misko_kolo 1297 Napisano Octobar 9, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ma i ja j'em lajne! ;D Tako mi i treba!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5974 Napisano Octobar 9, 2010 Drug član, 3008 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan U, Misko, tako fini covek,a tako se deres... ili Al` imas glascinu, treblo je da pevas a ne da igras ;D ;D ;D Nego, stvarno, sta je to D3? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Octobar 9, 2010 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ponavljam, ko poseduje SBB-ov D3 uređaj, može direktno da gleda GP trku u 10.00 na Sport klubu 3!!! Jel to neka reklama za soroseve banditske buljase? Ne bi im platio D3 makar nikada ne gledao GP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Octobar 9, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan a ko ne poseduje ????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Octobar 9, 2010 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Lorenzo će pasti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Octobar 9, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ponavljam, ko poseduje SBB-ov D3 uređaj, može direktno da gleda GP trku u 10.00 na Sport klubu 3!!! Jel to neka reklama za soroseve banditske buljase? Ne bi im platio D3 makar nikada ne gledao GP. Nije nikakva reklama, D3 sam dobio kad sam uzeo internet paket.Ne skrembluje se ništa od prenosa koje su otkupile naše televizije a prenose i drugi iz okruženja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Octobar 9, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ponavljam, ko poseduje SBB-ov D3 uređaj, može direktno da gleda GP trku u 10.00 na Sport klubu 3!!! Jel to neka reklama za soroseve banditske buljase? Ne bi im platio D3 makar nikada ne gledao GP. Nije nikakva reklama, D3 sam dobio kad sam uzeo internet paket.Ne skrembluje se ništa od prenosa koje su otkupile naše televizije a prenose i drugi iz okruženja. Imam i ja internet paket pa nemam D3 ... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Octobar 10, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima link za streaming? Opet nas ispalili ovi iz SBB-a.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Octobar 10, 2010 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Lorenzo će pasti. Moguce, nervozaaaaa, ili ce biti pametan pa na siguricu :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Octobar 10, 2010 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ponavljam, ko poseduje SBB-ov D3 uređaj, može direktno da gleda GP trku u 10.00 na Sport klubu 3!!! Jel to neka reklama za soroseve banditske buljase? Ne bi im platio D3 makar nikada ne gledao GP. Uuuu, ti si neki politički upučen, a? A i mnogo voliš trke vidim. A i nervira te parada ponosa rekao bih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Octobar 10, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan http://supersports247.blogspot.com/p/channel-5.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Octobar 10, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.fromsport.com/v-0/6/184/v-78514.html Odlicna slika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Octobar 10, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Suva staza? Pih... opet cu da prsnem na kladionici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Octobar 10, 2010 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan http://www.fromsport.com/v-0/0/194/v-19547.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Octobar 10, 2010 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nista nekapiram ustao sam kao vampir , gledao moto 2 pa f1 ... i kao pocinje tenis i prebace na gp bez starta ..... u k............c vise ovaj sport klub nije normalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Octobar 10, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pozelio sam ovog mladica sto vodi,..nije ga bilo par godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Octobar 10, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Rosiju za ovo sto je pokazao danas! Onaj Kilavko zna samo da se prospe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Octobar 10, 2010 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Održao im lekciju .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Octobar 10, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Kakva trka, bravo za Rosija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Octobar 10, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Lorenco ziher, al' se Talijani lepo cepali! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Octobar 10, 2010 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ocekivano Doktorski na Sepangu ! Zna u bocu svaku krivinu i gde moze da obilazi . Igrao se sa njima . Bravo Vale !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Octobar 10, 2010 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da vidim Simoncelia da uradi Spiesu ono što je uradio Aoyami. Ili Edwardsu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Octobar 10, 2010 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu, ti si neki politički upučen, a? A i mnogo voliš trke vidim. A i nervira te parada ponosa rekao bih. Ocajna mi slika na SBB-u, kazu ne moze bolje kod nas u kraju, pa moram da napisem po neku lepu o njima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Octobar 10, 2010 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna zna, a onaj kreten Simoncelli nije normalan, trebao bi da poseti psihijatra i Dovi me je strasno razocarao tako brz motor a on.... kesa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoljuba 29 Napisano Octobar 10, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: CBR1000F DUAL Prijavi odgovor kao problematičan dovoljno je jednom , s'vremena na vreme, da se provoza kako treba,npr. sa 9 na 1,i da ga poljube u ono sto mu pise na dupetu.. doctor-director... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...