djura 28 Napisano Januar 11, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bila mi je dobra slika, pa reko' da je podelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Januar 11, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan pogle` kako je zarenda` po asvaltu... jos par krivina ovako da je uvatio pa bi ga nosili doma, il bi stigao bez prtljaga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 11, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan ... ili bez lanèanika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 11, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Kapa dole :thumbs_up: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 11, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e ovako je mene na istom ovom motoru Dirty vozio (samo bez kofera). A kaciga, naravno, u ruci jer "idemo samo tu iza coska". To je bio prvi i jedini put da sam seo na motor kao suvozac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 11, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan e ovako je mene na istom ovom motoru Dirty vozio (samo bez kofera).A kaciga' date=' naravno, u ruci jer "idemo samo ti iza coska". To je bio prvi i jedini put da sam seo na motor kao suvozac.[/quote'] :oops: :oops: :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Januar 11, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dirty manijace jedan :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Januar 11, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan To su neke dirty games Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 11, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dirty manijace jedan :wink: Kakav ti je bre ovo avatar?! "okreces mi ledja i ooodlaziiis..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Januar 11, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno cudan avatar. Odakle ti Djuro ova slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 11, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odakle ti Djuro ova slika? Ma probao da vidim koliko moze da se obori pa me slikali neki novinari :wink: To je neki Bujanovicev lik sa foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 11, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan To su neke dirty games :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 11, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar ne vidite, to Dirty vozi Djuru,ali se djura uplasio i sakrio u levi kofer. Samim tim i eto objasnjenja kako ga je tako lako oborio. Pitam se samo kako se vratio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Januar 12, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kakav ti je bre ovo avatar?! "okreces mi ledja i ooodlaziiis..." To ti je slika mene kada odlazim iz Ljiga, posle padanja na Ibarskoj. Ako obratis paznju (uz pomoc lupe ) videces da drzim desnu nogu polu savijenu.. jer od bola nisam mogao da savijem koleno vise :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...