maski 1033 Napisano Septembar 5, 2010 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan 23.08. - 02.09. 2010 ruta: beograd-topola-rudnik-čačak-jelica-guča-ivanjica-golija-novi pazar- vranovina-raška-kopaonik-sjenica-aljinovići-nova varoš-zlatibor-užice-sirogojno-gostilje-mokra gora-tara-perućac-bajna bašta-kadinjača-užice-divčibare-divci-beograd lučani rudnik golija golija offroad (četri sata vožnje po makadamu i izlokanoj crvenici pod punim opterećenjem) vranovina divčibare ...nastavak sledi.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 5, 2010 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan .... krčka se kupus u lučanima.... ...i vrti se jaga u lučanima .... ... i mala kisela u lučanima .... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 5, 2010 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan golija pogled od djurdjevih stupova kopaonik 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 5, 2010 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan HE BB mladica u reci vrelo zlatna pastrmka u reci vrelo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 5, 2010 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ... vranovina u zoru ... ...vranovina sunset ... ...full moon over vranovina... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 5, 2010 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ... šargan... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 5, 2010 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ...pešter.... ... iznad mionice pogled do obrenovca.... ....divčibare.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 5, 2010 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ...plaža, užice .... ...stara elektrana, užice .... ...užice by night ... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 5, 2010 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ... stenčuga iznad drine .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 5, 2010 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ...kapor bar, mećavnik ... ... mačkat ... ....sirogojno ... ...slavski sto, sirogojno.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 5, 2010 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ... vodopad gostilje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 5, 2010 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan .... zlatibor.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 5, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ma to su koi sarani!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Septembar 6, 2010 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Kratko i jasno! Super ideja i realizacija! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno lepe fotografije......... Pozdrav.....iz Afrike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17218 Napisano Septembar 8, 2010 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3662 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo putovanje i lepe fotografije. Ja sam par dana ranije (19.08.2010) sa suprugom prošao gotovo istu trasu, jedino što sam krenuo iz Niša. Znači Niš, Kruševac, Brus, Raška, N. Pazar, Sjenica, N. Varoš, Kremna, Mokra Gora, B. Bašta, Užice, Požega, Guča, Kraljevo, Kruševac, Niš. Razlika je u tome što sam ja ovu turu samo "provezao" za jedan dan, znači bez dužih zadržavanja. Dakle bilo je samo "preliminarno" putovanje, a sledeće sezone ide ista tura ali višednevna. Na putu sam imao "peh" sa foto aparatom (Canon EOS 650 - klasičan sa filmom) pa mi je uspelo svega petnaestak snimaka. Ali su predeli stvarno izvanredni i ovakva tura zaista "ispunjava dušu". Čestitam i na putovanju i na fotografijama. Možda se i sretnemo negde. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Septembar 13, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstore Jes da si mnogo rechitiji uzivo ali i ovo je sjajno ! Poteraj tu kamilu ka ravnici pa se javi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NINJA73 4 Napisano Septembar 15, 2010 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Predivne slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 17, 2010 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam svima za pohvale fotografijama..... prvi put sam dozzivela srbiju iz sedla dvotochkasha i moram da prijavim da iskustvo nema pandan po snazi! amazing experience! ne mogu da se odluchim shta mi je lepshe i snazznije.... dal pogled koji pukne s golije do mora; ili predivan put od kokinog broda do zlatibora; il peshterske livade koje sezzu levo i desno od puta do oblaka a vazduh oshtar da shtipa nozdrve i u sred leta; il zeleni proplanci prosharani chempresima i rasutim kuchama od aljinovicha do zlatara; il onaj pogled preko shumadije do obrenovca iznad mionice; il zelenilo drine.... srbija ima divno telo i dobru dushu ....(shteta shto joj glava nije bistra)...i jedino motorom se mozze dozziveti svim chulima..... a kakamraderski pozdravi bajkera u mimohodu mi uvek nateraju trnce uz kichmu i suze na ochi (i'm a sucker for friendship, jbg....) djetinja. mesto na kome se satima mozze meditirati.... pozdrav, maski Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 17, 2010 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan panika na goliji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 17, 2010 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ... ONO mesto na djetinji u užicu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 17, 2010 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ... kadinjacha.... spomenik nam je iza ledja... .. kisha nas je jurila od bajne bashte i na kadinjachi nas stigla.... .. i isprskala mi objektiv Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 17, 2010 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 17, 2010 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan .... kopaonik ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 17, 2010 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ...ruchali smo tamo gde se vrelo stroposhtava u drinu .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...