Jump to content

Moto Zajednica

Bulevar K.Aleksandra 22.Sep.2010.

Recommended Posts

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Kod Cvetkove pijace, povredjen motociklista malo pre18h, polukruzno okretanje i situacija"Nisam te video", mada se mora reci da je i motorista lepo razvukao prvu&drugu sa semafora. Od opreme,nazalost samo brze cvidze. Odvezen je na VMA pa ako neko ima neku iformaciju ostanju povredjenog nek okaci...

post-141-12879097232495_thumb.jpg

post-141-12879097233522_thumb.jpg

post-141-12879097235862_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6590 postova
  • Motocikl: đački pešački

Opet to ubistveno polukružno okretanje i to ako se ne varam, preko pune linije u sred grada. Pri tom manevru vozač auta stvarno ne vidi ništa zato što zna da krši propis, okreće lopovski što brže da ga niko ne uvati, obično ne daje žmigavac a i samo vrćenje za 360° muti sliku i moć zapažanja. Ovo bi trebalo zakonom zabraniti i podići kaznu za to na nivo robije bez prava na uslovno ili zamenu za novac. Pa svaki dan srećem nekog da radi ovo.

• Zainteresovan, 575 postova
  • Motocikl: 2018 BMW C650 Sport

Opet to ubistveno polukružno okretanje i to ako se ne varam, preko pune linije u sred grada. Pri tom manevru vozač auta stvarno ne vidi ništa zato što zna da krši propis, okreće lopovski što brže da ga niko ne uvati, obično ne daje žmigavac a i samo vrćenje za 360° muti sliku i moć zapažanja. Ovo bi trebalo zakonom zabraniti i podići kaznu za to na nivo robije bez prava na uslovno ili zamenu za novac. Pa svaki dan srećem nekog da radi ovo.

na tom mestu je isprekidana linija.. vrti se za 180, jel ako se izvrti za 360, nastavio bi istim smerom kojim se i do tada kretao..

• Drug član, 1856 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150

... Ovo bi trebalo zakonom zabraniti i podići kaznu za to na nivo robije bez prava na uslovno ili zamenu za novac. Pa svaki dan srećem nekog da radi ovo.

Ma zasto drzava jos da trosi pare na hranu i odecu za takve, ja bih to izvuko iz kola i po  kratkom postupku, na licu mesta, za primer!  ::)

... Ovo bi trebalo zakonom zabraniti i podići kaznu za to na nivo robije bez prava na uslovno ili zamenu za novac. Pa svaki dan srećem nekog da radi ovo.

Ma zasto drzava jos da trosi pare na hranu i odecu za takve, ja bih to izvuko iz kola i po  kratkom postupku, na licu mesta, za primer!   ::)

Slažem se vala. Doduše, postoji padinjak i Zabela gde se kulači na njivi ceo dan, da se zaradi za stan i klopu.  Evo danas, 2 puta opet naiđoh na ovakvo ponašanje, na sreću iz daleka. Ja ne znam koj im je pa tako lako čine tu bahatost.

• Svrati ponekad, 313 postova

Pa kako odakle to. Ako se tu ne vrati nazad (polukružno ne okrene) ima da napravi veliki krug ko turistički vodič da bi došao u zacrtan smer. Lakše je ovako, Jb mu se za ostale, a i ako ga niko ne vidi još bolje.

• Zainteresovan, 558 postova
  • Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250

A jer obratio neko paznju na obrtomer koji je ostao u crvenom polju na 16000 rpm??

• Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova
  • Motocikl: ,yamaha tzr 125

A jer obratio neko paznju na obrtomer koji je ostao u crvenom polju na 16000 rpm??

au sunce ti ..... tek sad sam primetio  :o :o :o

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Obratiti paznju na slovo Z...

Jel primetio josh neko naochare na slovu Z? Koja pricha pokriva njih na tom mestu? ???

Pa to je ta "oprema"... :(

Nema nikakvih informacija, a ono sto mene buni je to sto je hitna pomoc, kada su utovarili nesrecnog motociklistu, stajala jos dobrih 15 min. Moja pretpostavka da su radili reanimaciju....daj Boze da grasim..

Pa kako odakle to. Ako se tu ne vrati nazad (polukružno ne okrene) ima da napravi veliki krug ko turistički vodič da bi došao u zacrtan smer. Lakše je ovako, Jb mu se za ostale, a i ako ga niko ne vidi još bolje.

Pa znam, al da tako kose sve pred sobom. Ipak je ovo urbana sredina a nije zavičajmna njiva pa da prave putiće kako se kome digne. Još ako je nastradao ne daj Bože.

Danas mi ispod Bulevara isteruje žena prednost, ja sviram, idem joj u vrata, ma okreće glavu u stranu da me ne bi pogledala, ja ispred nje, pali se crveno, obiđe me u levo i ode u Bulevar na crveno. Osto sam bez teksta.

• Drug član, 1894 postova

Dobro, a da li ste vi sigurni da se obrtomer `zaglavio` i koliko ste jos videli slupanih obrtomera, a mozda jos da nije zadnji tocak otisao malo uvis prilikom udarca i eto kazaljke do kraja skale

• Svrati ponekad, 349 postova

kad tresne na zemlju obrtomer,kazaljka odleti na jednu stranu uglavnom..ko ima stari obrtomer,neka proba..

vecina slupanih koje sa video zaglavljeni su bili u crvenom...

Ma ne bitno je u suštini dal je stvarno toliko bilo ili ne. Uzrok je bahati vozač auta a motorciklista je samo eventalno pogoršao sitaciju ako je išao brže od očekivanog. Skroz je nesmisleno da se sad prebacuje odgovornost na motor gledajući mu na brzinomer. Inače vlada mišljenje da je za svaki udes i pogibiju kriv motorcikl zbog brze vožnje. E nije nego baš.

• Drug član, 1015 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900 RR

Ma ne bitno je u suštini dal je stvarno toliko bilo ili ne. Uzrok je bahati vozač auta a motorciklista je samo eventalno pogoršao sitaciju ako je išao brže od očekivanog. Skroz je nesmisleno da se sad prebacuje odgovornost na motor gledajući mu na brzinomer. Inače vlada mišljenje da je za svaki udes i pogibiju kriv motorcikl zbog brze vožnje. E nije nego baš.

Druze ako postoji isprekidana linija iz bilo kog razloga a ne postoji znak da je zabranjeno polukruzno, vozac auta pri tom ukljucio odgovarajuci pokazivac pravca onda nije kriv.

p.s. Nadam se da ce kolega biti dobro.

• drkadzija, 1227 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Druze ako postoji isprekidana linija iz bilo kog razloga a ne postoji znak da je zabranjeno polukruzno, vozac auta pri tom ukljucio odgovarajuci pokazivac pravca onda nije kriv.

p.s. Nadam se da ce kolega biti dobro.

Grešiš, vozač automobila ukoliko skreće levo ili radi polukružno je DUŽAN propustiti vozila koja se kreću pravo t.j. njemu u susret , sva bez obzira kojom se brzinom ta vozila kreću i u slučaju udesa je 100% krivica na vozaču vozila koje skreće u levo bez obzira šta taj vozač tvrdio, u zakonu ne postoji NISAM TE VIDEO.

P.S. Nadam se da je vozač motora ok i da će iz ovog naučiti nešto....bez velikog gasa po gradu i uvek kaciga na glavu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja