acim 765 Napisano Octobar 7, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Čini se da i Honda za sada nudi samo nove boje, videćemo šta će prikazati na EICMA sajmu, ali sa Intermota samo ovo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Octobar 7, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan KAkvo razocaranje... Nece valjda 5 godina da prodaju isti model...mislim na 600rr. A i na 1000rr... Bas su seronje...nista se ne trude... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6677 Napisano Octobar 7, 2010 Ne silazi, 6553 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam hteo da postavim pitanje,kad vidim Hondini noviteti... Ali opet nisam video ono sto me interesuje,pa bi' da pitam.....ovde. Cuo sam da je u planu nova CBR600F (konacno),pa me eto interesuje ima li ko,narocito od vas internet istrazivaca,kakvu konkretniju informaciju? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paja_ribarac 0 Napisano Octobar 7, 2010 U prolazu, 54 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Honda Deauvile nimalo se nije promenila, pomalo razocaranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan iako ih najvise volim stvarno sramota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je tu jamaha postavila najvece standarde u izgledu,govorim o r6 modelu, posle nje je sve razocarenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Octobar 7, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan KAkvo razocaranje... Nece valjda 5 godina da prodaju isti model...mislim na 600rr. A i na 1000rr... Bas su seronje...nista se ne trude... I jos ce pet dok ih ostali stignu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Octobar 7, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hm cemu zurba....meni se vise smucilo ovo stalno izbacivanje modela...ne mogu vise da pratim... U moje vijeme bila su domaca auta i dva sportaka...Opel Manta i Ford Capri ...sada imam utisak da se svaku noc smisli nesto novo... Totalno podrzavam Hondu u namjeri da ne izdaje nove motore...Sto jel su stari losi ? Planeta grabi prebrzo...crpimo resurse...ne dobro,ne dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su ekonomska kriza i slaba kupovna moć uslovile slabo predstavljanje novih modela, bar kada je Honda u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
codZU13 2 Napisano Octobar 9, 2010 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan dok se prodaju honda nema interesa za zamenu istih.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Octobar 9, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Totalno podrzavam Hondu u namjeri da ne izdaje nove motore...Sto jel su stari losi ? Planeta grabi prebrzo...crpimo resurse...ne dobro,ne dobro... Slazem se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Octobar 9, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su ekonomska kriza i slaba kupovna moć uslovile slabo predstavljanje novih modela, bar kada je Honda u pitanju. Ima istine i u tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 9, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan VFR1200 mi izgleda zaista lepo u crnoj varijanti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6677 Napisano Octobar 10, 2010 Ne silazi, 6553 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nisam je se nagledao na putevima.Kako prolazi vreme,sve su cesci komentari da je ispod 5000 rpm,apsolutno neupotrebljiva ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Octobar 11, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Изгледа да сви ви очекујете нову Африку кад сте се разочарали... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 13, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Nisam je se nagledao na putevima.Kako prolazi vreme,sve su cesci komentari da je ispod 5000 rpm,apsolutno neupotrebljiva ??? Zaista čudno, pa nema 600cc nego duplo toliko. Čudno, čekaj misliš na VFR1200 ili ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6677 Napisano Octobar 14, 2010 Ne silazi, 6553 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Da,da na VFR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Octobar 14, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li bilo koji od japanaca napraviti neki maxi supermoto koji ce moci da parira KTM950/990, Hypermotardu, Dorsoduru...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6677 Napisano Octobar 14, 2010 Ne silazi, 6553 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Honda do 2012 sigurno nece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Octobar 14, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Konacno videh i probah VFR 1200... vrh... izgled, velicina i sve ostalo... ja ga jasem od proleca, definitivno... a to sto je mrtav dole, kako kazu - koga zabole kad se vrti ko lud... imao sam 800 v.tec ali ovo je nesto drugo, definitivno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovo cbx 2 Napisano Octobar 27, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Honda CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan dugo godina vozim Hondu i navozo sam se jer honda gleda na kvalitet a to pokazuju serije koje traju 5 i vise godina ako jednoj jamahi feazer skinete pumpu od rezervara a i pogledate u rezervar a on zardo sve govori o kvalitetu a na bol -dorci staroj 30 god. nov mislim da ce Honda pustiti da vidi sta su ostali napravili a kawasaki izbacuje novi model suzuki takohe jamaha da ne pricam mislim tek 2012 g. da se mozemo nadati necem novom sto ce da traje 5-6 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Novembar 2, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan idemo....bez prethodnih najava i traceva...bum http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Honda/honda_crosstourer_concept%20%2011.htm http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Honda/honda_cbr600f%2011.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 4, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Novembar 5, 2010 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj kompletnoj diskusiji, mislim da niko nije spomenuo ovo : http://hondamc2011.com/bikes/concept-nm-2-3/ Zvanicni citat vezan za ovaj model je : "Honda New Mid Concept reinvents the way we look at two wheeled travel." Motor/skuter za putovanja ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Novembar 5, 2010 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj kompletnoj diskusiji, mislim da niko nije spomenuo ovo : http://hondamc2011.c...concept-nm-2-3/ Zvanicni citat vezan za ovaj model je : "Honda New Mid Concept reinvents the way we look at two wheeled travel." Motor/skuter za putovanja ? Koliko vidim, ovo se vozi sa nogama napred, tako da je u pitanju mešavina skutera i kruzera/čopera. A ne skutera i sportskog motora, kako piše u promo-tekstu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...