piki 11155 Napisano Maj 13, 2020 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Malo izdrzljivo magare koje ako se odrzava redovno nikad nece izdati,ja sam uvek sipao motul 10/40 5100 u njega,zao mi sto ga prodade trebao sam ga ostaviti za decu jer je bio stvarno poseban primerak koji sam sredio za sebe.Za 50000km crkao mi je regler i menjao sam rolne na frajlaufu i to je sve od kvarova.Gledaj da ti akumulator bude uvek napunjen jer ako je aku slab strada frajlauf.Uzivaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fenrir 0 Napisano Maj 17, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Brčko Motocikl: Suzuki GS500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Pitanje za zadnji amortizer da li odgovara sa verzije 1998.god. na verziju 2002.god.? Hvala unaprijed. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Maj 17, 2020 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da odgovara, sasija im je potpuno ista 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Maj 24, 2020 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Je l' stavljao neko led sijalicu u far?Kakva su iskustva, na sta obratiti paznju?I da li ide obicna led H4 sijalica, kao za auto?Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rax84 5 Napisano Maj 24, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: Topola Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Juan je napisao: Je l' stavljao neko led sijalicu u far? Kakva su iskustva, na sta obratiti paznju? I da li ide obicna led H4 sijalica, kao za auto? Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Kada sam kupio moj GS, na njemu je bila LED sijalica, mada loseg kvaliteta. Svanuli mi se kad sam stavio obicnu H4. E sad, znam da postoje i kvalitetne LED, sa hladjenjem. Vidjao sam na nekim automobilima, bas jako bljeste. Sad ko voli, ja ne. GS je napravljen za halogenu H4 i mislim da daje sasvim dobro svetlo. Ja sam stavio OSRAM DAYBRAKER... Jesu malo skuplje ali su dobre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Maj 24, 2020 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam kupio moj GS, na njemu je bila LED sijalica, mada loseg kvaliteta. Svanuli mi se kad sam stavio obicnu H4. E sad, znam da postoje i kvalitetne LED, sa hladjenjem. Vidjao sam na nekim automobilima, bas jako bljeste. Sad ko voli, ja ne. GS je napravljen za halogenu H4 i mislim da daje sasvim dobro svetlo. Ja sam stavio OSRAM DAYBRAKER... Jesu malo skuplje ali su dobre. Znaci da bih bio zadovoljan sa ovom sijalicom?Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rax84 5 Napisano Maj 25, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: Topola Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Juan je napisao: Znaci da bih bio zadovoljan sa ovom sijalicom? Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Ove su mozda jos bolje, nisam ih do sad video, a ni koristio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Maj 26, 2020 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Javio mi se jedan "problemcic"- 2 puta do sada, od kako sam kupio gs-a, pri zatvaranju, otvaranju slavine prsti mi zamirisali na gorivo, i kad opipam ispod slavine, vlazno je bilo. Nema da curi, nista ispod. Juce mi se desilo drugi put, danas nema. Da li je slavina zrela za remont, zamenu, ili bih mozda mogao da resim stvar sa elektroventilom (citao sam u nekim postovima o tome)?Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Maj 26, 2020 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj komplikovati sa ventilom, samo treba gumice zameniti i resena stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Maj 26, 2020 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Je l' to ono sto ima da se kupi "set gumica za slavinu" ?Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Maj 27, 2020 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano Maj 29, 2020 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki Gs 500f a2 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki Gs 500f a2, 2005. godište, Touring, vozilo prešlo 36250 km, Niš. Cena 1.950 € - Motori - Polovni Automobili Kako vam deluje ovaj gs ovako sa slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Maj 30, 2020 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Skroz na mestu, fabrika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano Maj 31, 2020 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Nesto me uhvatilo da promenim skuter, pa sad ne bih opet skuter a ovaj model mi se svidja kako izgleda. Pa sad koliko je pametno nzm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Maj 31, 2020 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se srce pita, nista nije pametno ako ti se svidja, uzimaj i ne pitaj. Ako ti ne legne, uvek moze u oglase. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rax84 5 Napisano Maj 31, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: Topola Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Darko SB je napisao: Nesto me uhvatilo da promenim skuter, pa sad ne bih opet skuter a ovaj model mi se svidja kako izgleda. Pa sad koliko je pametno nzm. Ma GS je dobar, zahvalan motor. Ja kad sam kupovao, bio sam malo skeptican. Delovao mi je mali. Vozio sam MZ-a ETZ150. Iako manja kubikaza, motor izgleda veci od GS-a. Ali posle prve voznje, vidim da je GS dosta ozbiljnija prica. E sad, piranje za upucenije u vezi guma. Na mom motoru su Metzleler Roadtec Z8 Interact gume. 120/70 ZR 17 napred i 160/60 ZR 17 nazad. Tako je kupljen. Treba da menjam, dotrajale vec. Koje gume mi preporucujete i da li da smanjim sirinu zadnje na 150/70. Ne prelazim neke preterano velike daljine, mahom sam u krugu od 50 km i mozda jednom godisnje odem na duzi put od 300km. I to je sve regionalni putevi, nema autoputa ili magistrala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 300 Napisano Maj 31, 2020 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan 110/70-17 prednja, 130/70-17 zadnja, to je fabrika preporucila i mislim da ne bi trebalo da se odstupa od toga. Ako tako budes stavio trebalo bi da dobijes na upravljivosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Maj 31, 2020 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Koji bolid je stavio 160-ku na GS-a Skidaj to sto pre, i stavi fabricku meru ko sto kaze kolega gore 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rax84 5 Napisano Maj 31, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: Topola Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Biker-Boy je napisao: Koji bolid je stavio 160-ku na GS-a Skidaj to sto pre, i stavi fabricku meru ko sto kaze kolega gore Ko je stavio, ne znam, ha sam ga tako kupio. Izgleda mocno, nema sta... Ali mi se cini da je 160 ipak previse. A opet, ono sto fabrika preporucuje, deluje mi "mrsavo" u odnosu na sadasnje stanje. Zato pitam za savet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Maj 31, 2020 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Svako malo se povede rasprava o gumama, i vecito je pitanje da li moze da se stavi neka sira guma kako bi gs500 izgledao "ozbiljnije"? A onda sledi veciti odgovor da su gomila strucnjaka i inzinjera u suzukiju zavrsila neke silne čkole i vrv znaju da odrede koja guma treba da legne na gs500 kako bi on dao najbolje moguce rezultate... Savet mozes da dobijes oko marke guma, dal bridgestone, michelin ili mitas, ali oko dimenzija ne bi trebalo biti dileme: samo ono sto fabrika propisuje. Da ti se ne desi da zbog izgleda izgubis na upravljivosti ili prijanjanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 300 Napisano Maj 31, 2020 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Naspram 160 gume, delovace mrsavo fabricka guma. Ali nije taj Japanski inzenjer dzaba ko zna koliko godina radio na motorima, zna on sto je stavio bas takvu dimenziju gume. Moj savet ti je da vratis na fabricke dimenzije. pre 22 minuta, Rax84 je napisao: Ko je stavio, ne znam, ha sam ga tako kupio "Brate jel imas neku polovnu gumu, ova na motoru mi je skroz u ku*cu" "Imam neku 160.... Ne znam da li ce ti pasovati" "Koliko para?" "20e" "Nabudzicemo je..." Pretpostavljam da je tako ili na neki slican nacin ta guma dospela tu. Imam jednog prijatelja koji nikad nije kupio novu gumu, uvek neke stare za 10-20 eura kupuje. Bitno je da to moze da se namesti, da ima saru. A to sto je neko skinuo jer nije dobra guma, i sto nije dobra dimenzija, to nema veze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rax84 5 Napisano Maj 31, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: Topola Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Moguce... Mada, gume su relativno mlade, i nisu istrosene od voznje, tj, sare su jos ok. Ali su izgorele po rubovima, pretpostavljam od stajanja... u svakom slucaju, necu da mislim, nova guma je ipak nova guma. Sta mi preporucujete od proizvodjaca? A za dimenziju, cu jos malkice da razmislim. Cini mi se da sam procitao u fabrickom uputstvu da moze 150/70. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rax84 5 Napisano Maj 31, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: Topola Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Jun 1, 2020 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo fabrika, to ti vidis po izgledu da izgleda "besnije", zanemarljivo. I ja hteo da budzim zmigavce, led sijalice, rucice, poluge, pa odustao, fabrika je fabrika.Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Jun 1, 2020 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Džaba besnije da izgleda kad je to i dalje motorče od 45 konja, i što ga ljudi besnije prave, to on smešnije izgleda, ne treba praviti od njega nešto što nije. Al ajd, mogu da shvatim čoveka, i ja sam nekad bio u tom tripu da budžim nešto, ali prošlo me. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...