Jump to content

Moto Zajednica

Јурили мотоциклисту прегазили жену

Recommended Posts

Guest farbach

Ja  sam vozio bez bez vozacke dozvole i bez kacige vise od 15 godina , jer sam polozio tek 2005. god  za A kategoriju, ali sam stajao kad me pojuri marsovac na motoru ili mi mahnu iz patrolnih kola da stanem, jer nisam imao razloga da bezim , platim kaznu i to je , nekad prodjem samo s opomenom.

15 godina i nije te sramota da solis pamet.

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Super heavyweight, 641 postova
  • Motocikl: BMW F700 GS

naravno da me nije sramota ,imao sam samo PSP od ,90 godine , njime sam vozio a kaciga nije bila obavezna :D

tebe treba da bude sramota sto neznas ni recenicu da napises a da nesto ne useres  ;D

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 571 postova
  • Motocikl: Ducati Streetfighter

Može i ovako da se posmatra, kazna za bežanje od službenog lica je tolika i tolika, a kazna za ubistvo je... pa dosta veća. Takodje je zabranjeno službenim kolima juriti motocikliste BAŠ iz ovih razloga, a naročito naglašeno nakon saobraćajke ispod Brankovog mosta od pre par godina. Imidž motociklista nema nikakvih dodirnih tačaka sa nastradalom i ne pokušavajte to da povežete, mešate babe i žabe. Žena je nastradala čistom vozačevom nepažnjom, koja je, opet, rezultat čistog besa, nemoći i kršenja velikog broja propisa, od strane takodje vozača automobila.  Ako su već znali o kome se radi, mogli su posle X sati, dana, kući na ''kafu'' da mu dodju i rešen problem. Ko god da je vozio motocikl, od mogućih par poena i par hiljada dinara kazne u normalnim okolnostima, platiće mnogo više nego što je sanjao, isključivo zbog tudjeg besa i smrtnog ishoda.

Tako je... proverena informacija.. Policija sme da vas zaustavi, ali ne i da vas juri ako pobegnete...

Posto se u poslednje vreme u mnogo cemu poredimo sa evropom i ostatkom sveta... kakva je praksa tamo po pitanju potrere za motociklima ??

• Neka Ekstra Titula, 402 postova

čitajući ovaj forum sve više kapiram da su 90% ljudi najobičniji sektaši koji voze motor i kome bi i rođena sestra bila kriva da je pokupi motor na sred pešačkog. sekta neviđena, isprani mozgovi. čast pojedincima.

nesrećna je okolnost što je žena ni kriva ni dužna poginula jer je neki batica bežao od policije i što je policija mislila da uopšte može da juri motociklistu bezbedno po ostale učesnike saobraćaja.

• Podržavam 1

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Nit pešačkog, nit sestre, niti sekte... Ako nemaš šta pametno da kažeš, možeš bar da se uzdržiš uvredljivih reči, tj ako je uvreda sve što ti pada napamet, zadrži je za sebe.

• Zainteresovan, 620 postova
  • Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa

Decko je vozio bez dozvole i tudj ne registrovan motor,Suzuki GSX 600 F.Policajac koji ga je zaustavljao u Vrbasu ga je vec par puta maltretirao i pretio mu u fazonu "sledeci put cu ti ..."Kad je video da ga on zaustavlja zavrnuo je gas sa namerom da izadje iz Vrbasa i izadje iz njihove nadleznosti.Medjutim,oni su se primili kao na filmu i dalje znate sta se desilo.

Da neko ne pomisli da ga podrzavam ili odobravam njegov postupak,samo prenosim informaciju.Malo je to mesto i sve moze da se resi na drugi ,mirniji nacin i da niko ne strada.Medjutim policajac je novi serif u gradu i ovo je bilo cisto dokazivanje i pokazivanje ko je ko.Tuzno je sto je jedan ljudski zivot ugasen prilikom ove demonstracije gluposti sa jedne strane i sile zakona sa druge.

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

A ovde ko je kriv,logicno pandurcine.

Motorista je bezao sto je njegov izbor,da su ga uhvatili platio bi kazne i malo odlezao u zatvoru i nikom nista,a panduri sto su u opste pokusavali nesto sto nisu u stanju da urade,sad nek malo razmisljaju u zatvoru, samo sto je zbog dve budale neduzna zena platila glavom :(.

Vec mi je muka od pandura bez upaljenih svetala,sa celavim gumama,njihovo nepostovanje saobracajnih propisa................ kao kod nas bude imao ko da posteno sprovodi zakon tad cu se i ja propisno ponasati.

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 503 postova

A baš da vas vidim kolika ste m.da  pa psujete po pandurima kao po najnižim mogućim bićima na forumu. Uzmi faco pa u realnom životu, u bilo kojoj situaciji kada uočiš nepravilnost u radu tih (dodaj pridjev po želji) pandura prijavi. Imaš fino standardni 92 ili 112, 122 pozovi (gle pizdarija, taj telefon je još i besplatan!!!)  i jebi im sve po spisku, onako srpski... Nakrši im ga majke i za ćelave gume i za jurcanje i ne upaljena svetla. Imaš pravo, ne pravo, nego OBAVEZU jer i ti plaćaš taj porez od koga deo ide na kupovinu njegove uniforme, sijalica, automobila...

A kada te zaustavi potrudi se pre svega da budeš u okviru zakona da bi mogao njima da sereš.

Vjeruj da je svima njima (pridjev) "pandurčinama" je pun k. posla na nači na koji rade. Jer da im nisu ograničene mogućnosti rada odavno bi po Srbiji bilo malo i ta nova tri zatvora koja se grade.

A u ovom slučaju i pogibiji klinaca iz Niša u Pirotu, jesu prekoračili ovlaštenja. Dozvolite pravnom sistemu da utvrdi istinu.

Admini ako obrišete ovaj post, molio bih da mi privatnom porukom objasnite razlog.

• Podržavam 1

A baš da vas vidim kolika ste m.da  pa psujete po pandurima kao po najnižim mogućim bićima na forumu. Uzmi faco pa u realnom životu, u bilo kojoj situaciji kada uočiš nepravilnost u radu tih (dodaj pridjev po želji) pandura prijavi. Imaš fino standardni 92 ili 112, 122 pozovi (gle pizdarija, taj telefon je još i besplatan!!!)  i jebi im sve po spisku, onako srpski... Nakrši im ga majke i za ćelave gume i za jurcanje i ne upaljena svetla. Imaš pravo, ne pravo, nego OBAVEZU jer i ti plaćaš taj porez od koga deo ide na kupovinu njegove uniforme, sijalica, automobila...

A kada te zaustavi potrudi se pre svega da budeš u okviru zakona da bi mogao njima da sereš.

Vjeruj da je svima njima (pridjev) "pandurčinama" je pun k. posla na nači na koji rade. Jer da im nisu ograničene mogućnosti rada odavno bi po Srbiji bilo malo i ta nova tri zatvora koja se grade.

A u ovom slučaju i pogibiji klinaca iz Niša u Pirotu, jesu prekoračili ovlaštenja. Dozvolite pravnom sistemu da utvrdi istinu.

Admini ako obrišete ovaj post, molio bih da mi privatnom porukom objasnite razlog.

Izvini cika milicioner nisam te prepoznao ;D

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

Ma jok, to ti je popuštanje... kad je Srbin popustio... "što ja da radim po zakonu kad oni neće".  :'( :(>:(

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Što se ovog slučaja tiče, prekršajni sudija je rekao svoje: motociklista NEMA DIREKTNU KRIVICU za izazivanje saobraćajne nesreće. Istražni sudija će utvrditi na osnovu dokaza kolika je EVENTUALNA INDIREKTNA ODGOVORNOST motocikliste ali i OPRAVDANOST POTERE policajaca i izlazak van teritorije opštine na kojoj su nadležni.

Nisam za to da se ne staje, ali nisam ni za to da me pandur "zaskače" jer se njemu tako ćefnulo. Pre par dana mu je palo na pamet da me opominje jer u vozačkoj nemam brkove i bradu. Na moj odgovor da imam u ličnoj karti i da mi ne pada na pamet da menjam dozvolu dok ne izdaju nove (a najavljuju ih već dve godine), sve što je uspeo da sroči bilo je:"Ovaj put vas puštam zbog mlade dame iza vas:" E tu sam puk'o! Piši brate ako sam pogrešio, a moje žene se mani!  >:( >:(>:( 

• Drug član, 981 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma

Svako selo ima svoju budalu, koja se kači sa ljudima i krije iza zakona.

Džaba prijavljivanje, džaba žalbe pretpostavljenima.

Jedina im je muka  kad odu u penziju, i ostanu bez privilegija.

• Podržavam 1

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Zadrze oruzje i onda malo, malo, penzionisani pandur, ili nekoga, ili sebe...

Ma jok, to ti je popuštanje... kad je Srbin popustio... "što ja da radim po zakonu kad oni neće".  :'( :(>:(

Zato sto im je popustano,zato se tako i ponasaju.

• Zainteresovan, 576 postova
  • Motocikl: MS 1000DS, Apeninac

Pre nego ista napisete u ovoj temi setite se da postoje i teme "Kako izgledamo...." i "Kako se zovemo,sa sve brojevima telefona",ah da..i "Sta vozimo"! ;D

• Svrati ponekad, 179 postova

a jooooj ljudi pa zašto uvek treba da osudimo nekog a još ni neznamo ko je šta je kako je gde je ??? ??? ??? šta ako je dečko ili ko zna šta posudio motor od nekog pa nije stao na znak policajca da nebi u go....na gurnuo vlasnika ili nema dozvolu ili ovo ili ono(stavite se u njegov položaj realno)

policija kako radi svoj posao kako tako i ne zalazim u to ali imaju svoja ovlaštenja da mogu ovo ono tamo vamo. ako su ih prekršili onda pred zakon i sa njima pa u javnost da se zna. bit svega ovoga da je još jedan život izgubljen ali krivicu toga nek dokažu sud , advokati i zakon.  dali smo mi bajkeri ludi, ishitreni , bahati i kozna šta još nek to ostane u nama da mi sami sa sobom to rešimo kao i dali policija ili njeni pripadnici sa uvećanim kompleksom rade šta hoće i sprovode zakon po svom nahodjenju nek rešavaju ljudi koji su išli u školu ili rade taj posao ::)

ja znam da na forumu ima i policajaca i advokata ali se niko nije setio ili napisao da to i to jeste tako ili nije smeo zato i zato.

ovo je moje lično mišljenje i zato vas molim da svoje presude ili optužbe ostavite negde duboko u sebi jer treba i odati počast nevinoj žrtvi ovog i ostalih slučajeva.

budimo realni a ostalo će biti mnogo jasnije.  ako neko misli da sam preterao ili je u redu moja misao neka ostavi za sebe ili u sebi komentar!!  hvala

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Pre nego ista napisete u ovoj temi setite se da postoje i teme "Kako izgledamo...." i "Kako se zovemo,sa sve brojevima telefona",ah da..i "Sta vozimo"! ;D

Ne sekiraj se, ne moramo mi ništa da ostavljamo o sebi, znaju "oni" to i bez nas!  ;)>:( ;D

• skuter-servis, 406 postova
  • Motocikl: dr mr

Strasno, sve je to moglo na lep nacini uslikati, pitati nekog prolaznika koji sigurno nesto zna i zapaliti na kucni prag, a ovako zena ni kriva ni duzna tragicno nastradala. :(

Kao sto je vec neko spomenuo, previse filmova.

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Biću slobodan da ostavim opciju da su dva "službena" lica u policijskim kolima znali ko je momak na motoru pa su odlučili da mu pokažu ko je "vlast"... znaš kako malo mesto i nađe se frajer na motoru da odvaja sojke, pa ne može to tako da prođe... sama činjenica da znaju inicijale vozača govore ili da je stao kad je video udes ili da su znali ko je...

U svakom slučaju policija mora svoj posao da radi maksimalno profesionalno a ne ovako....

Ovo je i po meni, najverovatnije upravo ono što se desilo... TUŽNO! :(

• Drug član, 981 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma

Mali primer iz Sombora.

Mog drugara, koji živi na početku slabo prometne, jednosmerne ulice i kad obilazi mora da pravi veliki krug,

prijavi komšija, kom je smetalo što ovaj do svoje kuće dolazi kršeći propis.

Došli saobraćajci u roku od pola sata na kućnu adresu.

Džaba to što savima u ulici smeta taj režim saobraćaja, što od ćoška do kuće ima 30 metara, što kad ide iz grada

mora da pređe kilometar.

I tako bi, oni njemu dobar dan,on njima dobar dan!

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Vise puta sazvakano  na forumu, od takve prijave, nema ni mojega... ;)

• U prolazu, 36 postova
  • Motocikl: YZF-R1

Panduri = INDIJANCI

Jednostavno nisu trebali da ga jure i to je to!!!

Oni su jedini krivci u ovoj prici, jer su prekoracili ovlascenja, kao sto im je i obicaj, a to smo svi mi bar jednom doziveli.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja