lemy 1030 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1069 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Citao sam ovo moje uputstvo za upotrebu (slike su ladno od vise raznih motora) i nigde nema objasnjenja kako se gleda nivo ulja. Ja nemam onaj stapic nego prozorce, pa me interesuje kako se pravilno gleda. kada je motor na copavoj ne vidi se ulje (mislim da je to normalno), kada je uspravljen prozorce je potopljeno u ulju. Kako treba da bude ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pa ko na svakom motoru sa prozorcetom. Stani na neku RAVNU povrsinu. Znaci ne uzbrdica ne nizbrdica. Ako imas centralni stender stavi ga na njega a ako nemas povlaci motor ka sebi sa stendera. Kada osetis da ti motor niti vuce niti gura ruku(znaci maltene stoji sam) tad pogledaj nivo ulja. Sve je prihvatljivo izmedju gornje i donje crte ali je najbolje da bude sto blize gornjoj crti (ali ne preko nje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan NIsam bas siguran o kom stapicu si pisao ali za kociono ulje nema stapica! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1316 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1135 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan NIsam bas siguran o kom stapicu si pisao ali za kociono ulje nema stapica! ;D Ja mislim da covek prica o ulju u masini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1030 Napisano Septembar 16, 2010 Drug član, 1069 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Jes vala u masini. Malo je nezgodno moras da drzis jednom rukom motor i da se sagnes da vidis nivo ulja. Kod mene ima mozda malo viska posto mi je ceo prozor prekricen uljem. Sipao sam 1.4l (v masina 250ccm) tako da i ako ima viska nema mnogo. Hvala na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po meni, 2/3 ulja na "prozorcetu" a 1/3 prazna kada motor ravno stoji, ako imas viska ulja uzmi veci spric (mozes i u apoteci) i crevce pa izvlaci, nije veliki posao i po meni je prakticnije nego dole na cepu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Izvadi sto pre da ga ne istera negde sam motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Septembar 17, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan da li je ovo ok ? nivo je na samoj gornjoj granici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Septembar 17, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma dobro je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 18, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan da li je ovo ok ? nivo je na samoj gornjoj granici Gornji maksimum, ali ne moze da skodi. Cak i nije lose ovako, iz razloga ako potrosi malo ulja, nece tako lako stici do minimuma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 21, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Meni je cak i malo preko toga kad motor stoji ravno :-\ mozda 100ml vise nego sto treba. Nego ovo ulje tebi plavo... Da nije to Sudomil? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Septembar 21, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan haha, da liči na Pril ;D ma to je Motorex, nešto mi bilo retko kad sam ga sipao, ko` voda, ali jebajga vljda neće da prolupa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Septembar 21, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan kako sexy boja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan U moje vreme nije bilo ulja ovako egroticnih boja, odmah mi bese cudno al' cutim da ne ispadnem glup u drustvu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 22, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan EroCki! Tako nežno plavo. Baš za dečake ;D p.s. More da nisi ti sipo antifriz? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Метросексуално уље.... цццц... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Septembar 23, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan samo vas gledam... ;D vi to čika slopera malo zajeb... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...