Jump to content

Moto Zajednica

Koje ulje sipate u vazdusaru/uljaru?

Recommended Posts

• Zainteresovan, 543 postova
  • Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa

Koje ulje se u vasim masinama sa vazdusnim ili uljnim hladjenjem najbolje pokazalo?    Hvala unapred na odgovorima

Najbolje ulje za tvoju enduru je BEL-RAY THUMPER, koje je namenjeni jednicilindricnim i cetverotaktnim motorima. Sipali smo ga u teneru i motor je dosta smanjio detonacije u radu..

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 265 postova
  • Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4

Sipam Motul 300v 10-40w, inace razmisljao sam da sipam Bardahl sledeci put pa ukoliko ga je neko koristio dobro bi dosle neke kritike. E posto uvek sipam sintetiku ne mogu proceniti kako bi bilo sa nekim drugim, menjac se cuje malo kada ubacujem u prvu i saltam u drugu a kasnije se gotovo i ne cuje takodje je malo tvrdji na menjacu ali kod mog modela motora mislim da je to u genima inace ne volim meke menjace pa mi odgovara, ulje menjam na nekih 6000km, do sada nisam imao problema da kucnem u drvo tako da ostajem na sintetici.... a kod mene u user manuel-u kazu ovako o odabiru izmedju mineralnog, polusintetike i sintetike;)

post-8537-1287909940122_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja