draza 548 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Hondu Varadero 1000 2001-o godiste . Motor je u ekstra stanju . Uradjen servis pre 5000 km , zamenjen jezaj upravljaca ( stavljen drugi mnogo jaci i valjasti ) , lanac i lancanici pre 7000 km . Kod mene je oko 6000 km i nisam imao ni jedan kvar niti bilo sta . Znaci samo sedi sipaj i vozi . Inace motor je presao oko 72000 ( postene ) kilometraze . Na motoru je sledeca oprema : -MRA touring podesivi vizir -original crash bar -alarm ( u louisu legos 4 ) znaci najbolji -mazalica za lanac -originaj LeoVince izduvi ( od prvog dana na motoru ( kupljeni novi )) -original givi stop svetlo u koferu sa diodama -top case givi Maxia -naslon za ledja na koferu -bocni koferi od 46 l Ima jos dosta toga ako se setim napisacu . Na motoru trenutno Michelin Anakee ( prednja jos 70 % zanja 50 % ) Registrovan do 11.07.2011.god. ( na mom imenu ) Znaci motor je ekstra . Sad sam se vratio i Grcke i nemam ni jednu zamerku a razlog prodaje je taj sto ne stizem da se vozim . Jedva sam i ovo malo vremena ugrabio da odem do mora . Cena je 4500 evra . Zamena moze za nesto jeftinije uz vasu doplatu . A moze i u toj ceni za: z 750 , gsr 600 , vfr 800 ( stariji ) , ili tako slicno . R-ovi ne dolaze u obzir . Znaci nesto manje za gradsku i okolnu voznju . Slike evo a bice i bolje . Ponude ovde ili na pp a tel je 063 410 258 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne od ovog vikenda iz Grcke . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da nije vreme za prodaju ali moze za zamenu ;D Najbolja kombinacija VFR 800 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno videh ovog varadera u Soko Banji, stajao u dvoristu, neverovatno lepo izgleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor kad tad i u mom vlasnistvu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Septembar 24, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je motor a ne Afrika paprika 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Septembar 24, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko trosi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Potrosnja se krece od 5.5 ali do 100-110 km/h pa na gore . Na putovanju mi je trosio 7.8 ali sa tri kofera , dve putne torbe svaka preko jednog bocnog i suvozacem . Voznja nije bila ipod 140 km/h . Dok sam merio bilo je na predjenih 1250 km sipao sam 96 l sto je 7.68 . Sa tom tezinom , suvozacem i teretom je sasvim zadovoljavajuce . E sad kad sam solo i bez bocnih kofera do 140 nije oko 6.8 - 7 l . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da niko nece ovako lepo motorce . Da podsetim zamena za VFR 800 , naked , super motor , moze i neki r zgodan za prpravku u streetfighter itd itd itd ...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 25, 2010 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Ima lepu opremu i najlepsu boju! Jedini motor kojoj lezi crna kao budali samar! Srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena i za neki noviji enduro ili super moto + vasa doplata . Npr. Suzuki DRZ , KTM , XT ..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 2, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno za kes dogovor . Ajde nudite nesto u zameni bar da se nesto desava kad je ova kriza . Znaci eto , moze zamena i ne mora za kes . Ili nesto jeftinije + doplata . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Octobar 2, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je motor a ne Afrika paprika Ovo ti je novija verzija Afrike!!! ;D ;D ;D Motorce extra izgleda! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Octobar 6, 2010 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan продаде ли се ова лепотица? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nije jos . Nema se para druze . Evo vidis i sam samo stoje motori po oglasima i nista se ne desava . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Octobar 6, 2010 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Nije tacno da se nista ne desava, eto ja juce za malo da prodam svoj :D ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Imam dosta zamena za sad ali mi se ne zuri . Videcu sta mi naj vise odgovara pa cu da menjam . Sta da se radi ako sad ne menjamo kad cemo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li samo topovi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam druge . Motor tako kupljen nov pa nisu ni fabricki dosli . A nisam ni raspolozen da ih odvajam . Kako dosli tako ce da odu . Valjda . A i ne moraju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Samo strpljivo,prodace se motor ako je dobar koliko dobro izgleda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi bolji je sigurno nego sto izgleda . Ima neke ogrebotine i sitna ostecenja . Jebi ga preso je 70 i kusur hiljada pa mora da se izguli tu i tamo . Ali sto se masine tice u ekstra je stanju . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...