Sale_XT 1021 Napisano Septembar 29, 2010 Zainteresovan, 449 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Drugari koji se bavite fotografijom...jeste da nema veze lupa sa ovom temom ali kontam da neko zna prodavnicu gde moze da se nadje. Dakle treba mi uvelicavajuce staklo precnika 100 mm .... idealno bi bilo da uvelicava 8,a jos idealnije 10 x Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 29, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Drugari koji se bavite fotografijom...jeste da nema veze lupa sa ovom temom ali kontam da neko zna prodavnicu gde moze da se nadje. Dakle treba mi uvelicavajuce staklo precnika 100 mm .... idealno bi bilo da uvelicava 8,a jos idealnije 10 x Hvala Sale mislim da ćeš to najpre naći na buvljaku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1112 Napisano Septembar 29, 2010 Drug član, 2616 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ja reko rupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Septembar 29, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan lupa za kozmeticke salone ima tako neki precnik evo npr ova http://www.limundo.com/kupovina/Kozmeticka-lupa-/1283534 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Septembar 29, 2010 Zainteresovan, 449 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan za slicnu lampu mi i treba,moja je stona lampa - elektricarska...ali uvelicava 4 x ..nedovoljno za ono cime se bavim :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Septembar 29, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ima firma konveks-konkav koja savija stakla.. mozda prave i lupe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Septembar 29, 2010 Zainteresovan, 449 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan znas li gde se nalazi ta firma?na kojoj adresi ili jos bolje tel ... ops evo nadjoh ih na netu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Saradjujem sa njima Nalaze se u uluci brace Krsmanovic to je na obali Save u visini Palate pravde ali moras da ides oko Lastine stanice inace savijaju staklo ali mislim da ne prave lupe evo ti tel pa zovi 011/2686 242 a i kostalo bi te poprilicno lunjaj po kineskim prodavnicama i tako tome buvljak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Septembar 29, 2010 Zainteresovan, 449 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam njihov sajt..prave sve od stakla-samo uvelicavajuca ne lampu mi doneo drugar iz nemacke..kostala je oko 25 e ..pa racunam da lupa ne bi trebala da kosta vise od 10 - 15 e ali gde naci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Septembar 29, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio kod Kineza u bloku za tricavih 150 dinkica. Keva je koristi umesto naocara da cita "Blic zenu", sin po suncanom vremenu za spaljivanje mrava. Koliko puta uvelicava ne znam, ali cu ti izmeriti precnik kad budem mogao da ustanem od kompa (cerka mi spava na ramenu ;D). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Septembar 29, 2010 Zainteresovan, 449 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala..jel to ona s plasticnom crnom drskom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Septembar 29, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Jeste druze, a ova je bila najveca kod tog Kineza, sto ne znaci da kod drugog nema veca. Imaju veliki izbor nepotrepstina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Septembar 29, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Izmerih je: ima 10cm u precniku. Nemoj da je merim u mm, morao bi da je vadim iz onog okvira. Za to malo para bi mogao sutra da napravis izlet do Kineza. Javi sta je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Septembar 29, 2010 Zainteresovan, 449 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan ja imam takvu ali manjeg precnika i koliko se secam i mala i srednja i velika uvelicavaju isto..mozda oko 4 x ..e sad ne znam da li bi imao ostrinu ako bih postavio 2..tj na postojecu moju da nabudzim kinesku. ... pokusacu tako ..ebes 150 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6626 Napisano Septembar 29, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad gledao moju,kupljenu davno kod Kineza,koja je precnika 75mm i ne pise koliko puta uvecava. ??? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 29, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.proelectronic.rs/LUPA-CT-200-8XSIVA-LUPA-CT-200-8964.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Septembar 29, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ako Saletu nije zao 3990 din... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 29, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ima i 5 i 8 iljada, ta ista, kako ko odere naivce. ovo je najjeftinije "od iste" , samo se ponegde za duplo manje pa i 3x manje para može naći rezervno sočivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Novembar 1, 2010 Zainteresovan, 449 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Ako Saletu nije zao 3990 din... bilo mi je zao ..do danas sutra stize post expresom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Novembar 2, 2010 Zainteresovan, 449 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan kakvi smradovi iz nisa... danas mi stigne lampa-lupa.... ne radi,tj radi kao zmigavac..radi,ne radi,radi,ne radi sto kaze mujo odnesem kod druga elektricara...kaze ovu lampu je neko otvarao i lemio.sredi mi covek to za nekih 10-ak min. inace poslali su mi lampu koju je neko vec ocigledno koristio. evo i adrese smradova: PRO ELECTRONIC adresa Bul.NEMANJICA 16 lokal 12 18000 NIS tel/fax 018/4-516-204 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...