MadScientist 13 Napisano Septembar 16, 2010 Can't cure stupid, 81 postova Motocikl: Trenutno na 4 točka Prijavi odgovor kao problematičan Nisam u klubu, ali kad vec niko nista ne spominje o ovome hajde da postavim temu pa mozda ima neko zainteresovan MK APATIN,u sklopu rodjendana kluba, 01.10 '10, pravi i motopijacu. Ne kuvamo bajkerski pasulj vec slatki kupus sa ovcetinom, 4 benda, kamp obezbedjen.........zurka traje dva dana! Svi koji zele, koji su zainteresovani da ucestvuju u prodaji svojih delova, bajkova i opreme, itd, mogu da se jave na telefon 062/867-68-09 http://www.facebook.com/group.php?gid=163918581624 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Septembar 16, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Ako vreme posluzi vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Septembar 20, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan Lepa najava - svaka csat, ali moze li jos malo detalja ??? ;) ;D, da ne davimo lika preko mobilnog. Npr. satnica , lokacija ,mapa ... Pozzz ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MadScientist 13 Napisano Septembar 20, 2010 Can't cure stupid, 81 postova Motocikl: Trenutno na 4 točka Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno znam koliko i vi Nazvacu ja lika pa cu javiti gde, kada i kako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Septembar 20, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno znam koliko i vi Nazvacu ja lika pa cu javiti gde, kada i kako. hvala u napred , pravi si... ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MadScientist 13 Napisano Septembar 20, 2010 Can't cure stupid, 81 postova Motocikl: Trenutno na 4 točka Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta sam saznao. Prvi dan ce se odrzati moto pijaca u kuglani Elkop, za detalje ne znam Drugi dan ce se odrzati u kaficu Bermudski Trougao gde ce svirati Goodfathres iz Crvenke. Za ostale bendove ne znam, kada pocinje ne znam (dodjite kad god), kako ce biti ne znam, gde je kamp ne znam ;D Evo i posle dvo minutnog profi rada sa paintom da se lakse snadjete u nasem velikom gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 437 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Da li se nešto saznalo? Došli bi drugar i ja u subotu...imamo nešto opreme viška...a i nisam bio u Apatinu još od osnovne škole...daaavnoooo... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MadScientist 13 Napisano Septembar 29, 2010 Can't cure stupid, 81 postova Motocikl: Trenutno na 4 točka Prijavi odgovor kao problematičan Ako imate sta za prodaju javite se na onaj broj u prvom postu, posto zaista ne znam kako su to isplanirali. Pitao sam par clanova kluba i sve sto sam saznao je da ce biti 3 benda u petak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Octobar 1, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Izdo me kinez, tako da nista od zurke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MadScientist 13 Napisano Octobar 2, 2010 Can't cure stupid, 81 postova Motocikl: Trenutno na 4 točka Prijavi odgovor kao problematičan Pijaca nije bila nista posebno, 4 motora i par standova sa raznom opremom, ali zurka je bila odlicna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...