dzolaja 89 Napisano Septembar 13, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Piaggio Free 2000god Zamenjene rolnice, kais,ulje,semerinzi viljuske,regler, novi retrovizori, novi beli migavci ,nov YUASIN akumulator , novo sediste, nove navlake volana, kompletno sredjen i ofarban u fabricku belu boju Treba zameniti prednju gumu i ima par naprslina na oklopima Moze zamena za Vespu ili Liberty uz moju doplatu cena 450e Slike sutra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14719 Napisano Septembar 13, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan hoces zamenu za majesty 250 ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 13, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan hoces zamenu za majesty 250 ? Zavisi od visine doplate Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14719 Napisano Septembar 13, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Septembar 15, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan moze li zamena za ovo? http://www.mojauto.rs/polovni-auto/579271 pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 15, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan moze li zamena za ovo? http://www.mojauto.rs/polovni-auto/579271 pozdrav Zanimljiva ponuda ali ne hvala, napisao sta dolazi u obzir pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Septembar 15, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan nista onda ako ode lada cucemo se pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 15, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan nista onda ako ode lada cucemo se pozdrav Ok pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Septembar 15, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranfri 2 Napisano Septembar 15, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oće budu slike ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 15, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Kofer ne ulazi u cenu Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 15, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan I zaboravih da dodam da je amortizer od Libertija tako da bolje podnosi vecu kilazu, morao zbog mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Septembar 16, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan A jel arai cena ulazi u cenu?????Lepo motorce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 16, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan A jel arai cena ulazi u cenu?????Lepo motorce Bratac, za tebe specijalni popust ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Septembar 16, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj moj oglas za X8 i da li ti odgovara zamena uz doplatu. Inace moj motor je perfektan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 16, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj moj oglas za X8 i da li ti odgovara zamena uz doplatu. Inace moj motor je perfektan. Mnogo mi je to doplate, a imam velki motor Hvala u svakom slucaju Inace da dodam da moze zamena i za nekog starijeg Guzzonju pa da se igramo preko zime Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 29, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za CR125 ili nesto slicno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 9, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom Zamenjene rolnice, kais,ulje,semerinzi viljuske,regler, novi retrovizori, novi beli migavci napred i nazad ,nov YUASIN akumulator i to jaci od fabrickog YTX5L-BS , novo sediste, nove navlake volana,nova brava sa dva rezervna kljuca, kompletno sredjen i ofarban u fabricku belu boju,amortizer od Libertija Treba zameniti prednju gumu i treba ofabati auspuh i deklo mada nije neophodno ali ce biti uradjeno preko zime ako ostane u mom vlasnistvu stoji, ne vozi se i prodaje se bez kofera nova cena 400e FIKSNO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Octobar 9, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Lele sto dobar free Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 11, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan 400e sa koferom ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
itza 0 Napisano Octobar 11, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan hahahahaha daj bratu na djon dam ti 200 a ostatak bog ce ti platiti jednog dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 11, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan hahahahaha daj bratu na djon dam ti 200 a ostatak bog ce ti platiti jednog dana ;D ma moze bratac, samo reci kad i gde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
itza 0 Napisano Octobar 12, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan e brko za mal da prodash motor danas al` ja kad imam lovu ti se ne javljash na telefon ... sad kad sam potroshio na javashluk qr*c chekam da spustish cenu na 50 sa koferom pa cu da imam, mozhda ahhahahah Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 13, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan e brko za mal da prodash motor danas al` ja kad imam lovu ti se ne javljash na telefon ... sad kad sam potroshio na javashluk qr*c chekam da spustish cenu na 50 sa koferom pa cu da imam, mozhda ahhahahah ahahahhahahah ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 18, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Otisao Free a sutra dolazi Guzzi V35 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...