Marko Mk4 271 Napisano April 28, 2020 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Okrenes telefon ili se provozas i pitas sve. Ujedno i da zakazes ako se uklapas u pricu. Ako ne juri na neko drugo mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15437 Napisano April 28, 2020 moto merkat °°, 4964 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Drugarski odes direkt na teh. i pitas, malo je nezgodno ovako "javno", nesto se moze "provuci" nesto... msm ovo vazi za sve generalno, citaju i velike forume ne brinite, pa zato, takodje ne treba posle pricati, samo kazem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano April 28, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da su popustili zakonodavci za neke stvari pa nisu vise tajne i da to potvrdi GM moti, jer sam nailazio na mesta gde me isprepadano gledaju i kazu samo fabrika, ne sme nista dodadno, a negde pogledaju i samo mahnu rukom uz odsecno "moze". Samo skini maglenke. Naravno jasno je sve. Da ne davim vise temu. Hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano April 28, 2020 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Meni za kofer ni prosle godine nista nisu rekli,a nisam ga skidao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8472 Napisano April 28, 2020 Solo Rider, 3225 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Marko Mk4 je napisao: Ne prolazi nista sve moras skinuti. Motor mora biti cista fabrika. Pa to u GM moto-u samo.....zato i ne idem više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano April 28, 2020 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zato mnogi i ne rade motore a po pravilu svaki tehnicki koji radi auto program treba i motorcikle da radi. Decko radi po propisima i ja to postujem. Idem redovno kod njega i resavam sve za 15min sa sve skidanjem i vracanjem opreme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15437 Napisano April 28, 2020 moto merkat °°, 4964 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Zivi bili pa se sreli 2021, onda cemo videti ko je kome pomogao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8472 Napisano April 28, 2020 Solo Rider, 3225 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Marko Mk4 je napisao: Zato mnogi i ne rade motore a po pravilu svaki tehnicki koji radi auto program treba i motorcikle da radi. Decko radi po propisima i ja to postujem. Idem redovno kod njega i resavam sve za 15min sa sve skidanjem i vracanjem opreme Podržavam, ali ako sve to i ne mora uz svo dužno poštovanje ne vidim svrhu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano April 28, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ja upitah sa ciljem da nastavimo saradnju jer bolje dati nekom "nasem" nego nekom levom tehnickom. Svake godine ispratim i jes' cupavo bilo zadnje dve, ali ove su mnogi popustili tj zakon je malo "legao". Uglavnom insistiraju na skidanju dodatnih svetala sto je i ocekivano, neko malo zakuka na ili nosace kofera ili crash barove.. svakako sve je vise mesta gde skoro sve prolazi. Sto BaneVuk58 rece uz svo duzno postovanje.. 40 minutes ago, Marko Mk4 said: Zato mnogi i ne rade motore a po pravilu svaki tehnicki koji radi auto program treba i motorcikle da radi. Decko radi po propisima i ja to postujem. Idem redovno kod njega i resavam sve za 15min sa sve skidanjem i vracanjem opreme Takodje sam covek od propisa, zato i pitam sta prolazi sta ne da bih bio u toku i ispostovao. Ne zelim povlastice ako taj neko rizikuje zbog mene. Nego je ocigledno da su omeksali propisi i shvatili su da su za motore neke stvari preterane pa otud odjednom mnogi ne zakeraju toliko. Cisto sumnjam da bi mi neko ko me prvi put vidi tek tako rekao da je sve ok i da zbog mene krsi neki propis. Eto malo jos iskustva sa ulice frisko ovih dana sa raznih tehn pregleda. Nadam se da ce sledece godine biti sa jos manje straha od nosaca kofera P.S. Sto vise idete ka periferiji popustljiviji su na tehnickom. Izadjite malo van grada. Ne smem vise nista reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano April 29, 2020 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da svi mi koji smo stavili dodatna svetla, crash barove, kofere da nismo stavili da bi nekog iritirali ili daleko bilo ugrožavali u saobraćaju. Oni su i imaju neku namenu, zakon kod nas je takav kakav je(napravljen da narodu izbija pare iz džepa) i jednostavno moramo da ga postujemo ili bar da zaobilazimo na razne načine ako je to moguće da dodjemo do željenog cilja(odnosno registracije). Imamo sreće da panduri ne cimaju motoriste toliko, inače pola nas bi bilo isključeno iz saobraćaja(prvenstveno mislim na kolege koji kriju tablice (80% "r" motora nema fabrički nosač) , onda kategorija u kojoj sam ja sa dodatnim svetlima( koja nisu homologovana i nemaju atest ABS). Ali kakvo vreme dolazi mislim da vecina nece imati dvotočkaše. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8472 Napisano April 30, 2020 Solo Rider, 3225 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan On 29.4.2020. at 6:42, Marko Mk4 je napisao: Znam da svi mi koji smo stavili dodatna svetla, crash barove, kofere da nismo stavili da bi nekog iritirali ili daleko bilo ugrožavali u saobraćaju. Oni su i imaju neku namenu, zakon kod nas je takav kakav je(napravljen da narodu izbija pare iz džepa) i jednostavno moramo da ga postujemo ili bar da zaobilazimo na razne načine ako je to moguće da dodjemo do željenog cilja(odnosno registracije). Imamo sreće da panduri ne cimaju motoriste toliko, inače pola nas bi bilo isključeno iz saobraćaja(prvenstveno mislim na kolege koji kriju tablice (80% "r" motora nema fabrički nosač) , onda kategorija u kojoj sam ja sa dodatnim svetlima( koja nisu homologovana i nemaju atest ABS). Ali kakvo vreme dolazi mislim da vecina nece imati dvotočkaše. Potpuno se slažem, ALI uvek ima ono ali. Homologacija ima za svrhu zaštitu tržišta. Čisto sumnjam da profesionalno odradjen crash bar domaće proizvodnje zaostaje od npr. Louis-ovog sa certifikatom i naravno cena trostruka.Dodatna svetla takodje. Kupujemo sa Ali-ja ali kad se podese ne smetaju nikome u odnosu na firmirane od 300€ itd itd........ ali to nije tema.Tema je da pojedini teh. pregledi su veći vernici od Patrijarha. Plasira se priča kako je to sve po propisu, to je sve za naše dobro itd. medjutim i nije baš tako, samim time što neke stvari prolaze bez ikakvim posledica, a to je sve provereno na više mesta. E sad kad sam pitao zašto postoje razlike uglavnom je odgovor bio u razliku u tumačenju. Neki teh. pregledi jednostavno imaju neke strahove možda zbog nekih loših iskustava i jednostavno neće da "rizikuju". A rizika nema jer se sve slika i kad bi bilo nepravilnosti ne bi više radili.Niko nije blesav da mu ratvore radnju zbog dve crvene.Tako npr. prikolicu koja je fabrička sa svim papirima i atestima ne mogu da registrujem svuda iako sam bio u AMSS-u gde mi je rečeno doslovce " Gospodine vaša prikolica je regularna, ne želimo da vam uzimamo pare, izvol'te registrujte je". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano April 30, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bas to i napisah. Nasao sam mesta gde sve prolazi osim dodatnih svetala. Tako da uglavnom vlada strah ili neznanje zbog milion i jedne izmene, dopune o radu tehn. pregleda. A ni oni sami nisu upuceni u svaki model pa pitaju nas vlasnike sta je fabrika sta nije. Naravno, sve je fabrika Ispred mene bese Triumph tiger sa brdom dodatnih cevi kao sto je i moj. Prosao bez pitanja. Jedan maxi skuter, skinuo samo svetla. Posle mene kroserica, skinuo led bar. Sve nosace i druge izmene niko nije skidao. Ja skinuo svetla i wind deflector, ne bih ni to da jedan lik bajker nije pitao prolazi li povisen vizir.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8472 Napisano April 30, 2020 Solo Rider, 3225 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @Ferty_ ...Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Jun 2, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Upravo sam se vratio sa registracije. Sve je bilo po dogovoru, zakazao pre deset dana za 02.06.2020. Termin od 14:30h uz napomenu da dođem u 14:15h. Predao saobraćajnu i staru polisu, momci obavili tehnički pregled i sve ukupno završio za nepunih pola sata. Usluga maksimalno korektna. Sve preporuke za GM Auto, napominjem da nisam išao na preporuku već naleteo ovde na forumu...Tako da sam prvi put bio, ali sigurno vidimo se i sledeće godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jun 2, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan @davidloki Koja je cena tehničkog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Jun 2, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, miksamgm said: @davidloki Koja je cena tehničkog? @miksamgm Veruj mi da nisam ni pitao, samo platio sumarno i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Decembar 26, 2020 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Svaka preporuka za naseg kolegu i druga Losmija i GM auto... Citslav moj krug poznanika ide tamo, svi su prezadovoljni i svi preporucujemo GM auto gde god mozemo... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chicha 84 Napisano April 9, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX S1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je već sve rečeno , ali moram da i ja da kažem - svaka čast. I predložio bih malo poboljšanje usluga, ako možete, otvorite nešto na Novom Beogradu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 227 Napisano April 14, 2021 Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena tehničkog, 125 ccm?@losmi capo Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krle1990 62 Napisano April 15, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Beograd Blok 45 Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas da zakazem tehnicki za 125-icu,3500 dinara je u MAUS centar,a komplet registracija(sa novom tablicom i saobracajnom) je 11,900 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11680 Napisano April 15, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, Krle1990 je napisao: MAUS centar Ovo je tema o GM tehničkom. Bzvz je komentarisati ovde neki drugi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krle1990 62 Napisano April 15, 2021 (promenjeno) U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Beograd Blok 45 Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Alexa90 je napisao: Ovo je tema o GM tehničkom. Bzvz je komentarisati ovde neki drugi. Izvinjavam se,samo sam hteo podeliti neku novu informacijuprijavio sam sebe za gresku Promenio April 15, 2021 član Krle1990 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moustaki 24 Napisano April 16, 2021 U prolazu, 80 postova Lokacija: BG Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedno veliko hvala bratu loshmi-ju! Sve po loju, predusretljivost i ostale epitete da ne ppminjem pošto su svi već rekli...Sve u svemu, vidimo se i za registraciju automobila!Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano April 18, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Veliko hvala Milosu i od mene, imao je strpljenja i volje da mi putem telefonskog razgovora razjasni sve sto me je zanimalo u vezi postupaka prilikom kupovine novog motora. Hvala! Promenio April 18, 2021 član Marko81 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamy 97 Napisano April 18, 2021 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd,Mirijevo,Zvezdara Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan GM zakon...2 auta i 2 motora idu kod njih na regu..Milos divan covek,strpljiv,ljubazan...Zavrsili su mi sve oko papirologije(placanje poreza,tehnicki,rega) i kad je bilo gotovo samo me pozvali da uzmem tablicu..zavrseno sve a samo sam se 2x pojavila na 5 min...Ne menjamo vas,najbolji ste..Mirijevooo i GM:) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...