и глупи, глупи WIFI који неће увек да се повеже са даљинским. Фрустрације око носача које су ме довеле до тога да је окачим око врата и тако да је користим, углавном...снимци и слике су стварно квалитетне (под водом исто) али понекад ми дође да је спуцам о земљу, спречи ме сазнање колико сам је платио 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jun 12, 2014 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan meni je 960 i dalje odlicna, isplatila je svaki ulozeni euro i dalje radi kao luda evo vec par godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gusar032 7 Napisano Jun 16, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Купио сам нову GO PRO HERO 3 Black edition прошле године и дао много пара, камера јесте добра и квалитетна, мана јој је батерија као и мртва заглупљивања која се десе увек када нетреба. Поред додатне батерије дешавало ми се да се понаша као да се испразнила иако сам напунио обе батерије претходно вече, понекад нека замрзавања и глупи, глупи WIFI који неће увек да се повеже са даљинским. Фрустрације око носача које су ме довеле до тога да је окачим око врата и тако да је користим, углавном...снимци и слике су стварно квалитетне (под водом исто) али понекад ми дође да је спуцам о земљу, спречи ме сазнање колико сам је платио Na kraju svega, da li mislis da se isplati kupovati istu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...