uff 13 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dosta ljudi su u fazonu: "dobar ti je taj motor ali mu fali jos 3 cilindra" Ja mislim da njima fali nesto sto ce da im cupa ruke iz ramena istog trenutka kad dodaju gas a ne tek kad im se napune obrtaji. To je razlog zasto ih ja volim i vozim, ali hajde da cujem sta vi mislite. e da u ovoj temi je ZABRANJENO pomijnati africu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 25, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zašto bi neko u temi o jednocilindrašima uopšte i pominjao "kontinent" ? ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan cilindar, jedan problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Septembar 25, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da njima fali nesto sto ce da im cupa ruke iz ramena istog trenutka kad dodaju gas a ne tek kad im se napune obrtaji. To je i meni na prvom mestu ( jednostavno ne koristim motor kao prevozno sredstvo nego za uzivanje, i rekreaciju ( od kad su mi zabranili svaleraciju, motor mi je jedina rekreacija ) Pod dva - odgovara mi tezina jednocilindrasa Pod tri - jeftinije odrzavanje od bilo kog sa vise cilindara E sad, to su najbitnije stavke, a o ostalim prednostima, bi mogao da napisem roman, ali nebi zeleo da vas smaram ( mada ako neko zeli da cita do jutra, slobodno nek mi posalje zahtev na PP, dobice opsirnije objasnjenje isto na PP ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6677 Napisano Septembar 25, 2010 Ne silazi, 6553 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Jedan cilindar, jedan problem Kratko i jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nexteen 22 Napisano Septembar 25, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TZR 50 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Septembar 25, 2010 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Odrzavanje lakse, tandrce u sakama, mislim da cu dogodine, ako budem uzimao veci, opet uzeti s jednim klipom - ako nadjem dobar sr500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ma sve je to dobro samo kad nije V agregat. Nije mi bitno da li je jedan,dva,tri ili 4 sve dok nije u V rasporedu. Po meni jednocilindrasi su odlicni za enduro motore,nisu bas za duze relacije ali zbog obrtnog momenta su odlicni za off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Septembar 25, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan U, Uff ;D ;D jedan cilindar trazi gas, vuce, kida, skace, trese se, cuje se... ma milina... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 25, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi bitno da li je jedan,dva,tri ili 4 sve dok nije u V rasporedu. Baš bih voleo da vidim jedan cilindar u V rasporedu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi bitno da li je jedan,dva,tri ili 4 sve dok nije u V rasporedu. Baš bih voleo da vidim jedan cilindar u V rasporedu ... Nigde nisam napisao da JEDAN i moze da bude u V rasporedu...kazem samo da mi odgovara bilo koji broj cilindara samo da nije neki V raspored. Naravno izuzetak su kruzeri, tu sem V2 masine nista drugo ne priznajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mojne bre ni da mi spominjete 2 cilindra oma ce pocnu trafike da se javljaju pa moram da udaram katanac ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako bas hoces snagu u startu a da motor ide 170 kao jednocilindrasi kupis 4 cilindra i stavis ogroman zadnji zupcanik, jedno 55-60 zuba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3313 Napisano Septembar 25, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5453 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Jednocilindrasi i zasto ih vozite? Kad nevozim cetiri da imam i taj sa jednim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1184 Napisano Septembar 25, 2010 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Bolje cetiri motora sa jednim cilindrom nego jedan sa cetiri Obozavam taj zvuk i vibracije od jednog cilindra i za off je zakon.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 25, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ил' један ил' ниједан..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Septembar 25, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje cetiri motora sa jednim cilindrom nego jedan sa cetiri Obozavam taj zvuk i vibracije od jednog cilindra i za off je zakon.. Uzmi jedan sa 4 cilindra pa mu razbij felnu i eto ti vibracije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Septembar 25, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja sto pune od nule, sto su bucnu,ludi divlji nepredvidivi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiran1n 10 Napisano Septembar 25, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Ruma-Graz Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se obrdni moment na nizim obrtajima, a nervira me vibracija na visokim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 26, 2010 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sto moram ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 26, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan motovibrator ;D Jos nesto bih rekao..ali necu Pravi fanatici imaju po dva i vise motora..a za kepeninge i slicno..dovuku ga na prikolici..i nestanu po brdima do kasno u mrak ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Septembar 26, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan I meni se svidja zvuk i momenat na jednocilindrashima. Vozim dva cilindra, ali idu zajedno gore dole (slisno ko boxer samo u drugom pravcu ), pa se teshim da mu to dodje kao jedan, ali nije Planiram da mi sledeci motor bude jednocilindrash, Boze zdravlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lonely Rider 99 Napisano Septembar 26, 2010 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Prijavi odgovor kao problematičan To je kao da vozite biciklu sa jednom pedalom , Kad polazite nogom se oslonite celom težinom na tu jednu pedalu i zadnji točak prokliza...a u nastavku vožnje čekate da pedala dođe u povoljan položaj da je nagazite opet ili je sami nogom dovodite u taj položaj...pri tom "mlatarate" i "ševrdate" znojite se i ljudi vas čudno gledaju i pitaju se zašto nemate i drugu pedalu...Pri tome od udobnosti i kočenja kontrom nema ništa, pa je nabolje da to radite po nekoj livadi ili šumi, mekano je za padanje ,a i tu će da vam se čini da jurite neverovatnom brzinom.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Septembar 26, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan dobra fora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pri tome od kočenja kontrom nema ništa ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...