Jump to content

Moto Zajednica

Nešto škripi

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 374 postova
  • Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750

Danas sam uzeo svog novog drugara ST 750 i sjajno smo se provozali iz Bačke Topole do Beograda

Jedno što posle vožnje starim novosadskim putem počelo je nešto da škripi kod monoamortizera. Ne smeta u vožnji, ne klima se i nema tragova ulja na amortizeru (lepo radi) samo škripi

Neki savet?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

To im je boljka..pitaj Popsija.. ;D

Resava se podmazivanjem..ali kratkotrajno..

Na kraju krajeva naviknes se vremenom..i mene nervira..ali ima precih stvari..crash barovi pod obavezno

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Hahahaha  ;D ;D ;D to nam je signature sound na ST ... ispod nosača postoje dve "sisice" na koje može da se stavi podmazivač - dekalamid ili kako se već zove al to ne rešava problem... problem je što se amortizer naslanja na alu podlošku koja se naslanja na ram i kad uđe prašina (a uđe) onda cijuče... na zimu ću probati da to sve rasturim i podmažem i vidim dal je to rešenje, mada iskreno meni se dopada  ;D ;D ;D ;D ;D

ps. nek je sa srećom ST, puuuuuuuno sigurnih km. Pronađi temu Super Tenere pa ćemo tamo da nastavimo sa tips&tricks i nađi temu ATvsST (to je lokalna zajebavancija)  ;)

• Svrati ponekad, 374 postova
  • Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750

Da li je neko bio u Yamahinom  servisu na autoputu da mu rese problem skripanja?

• Drug član, 2150 postova
  • Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor

Hahahaha  ;D ;D ;D to nam je signature sound na ST ... ispod nosača postoje dve "sisice" na koje može da se stavi podmazivač - dekalamid ili kako se već zove al to ne rešava problem... problem je što se amortizer naslanja na alu podlošku koja se naslanja na ram i kad uđe prašina (a uđe) onda cijuče... na zimu ću probati da to sve rasturim i podmažem i vidim dal je to rešenje, mada iskreno meni se dopada  ;D ;D ;D ;D ;D

ps. nek je sa srećom ST, puuuuuuuno sigurnih km. Pronađi temu Super Tenere pa ćemo tamo da nastavimo sa tips&tricks i nađi temu ATvsST (to je lokalna zajebavancija)  ;)

cestitam i moram malo da ispravim popsy-a, u temi ATvsST mi zajebavamo vas  ;D ;D ;D

• Drug član, 2150 postova
  • Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor

Pa vi ste se zajebali..jer ste dali duplo vise para..

Tako da cemo vas doveka poprckivati ;D

to je relativno ko je dao vise para, a ovo drugo mozete samo da zamisljate  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja