Loshmi82 348 Napisano April 7, 2013 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Da...da..nego sta....sto upadljivije to bolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daruga 141 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: obrenovac,zvečka Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ova kisurina svaki dan ubi! Eto bar da promenim stop svetlo,skinuo sam onaj fabricki i namestio ovaj sa kineskog skutera.Kako vam se cini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10470 Napisano April 10, 2013 Hronični Motociklopata, 7316 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan samo moras da sredis tu rupcagu iznad fara koja se sad pojavila inace je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Koje ti je dimenzije zadnja guma? Cini mi se da je neka sira... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daruga 141 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: obrenovac,zvečka Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan samo moras da sredis tu rupcagu iznad fara koja se sad pojavila inace je ok Rupcagu sam zatvorio plastikom ali moram da je "ozivim" nekim malim dodatnim led stopom jer ovako izgleda suplje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daruga 141 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: obrenovac,zvečka Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Koje ti je dimenzije zadnja guma? Cini mi se da je neka sira... Jeste sira i prednju sam stavio siru.Zadnja je 150/70/17 napred 120/70/17. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano April 10, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene je pozadi 150/70 i bas dobro izgleda, stavio sam i prednji lancanik za jedan zub manji jer ta guma podosta odstupa od fabricke, veci je precnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li radili neke prepravke ili su stale bez problema? I danas sam primetio da posto ugasim motor krece da mi kaplje gorivo na preliv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano April 11, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je stala u milimetar, nisam nista morao da prepravljam. Da ti ne prelivaju karburatori? Pogledaj to da ne bi otislo i u karter... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Sta da radim ako prelivaju? Kako se to resava? Skoro sam ih ocistio i izgleda nesto zeznuo jer to mi se nikad nije desavalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano April 11, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Pa dovoljno je da si malo pomerio plekice na plovcima i da si rastelovao nivo goriva... Pazi ovako, sa donje strane karburatora na soljicama, imas cevcice za ispustanje goriva iz njih i za proveru nivoa goriva. Znaci po jednu na oba karba. I isto tako na njima ali sa bocne strane imas mali sraf koji kada popustis pocne da curi gorino na one cevcice. Nadjes neko malo crevce koje ce tesno da naidje na te cevcice (treba ti bar 15cm duzine) i kada ga nabijes okrenes ga na gore. Odvrnes taj sraf sa strane i gledas dokle ce da se penje gorivo u crevu... 2-3 mm ispod spoja lonceta sa telom karburatora je ok, pa cak i da bude u nivou spoja lonceta i karba nece prelivati, ali ako se penje jos prema gore onda ti preliva 100%. Tako proveris jedan pa onda i drugi karb... I treba da bude na centalnom stenderu kada to sve radis. Valjda sam dobro objasnio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12584 Napisano April 11, 2013 Ne silazi, 7342 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Momcad, jedan predlog od suparnicke Kawasaki ER5 sekte. Stop svetlo sa R1 vam pase ''sraf na sraf''. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10470 Napisano April 11, 2013 Hronični Motociklopata, 7316 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Momcad, jedan predlog od suparnicke Kawasaki ER5 sekte. Stop svetlo sa R1 vam pase ''sraf na sraf''. I evo slike da to potvrdimo Secam se kad sam imao GS-a ,mALo me zivciralo to zadnje svetlo pa sam nasao inspiraciju, i na kraju sam samo zalepio crnu foliju, i ok je izgledalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Ahaha, genijalno Kreativnost++ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano April 12, 2013 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan hvala the_phenom,danas proveravam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano April 12, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Momcad, jedan predlog od suparnicke Kawasaki ER5 sekte. Stop svetlo sa R1 vam pase ''sraf na sraf''. I evo slike da to potvrdimo Secam se kad sam imao GS-a ,mALo me zivciralo to zadnje svetlo pa sam nasao inspiraciju, i na kraju sam samo zalepio crnu foliju, i ok je izgledalo Folija keva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano April 12, 2013 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan evo sta sam izmerio: levi desni samo je na levom crna svecica,izmenjao sam mesta bobinama i opet leva crna...osnove su izvijene 2 kruga,na leru lose radi i hoce malo da puca dok u voznji nema problema GS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano April 12, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan levi ti ima visok nivo, mada i desni malo visok al to se mozhe tolerisati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano April 12, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Da, desni je rizican ali levi moras srediti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano April 12, 2013 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan kako se to sredjuje da rasturim sutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano April 12, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Moze da bude samo do podesavanja na plovku, a moze da bude i da su gumice lose... Evo slike plovka i plekica koji se podize ili spusta kako bi se doslo do zeljenog nivoa goriva. "float adjustment tab" Takodje moze da bude i do "float needle" Ovde se vide gumice. U ovaj deo sto je bakarne boje ulazi "float needle", i kroz njega prolazi gorivo. Kada je gumica na njemu losa onda propusta pored gumice i dolazi do prelivanja. Inace na prvoj slici na plovku, ova gumica sto se vidi skroz dole na plasticnoj cevcici, utice na hladan start. Ona kada ode motor tesko pali kada je hladan. I zato je najbolje i nju promeniti ako se vec rasturaju karburatori... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano April 12, 2013 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan sutra rasturam pa cemo da vidimo,jel moze igla da se stavi pogresno? premesticu sve komplet iz levog u desni karburator... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano April 12, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze pogresno da se stavi. Sta dobijas time sto ces da premestis iz jednog u drugi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano April 13, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan sutra rasturam pa cemo da vidimo,jel moze igla da se stavi pogresno? premesticu sve komplet iz levog u desni karburator... ja to ne bih radio. nego uzmi lenjir u ruke, pogledaj u manualu koja ti je visina plovaka i lepo to namesti. inache onaj bakarni deo se jako teshko vadi, bar ga ja nisam mogao ischupati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12584 Napisano April 13, 2013 Ne silazi, 7342 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo vam stopeljke: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...