miloradkuvar 1 Napisano Octobar 13, 2018 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki gs 500e Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu , probacu ovih dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloradkuvar 1 Napisano Octobar 16, 2018 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki gs 500e Prijavi odgovor kao problematičan On 10/13/2018 at 10:52 PM, raps said: sijalica se nalazi u gumenom grlu, koje ulazi u (da je tako nazovem) instrument tablu sa zadnje strane. sijalicu mozda mozes da izvadis i bez skidanja table, ali mislim da je pristupacnije ako skines tablu. Hvala na pomoći, sijalica zamenjena bez skidanja instrument table. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 300 Napisano Februar 8, 2019 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Sta znaci slingshot na nekim modelima? Vidjao sam na repu nalepnice gs500 slingshot. Jel samo neka serija pod tim nazivom, uz kozmeticke izmene (farba, retrovizori...), ili ima i mehanickih izmena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 8, 2019 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mikuni slingshoot karburator.... postao legenda u GSXR serijama prvim, uljnim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Februar 26, 2019 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan U bukvalnom prevodu, slingshot = praćka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cupa123 1 Napisano Mart 5, 2019 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zanima me da li neko zna gde mogu da nadjem dihtung paljenja, ja nema gde nisam pogledao i nista nisam nasao... Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Mart 5, 2019 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zanima me da li neko zna gde mogu da nadjem dihtung paljenja, ja nema gde nisam pogledao i nista nisam nasao... Hvala unapred:takoje: Probaj euro sumar na konjarniku, ali i oni porucuju. Sve te delove koje je jako tesko naci mozes kod njih porucitiSent from my SM-A750FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Mart 5, 2019 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan E drugari sad se nesto setih...pre 3 godine sam vozio gs-a 95 godiste. Ostale mi 2 bobine koje rade i ona dva svica jebem li ga kako se zovu sad da se setim nikako...stoje tamo kod desne noge ispod suzukijevog znaka kad se odvrne sad nema sanse da se setim kako se zove Elem voljan sam da poklonim gs-ovcu kome treba ali ne da proda vec da iskoristi !!! Sent from my SM-A750FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cupa123 1 Napisano Mart 5, 2019 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni je krenuo da curka ulje na onom deklu kod menjaca, nije mnogo strasno al sad kad vec ide na servis da se spremi za sezonu i to da sredim. A zvacu Euro Sumar pa da vidim ako mogu da poruce... Hvala ti na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Mart 5, 2019 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan Zbog toga smo i tu pozdravSent from my SM-A750FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaBNS 5 Napisano Mart 6, 2019 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Piaggio x9,Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. U planu mi je da se ponovim ove godine. Medju opcijama mi spada gs 500f 2004 godiste jer sam pocetnik (imam punu A kategoriju) pa me zanima sledece. Primetio sam da nema sat za temperaturu i rezervoar ili mi se ucinilo. Vase iskustvo,neki savet ili preporuka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11246 Napisano Mart 6, 2019 Drug član, 1279 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Moj otisao juce kod novog vlasnika,nisam ni stigao da ga oglasim ovde,decko prezadovoljan,cak i roditelji me zvali da kazu kako je sve super,totalno nezahtevan motor menjaj ulje i filtere na 4500-5000 km i vozi da ne mislis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaBNS 5 Napisano Mart 6, 2019 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Piaggio x9,Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, piki said: Moj otisao juce kod novog vlasnika,nisam ni stigao da ga oglasim ovde,decko prezadovoljan,cak i roditelji me zvali da kazu kako je sve super,totalno nezahtevan motor menjaj ulje i filtere na 4500-5000 km i vozi da ne mislis Druze dal mi verujes da sam hteo bas tvoj da kupim. I da sam se zbog tvog oglasa poceo raspitivati o ovom modelu. Da li smem da priupitam za koju cifru je otisao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11246 Napisano Mart 6, 2019 Drug član, 1279 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, StrahinjaBNS je napisao: Druze dal mi verujes da sam hteo bas tvoj da kupim. I da sam se zbog tvog oglasa poceo raspitivati o ovom modelu E jbg,drzao ga preko zime na polovnim automobilima reda radi i mira u kuci,istekne oglas ja zaboravim da obnovim i sve tako,i cim ga obnovio pre par nedelja i cim sinulo sunce troje ljudi zvalo i ja sacekam 10 dana na decka koji se prvo javio(jedan od kupaca je bio iz mog grada ja mu rekao hocu da ispadnem fer i da sacekam decka koji je prvo zvao makar me ispalio) i cim je dosao dogovorili se odmah i odmah preveo na sebe.Neces se pokajati sa ovim motorom,ja sam stigao svuda,jeftin za odrzavanje i poslusan,samo nadji dobro ocuvan,ako treba neki savet pitaj sto god mogu pomoci,pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale-zmaj 1 Napisano Mart 29, 2019 U prolazu, 6 postova Lokacija: Topola, Sumadija Motocikl: '95. Suzuki gs500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, evo da se i ja prikljucim temi i da se pohvalim. Nabavih i ja jednog lepog gs-a '95. godiste. Kaparisao, a isplatu u kesu, cim prevedem motor. Sto ce biti, nadam se uskoro. Cim Suzanu dovedem kuci (samo motor, mada i neka Suzana ne bi bila losa u kompletu) javljam i kacim fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale-zmaj 1 Napisano Mart 29, 2019 U prolazu, 6 postova Lokacija: Topola, Sumadija Motocikl: '95. Suzuki gs500 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi vanzemaljac Cim dodje u moje dvoriste, slikam i kacim. Ne ide da kacim slike sa polovniautomobili.com p.s. Bolje vas nasao p.p.s. Ausländer, odakle si, tj gde zivis? Tako su Svabčici mene zvali dok sam ziveo tamo kao klinac. Samo sa jednim, ne tako lepim, pridevom ispr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale-zmaj 1 Napisano Mart 29, 2019 U prolazu, 6 postova Lokacija: Topola, Sumadija Motocikl: '95. Suzuki gs500 Prijavi odgovor kao problematičan mein scheint gleich zu sein. aber in schwarz. iliti za cistokrvne Srbe mij je izgleda isti takav. samo crn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cupa123 1 Napisano April 4, 2019 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, zanima me da li neko ima ili zna gde moze da se nadje magnet za Suzuki GS500 . Hvala Vam unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tifoso 14 Napisano April 21, 2019 U prolazu, 48 postova Lokacija: Сингидунум Motocikl: HONDA XL 650 V TRANSALP Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав! Прелистао сам ову, као и још неке теме везане за наведени модел, међутим нисам посебно наишао на оно што ме највише занима, а то је колико је GS500E 2002 годиште захвалан за дужа путовања? Удобност, положај возача и остали параметри који на то утичу. Хвала унапред! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano April 21, 2019 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Moze itekako, naravno, zavisi od gabarita i preferencija vozaca, ja sam 188cm, i meni je skroz lepo cucnuo, jedina zamerka je sediste koje je malo usko u prednjem delu. @Ausländer to za kacenje lezece policajca prvi put cujem, ja nisam imao takvih problema, ni blizu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12550 Napisano April 21, 2019 Ne silazi, 7332 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sa 194cm na ER5 išao na more i koje kude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11246 Napisano April 23, 2019 Drug član, 1279 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Gde sam ja sve prosao s njim nema sta da brines,ali ja sam 175 pa mi svaki motor odgovara(eto neka prednost i nas malih),e sad ako imas 2 metra nece ti odgovarati,naravno,i sto je najvaznije ako je normalno odrzavan nece te izdati nikada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tifoso 14 Napisano April 24, 2019 U prolazu, 48 postova Lokacija: Сингидунум Motocikl: HONDA XL 650 V TRANSALP Prijavi odgovor kao problematičan Друштво хвала свима пуно, додатно сте ме осоколили при одлуци! Надам се овијех дана да ћу се похвалити машином. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano April 24, 2019 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je gs prvi motor (ili prvi motor >200-250ccm) bices zadovoljan i na duzim turama ako resis bar ove dve stvari: tvrdo, usko fabricko sediste i smestaj prtljaga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano April 24, 2019 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/5/2019 at 12:25 AM, Cupa123 said: Dobar dan, zanima me da li neko ima ili zna gde moze da se nadje magnet za Suzuki GS500 . Hvala Vam unapred. https://www.megazip.net/zapchasti-dlya-motocyklov/suzuki/gs500-2279/gs500-13967?network=g&adposition=1t1&keyword=%2Bsuzuki %2Bgs %2B500 %2Bparts&gclid=CLfe5rao1tACFYSYvAodvtsFUg#model_group=all&year=1989 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...