RSVMillenian 228 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je posle kratke i teske bolesti preminuo nas drug Goran Bilanovic poznatiji kao Cale. Njegovi blogovi i putopisi ostaju nam kao vecno secanje na jednog divnog coveka. Pocivaj u Miru moj Prijatelju i saputnice! Neka ti je laka zemlja moj Prijatelju! Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Septembar 19, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja i siroki putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja. Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj mu dusi. Saucesce njegovim bliznjim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Bog da mu dusu prosti ilaka mu crna zemlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Septembar 19, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je baš tužna vest Prošle nedelje sam sedeo sa Malim Cacom i Pedriićem i oni su pomenuli to ali opet da čovek ode tako brzo...počivaj u miru Ćale :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Septembar 19, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Saucheshce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Septembar 19, 2010 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Presekla me ova vest... Ja sam se obradovao temi, pomislio sam da mu je rodjendan, kad ono... Pocivaj u miru, Cale... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 19, 2010 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Septembar 19, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem... citao sam njegove postove dugo vremena.... Saucesce svima koji su ga poznavali! :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Iskrno saucesce porodici. Siroki Ti putevi nebeski, Ćaća :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1466 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 832 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Septembar 19, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan baš tužna vest... iskreno saučešće porodici i prijateljima, nek su mu široki putevi nebeski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Septembar 19, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan najiskrenije saucesce porodici i prijateljima... :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan poslednji pozdrav Ćale, uvek ćeš biti sa nama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2530 Napisano Septembar 19, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće! Može li malo više podataka? Kako je nastradao, u kojoj godini? Fotografija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jednom davno, kada sam došao na ovaj forum Ćale je bio urednik. Kako mu samo ime kaže, Ćale je bio očinska figura foruma. Njegove lakcije su bile poučne, uz njega sam dosta naučio. Uvek je bio fer i korektan, i lagano se povukao u neke druge priče. Nije mi smetalo što ga nema, ali sada kada znam da je zauvek otišao, jednostavno sam tužan. Tuga, kao najprostija, teška i gorka senka koja sakrije lepe stvari koje se dešavaju i ne dozvoljava da misliš na bilo šta drugo. Ćale, ne zanosim se da ćeš ovo ikada pročitai i da si sada na boljem mestu, žao mi je što nisam još stvari naučio od tebe i drago mi je da sam poznavao čoveka kakav si bio ti. Gledam danas Dr. Hous-a, neka žena umire, tužna što iza nje ostaje isti svet, što nie napravila razliku... Ćale, ti, baš što se tiče ov g formuma, možeš mirno da otputuješ. Uradio si zaista mnogo i hvala ti na svemu. Deo tebe će zauvek biti ispisan na ovim stranicama, ali i u našim srcima. Uspeo si! Poslednji pozdrav, najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Septembar 19, 2010 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru Cale, iskreno saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Septembar 20, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost nisam imao prilike da ga upoznam ali kao sto rece Najzli svojim tekstovima ostavio je neizbrisiv trag u ovoj nasoj zajednici pa tako i u meni. Moje iskreno saucesce porodici i svima koji su mu bili prijatelji i imali tu srecu i cast da ga licno poznaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 23, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Najiskrenije saucesce, jako sam tuzan. Hvala za sve sto si podelio sa nama. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=61087.msg935010#new Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan RIP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Septembar 24, 2010 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...