Srdjan011 0 Napisano Maj 3, 2007 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozhe li neko da mi kazhe neshto malo vishe, od onog shto ima po casopisima i sajtovima,o ovom motoru? Voleo bih da to bude neko ko ga je vozio pa da chujem utiske iz prve ruke. Inace sam pocetnik.Nikad do sada nisam vozio motor i planiram da kupim owu kawu uskoro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Maj 3, 2007 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga video uzivo u zelenoj boji ali je motor cudesan. Jedan moraju napraviti i za mene. http://www.motopuls.com/index.php?option=content&task=view&id=601&Itemid=48 Testirali su ga na istoj stazi ,gde i novi CBR600RR ,ali ga je KAWA otkinula 2-3 sekunde po krugu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 3, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan hah nikad nisi vozio i oces kawu nindju , brate ne bih na tvojem mjestu, uzmi versys i miran si pa kad se izgushtash predjesh na ovo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 3, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan hah nikad nisi vozio i oces kawu nindju ' date=' brate ne bih na tvojem mjestu, uzmi versys i miran si pa kad se izgushtash predjesh na ovo[/quote'] Ma odlièna je za poèetak!!! ZX10-R je još bolji za poèetnike, pa ko preživi prièaæe!!! :twisted: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Maj 3, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Druze, mani se corava posla. Sa ovim motorom kao prvim, vek prezivljavanja ti je 1-3 meseca... mozda. Kupi nesto mirnije i manje zapremine za pocetak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Maj 3, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan ZX10-R je još bolji za poèetnike TAMAN!!! :supz: Mani se covece toga, ta masina em nije za ulicu, em nije za pocetnike, uzmi neki naked do 100ks max i videces sta je uzivanje, jos garantujem da ces i ti i devojka lepse da se navozate, a masina aj sto je 100x elasticnija nego nije tako nervozna. Ninja samo mami da joj zavrnes gas, pa kad popizdi... I nemoj da se uzdas u ono 'ja imam samokontrolu', ok, lepo je to, ali posle jedno dva meseca kad krene da te kopka ono 'sta bi bilo kad bi jos malo...' (a hoce na tom motoru veruj mi!) moze da bude belaja. Prvo ispeci zanat na necem mirnijem pa ako ti to nebude bilo dosta onda... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 3, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan upravo tako maki, ja sam moj vozio pola godine savsheno stabilno, jos i nije neka potezalica strom 650 i jednu noc , kao sto ti kazes ufati me neka luda i reko jebesh ti ovo aj da ga zavrnem i ooooopal preko stotke direkt u auto a ne zujalica, kad sjednesh pa vidish ubrzanja okid zivi od straha ti se ne pitash i ne osjecas, al kad pogledash cajger a ono 200plus Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 3, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakav je i kako ide, ali sam siguran da nije motor za poèetnika. Ukoliko ga ipak kupiš, trudi se da što više vremena provodiš na njemu van naseljenog mesta jer si potencijalna opasnost na putu. Vozi polako, upoznaj se sa mašinom. Trkaèki motor za nekog bez iskustva iziskuje mnogo vežbe i strpljenja. Bez vežbe se èešæe dešavaju nezgode, a strpljenje je potrebno da bi se prvilno vežbalo. Plašim se da æeš brzo pomisliti da si savladao Kawu i dati gas više nego što smeš. Mi smo sreæni što æeš ti kupiti motor, ali se brinemo da ga neæeš dugo voziti. Molim te budi oprezan. najzli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 3, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakav je i kako ide' date=' ali sam siguran da nije motor za poèetnika. Ukoliko ga ipak kupiš, trudi se da što više vremena provodiš na njemu van naseljenog mesta jer si potencijalna opasnost na putu. Vozi polako, upoznaj se sa mašinom. Trkaèki motor za nekog bez iskustva iziskuje mnogo vežbe i strpljenja. Bez vežbe se èešæe dešavaju nezgode, a strpljenje je potrebno da bi se prvilno vežbalo. Plašim se da æeš brzo pomisliti da si savladao Kawu i dati gas više nego što smeš. Mi smo sreæni što æeš ti kupiti motor, ali se brinemo da ga neæeš dugo voziti. Molim te budi oprezan. najzli[/quote'] Sve je receno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Maj 3, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Srki, pored toga sto stvarno cenim i postuejm tvoje razmisljanje i samokontrolu, ja se pridruzujem misljenju ostalih, a to je da taj motor nije za prvog dvotockasa! Vecinu razloga si cuo, a ja cu dodati samo jos jedan, a to je, da , ako budes planirao da se otisnes malo dalje od mesta stanovanja, presesce ti svako putovanje (preko 50-100 km) zbog dobro poznatog neudobnog sedenja na R motorima....Sta god da odlucis, nek' ti je sa srecom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karlos 0 Napisano Maj 3, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ma motor uopste nije los (za jedan kawasaki, naravno) :baeh: A da makar stavis blokadu za pocetak? Pa polako, dok ne savladas tehniku skroz... to bi ti bilo najpametnije ako si bas odlucio da ga pazaris. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 3, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Mozak glavu cuva. Time je sve receno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan011 0 Napisano Maj 3, 2007 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma motor uopste nije los (za jedan kawasaki' date=' naravno) :baeh: A da makar stavis blokadu za pocetak? Pa polako, dok ne savladas tehniku skroz... to bi ti bilo najpametnije ako si bas odlucio da ga pazaris.[/quote'] E ovo mi se svidja skroz.Dobra je ideja,posto sam bas zagrejan za njega.Bio sam tamo u Mimotu,valjda se tako zowe, i bio je jedan crni.Kako je lep.bruka.I odmah da vam kazhem,gajim neko strahopostovanje prema njemu.Mislim da kad ga uzmem, da ga necu voziti sa upaljenim motorom bar mesec dana:D Deluje mi ogroman,mnogo veci od R6 Yamahe. Cisto kad pomislim da treba da mu dam gas,brrrr,prodje me neshto,neki jak osecaj pozitivnog straha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 3, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan neka neka moli se da te taj strah dugo drzi, shto duze imas strah sigurnije ces na njemu biti vjeruj mi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Maj 3, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Počni sa nečim slabijim, pa kad naučiš da kontrolišeš dva točka onda na tu Kawu. Dobronamjerni savjet, a i sjeti se Desanke Maksimović: ,,sreća je lepa samo dok se čeka...''' Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Maj 3, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Do sada sam promenio 3 zx6. Jaci i brzi motor mi netreba. Samo sto je ovaj treci 636 nezgodan i jako brz. Dosta je oboren napred i nije za duze voznje. Planiram da uzmem ovog novog za 2007. Onaj crni na sajmu je po meni bio najlepsi motor. Jako mocno izgleda. 8800e+oko 200e registracija. Nemamo mi nikakav savet da ti damo, osim pamet u glavu i polako. A sto se tice testova ima ga na vise strana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan011 0 Napisano Maj 3, 2007 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oki,hvala na odgovorima puno. Ipak sam odluchio da uzmem njega, i naravno polako da vezbam da vozim.Komsija mi je biker,samo sto on vozi HD chopera,ali bilo kako bilo,nadam se da cu iz njegovu i vasu pomoc savladati ninju Nije mi bitno da manijachim sa motorom,bitno je da je lep,kvalitetan,da je kawasaki,da je moj i da lepo vozim. Pocheo bih sa voznjom bez upaljenog motora,cisto da dobijem nekakaw osecaj za motor, potom voznja po mom komsiluku.Bez semafora i saobracaja.A kada krenem po gradu,naravno,pozvacu komsiju da ide iza mene sa njegovim motorom,u slucaju da padnem da me ne zvekne neka budala od pozadi i da moze drug da zaustavi saobracaj.Naravno, bezbedna i lagana voznja. Potom planiram da vezbam na poligonu,osmicu i zaustavnu liniju, i sve ostalo, nadam se.kroz godinu,dve dana da cju ga savladati. Hvala vam jos jednom. Najjaci ste i nadam se da cjemo da se nadjemo na nekom moto skupu u skorijoj buducjnosti:) P.S. kaciga i full oprema,kombinezon,rukavice i boots se podrazumevaju i tu ne treba niko da zhali pare. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Maj 3, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pocheo bih sa voznjom bez upaljenog motora' date='cisto da dobijem nekakaw osecaj za motor[/quote'] Kakva je to voznja? A kad kupujes motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Maj 3, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan pad je neminovan, sto ne kupis nesto do 1500eur pa vezbas, pa prodas, pa kupis kawu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan011 0 Napisano Maj 3, 2007 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa cisto po dvoristu ono da ga teram nogama. tako procitah na motorcycleusa.com sajtu.kao neki guide za pochetnike.Ako imate neki savet kako i sta recite please.Kupio bih ga owog awgusta.na kredit naravno. Gledah u mimotu tamo kod zvezdarske sume,kao sto ti KAWA malopre rece 8800€ sa porezom,carinom, nulti tehnicki i transport do kuce. A za pad,swako nekad padne,i sa manjeg i slabijeg motora... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Maj 3, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa cisto po dvoristu ono da ga teram nogama. tako procitah na motorcycleusa.com sajtu.kao neki guide za pochetnike. jos bolje da se ne umoris, nek te neko slepa sa kolima :twisted: druze ne preteruj... jos ces pre svake voznje odvoziti istu par puta u mislima nesto opreme, pust drum, dobar asfalt i polako, tape, tape... samo napred :!: :twisted: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Maj 3, 2007 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan pad je neminovan' date=' sto ne kupis nesto do 1500eur pa vezbas, pa prodas, pa kupis kawu[/quote']Jeza me podilazi od ovakvih konstatacija. Imao sam padova, lomova ali nikom ne preporucujem. A najkomplikovaniji i najdugotrajniji oporavak - jos traje - je bio od pada sa bicikla . Ali svojoj deci ne branim da ga voze, cak i na zadnjem. A volim ih, naravno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan011 0 Napisano Maj 3, 2007 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa cisto po dvoristu ono da ga teram nogama. tako procitah na motorcycleusa.com sajtu.kao neki guide za pochetnike. jos bolje da se ne umoris' date=' nek te neko slepa sa kolima :twisted: druze ne preteruj... jos ces pre svake voznje odvoziti istu par puta u mislima nesto opreme, pust drum, dobar asfalt i polako, tape, tape... samo napred :!: :twisted:[/quote'] Okej okej. sorry.mozhda je malo trulo,ali jbg u swakom sluchaju,swaki predlog je dobrodoshao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan011 0 Napisano Maj 3, 2007 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan pad je neminovan' date=' sto ne kupis nesto do 1500eur pa vezbas, pa prodas, pa kupis kawu[/quote']Jeza me podilazi od ovakvih konstatacija. Imao sam padova, lomova ali nikom ne preporucujem. A najkomplikovaniji i najdugotrajniji oporavak - jos traje - je bio od pada sa bicikla . Ali svojoj deci ne branim da ga voze, cak i na zadnjem. A volim ih, naravno. ne znam,ja nikad nisam pao sa bicikla.ne u skoriji wreme.kao klinac sam se jednom zakucao u drvo sa bajsom,ali nishta strashno. Padao sam sa rolerima milion puta,izvodio kojekakve trikove i swashta neshto... jbg,mladost ludost sto kazu.padao preskacuci ograde,lomio ruke,kljuchnu kost,udarao glawom....chak sam i zube lomio i dosta mi bre wishe,nema manijachenja sa motorom i . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Maj 3, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Mozhe li neko da mi kazhe neshto malo vishe' date=' od onog shto ima po casopisima i sajtovima,o ovom motoru? Voleo bih da to bude neko ko ga je vozio pa da chujem utiske iz prve ruke. Inace sam pocetnik.Nikad do sada nisam vozio motor i planiram da kupim owu kawu uskoro [/quote'] Au, ti si pocetnik, a hoces da sednes na takav motor... Ili si jako pametan ili jako, da prostis, glup. Preporucujem Hondu MTX80 ili Tomos CTX 80, barem na 6 meseci. Posle toga, mozda neki jednocilindricni enduro od 600 kuba na recimo godinu dana, cisto da osetis kocnicu. E nakon toga vec mozes gledati neki GPZ 500 ili CB 500 ili GS 500... Bez uvrede drugar, al 80% ovog foruma ne moze da iskoristi potencijal Kawe 636. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...