Alex. 33 Napisano Septembar 22, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kako kaze naslov, inace motor je odlican ,nov klip,karike svi filteri,ulje 300v,servisiran karb, nov frajlauf, dobre gume. Od ulaganja bi bilo fino u skorije vreme zameniti lanac i lancanike i to bi bilo sve. nije registrovan, vodi se na mog drugara pa nije bilo potrebe prenositi i 100000% je regularan. Zamena samo za motor mladji od 2000g sa 400ccm i vise, moze i uz moju doplatu. Slike na oglasu su sugave jer nisam stigo da ga ljudski uslikam posto se vozikam cim ugrabim slobodno vreme i obecavam nove do vikenda. http://www.polovniautomobili.com/oglas615908/ktm_640_lc4/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Septembar 24, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam obecao, vise slika u oglasu : http://www.polovniautomobili.com/oglas615908/ktm_640_lc4/ ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Septembar 26, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan uu brate odlican je bas takav trazim, ja bih ga sigurno kupio, ali jako si mi daleko :-[, ja sam iz Subotice i ne mogu nikako da dodjem do Leskovca :'( Uplati lovu na racun i kad legnu pare ja ti saljem motor brzom postom, stize za jedan dan. Nema da se cimas ni minut samo sto neces moci da spavas te noci dok ne stigne. Pozdrav iz dalekog Leskovca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Septembar 26, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da napomenem ,cena je 2500e i fixna je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi bilo da zivimo stvarno u nekoj velikoj drzavi,kad ljudi za motor iz snova ne mogu da predju 300km. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Septembar 27, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena i za neki besan quad al da nije kinez... i rwd i awd dolaze u obzir mada preferiram rwd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koje je godishte? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koje je godishte? imas to na linku ka oglasu Opšte informacije Marka: KTM Godina proizvodnje: 2000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan dovoljno je marka : KTM model : 640 LC4 enduro godiste : 2000 ;D ;D ;D izvini na off-u prelep motor,srecno sa prodajom !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne klikcem na linkove..to su sigurno neki virusi.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14716 Napisano Octobar 17, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan imam ja par nekih asfaltnih motora na prodaju pa ako te interesuje..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Octobar 26, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi neke zamene posto nema kesha, maxi skuter ili komotniji enduro ili tako nesto za asfalt ,bitno da nije starije od 2000g i da nije ispod 400ccm i da je bez ulaganja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Novembar 21, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan HITNO HITNO HITNO AKCIJSKA CENA 2000e FIXNO VAZI SAMO DOK SE NE PRODA MOTOR U KOJI SAM SE ZALJUBIO... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Novembar 27, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Cena ce vaziti jos nekih nedelju dana, nakon toga ce opet biti 2500 jer motor ce koji hocu da kupim biti skinut sa oglasa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10749 Napisano Novembar 27, 2010 Hronični Motociklopata, 7436 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi bilo da zivimo stvarno u nekoj velikoj drzavi,kad ljudi za motor iz snova ne mogu da predju 300km. nije 300km nego bar 600km Ali stvarno AKS cini cuda, drugar je tako kupio motor, doneli mu iz Cacka, i motor je bio ok i on posalje pare na racun i gotova stvar, jeftinije je bilo da plati AKS nego da ide u Cacak da vidi motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Decembar 2, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ode KTM, LOCK 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...