vectom 34 Napisano Jul 27, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Niš Motocikl: Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan ja odo na iznad 15,000 juce pa reko da se pohvalim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don Pablo Eskobar 8 Napisano Jul 28, 2011 U prolazu, 44 postova Motocikl: Keeway Matrix 50 Prijavi odgovor kao problematičan Spyder 150cc 29000 i nesta km 3 sezone Menjano samo ulje!! Ima sam srece, kupio ga 300 evrica, liku trebale pare.... Sad je, Bog da mu dusu prosti, kod majstora. Sta ce biti ne znam...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chengelle 30 Napisano Jul 29, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd-Jagodina Motocikl: Honda Cbr1000F (autobus) Prijavi odgovor kao problematičan E da ispricam i ja moju zivotnu pricu,i iskustvo sa Sprint Princom 125ccm. Dakle celi zivot sam na motoru,bukvalno od malih nogu od kada me je otac vozio na svom MZ-u,pa preko mog prvog Tomosa,Mz, Jawe TS350,dok nisam kupio moj prvi pravi super motor,SUZUKI GSXR1100 uljara!!!!! Vozim agresivno i jako brzo,pravi sam divljak kada sednem na motor (nije za pohvalu,ali tako je kako je-jbg samo sam iskren), Posto sam rodom iz Jagodine a zivotni put me je doveo u Beograd (sto bi brca hrvati rekli Trbuhom za kruhom), prodao sam motor i dosaou Beograd!!!! U Beogradu bio par godina Djak pesak,tacnije vozio sam sipku u autobusu!!!!! Sredila se finansiska situcija,poceo dobro da zaradjujem ,i resio da kupim motor!!!! Nisam imao u planu da kupim Kineza,ali Sasvim slucajno na Sajmu u Beogradu 2007g. naletim tada,za mene jos nepoznat Sprint Princ,svideo mi se na prvi pogled,cena pogotovo!!! a i tada skoro da ga niko nije ni imao,mislim bar ih ja nisam vidjo po gradu!!!!! Stigao motoric A ja sve srecan,prva voznja pravac Jagodina,usput mi poispadali neki delovi.... israfovi,ma svasta nesto!!!ali nadjem neku zicu uz put i sve to lepo vezem i samo po gasu!!!!Za dve godine koliko je bio kod mene presao sam 26.000 kilometara,ali mislim da mojih 26 hiljada nisu isti kao normalnom vozacu!!!Znaci to je bila voznja konstantno pun gas do maksimuma u svakoj brzini,kidao sam ga,potpisivao,palio gumu na moto skupovima,jednom recju JEBO SAM MU KEVU!!!! i nista,nikakav kver,samo gorivo i ulje i gas do daske!!! nikada nisam svecicu odvio a o nekim drugim stvarima da ne govorimo!!!! I zato mogu slobodno da kazem da su Kinezi jako zahvalni i izdrzljivi motori!!!! Ja sam se slatko navozao sa njim,jbg prodao sam ga,sada opet vozim 1100kubika,ali uvek kada se setim Princa meni izmami osmeh na lice!!!! Pozzz 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 29, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da i tih 1100ccm ne vozis pun gas u svakoj brzini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chengelle 30 Napisano Jul 29, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd-Jagodina Motocikl: Honda Cbr1000F (autobus) Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da i tih 1100ccm ne vozis pun gas u svakoj brzini veruj mi brale da ga uopste ne stedim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don Pablo Eskobar 8 Napisano Jul 29, 2011 U prolazu, 44 postova Motocikl: Keeway Matrix 50 Prijavi odgovor kao problematičan kakava stednja, samo pun gas i kilo adrenalina... :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Septembar 10, 2011 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Sprint Explorer 150 (Jonway Explorer) za sada 9700km. Od problema nista bitno, 2 sijalice, otpala zica, pukla bocna nogara, rucka gasa, sajla gasa, poneka plastika. Sve je reseno odmah i u hodu, a skuter nije mazen uopste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanRR 7 Napisano Septembar 10, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan keeway focus 50ccm 2005god presao 60 000km !!! vozimo ga ja i burazer, akamo ga obojca al on i dalje ide, vuce bolje od svih skutera od 50ccm doduse ima leo vince auspuh, malosi rolnice i oprugice... jednom radjena generalna od 100e ali to samo zato sto ga ne odrzavamo uopste pa je zakucao.... poz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dacha654321 100 Napisano Septembar 11, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F , 2001 god. Prijavi odgovor kao problematičan Kinroad xt 250 22150 km.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Septembar 21, 2011 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan 44444 evo ovoliko je presao drugar sa princom 125,kupljen nov i vozen,samo redovan servis i mislim jedan akomulator... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Septembar 23, 2011 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan 48000 km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel Šimon 3 Napisano Octobar 3, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Sprint Prince 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Samo nesto iznad 8700km... od toga oko 3500 ovog leta. za sada bez i jedne greske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki45 7 Napisano Octobar 18, 2011 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oko 11500km... Nigde me do sad nije ostavio a ja njega jesam jednom ,poceo pljusak koji nije prestajao 12h pa sam bio primoran da ga ostavim kod ortaka u garazi... Do dan danas nece to da mi oprosti!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
besantesteras 13 Napisano Octobar 22, 2011 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: jinlun 250v Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Bravo care ! Svi oni sa japancima prelaze po 50 000 po sezoni a kad ih prodaju ni jedan nije presao vise od 60 000 po satu ukupno cak i kad su stari 20 godina !!?? da, primetio msam, a sto je to tako??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 319 Napisano Novembar 23, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto po satu moze da stigne samo do 99.999 pa opet od nule. Treba pitati: 60.000 ali koji put 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Decembar 16, 2011 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Moj Princ 125 za sada ima 11000km motor radi bez greške Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Decembar 26, 2011 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Sprint falcon 4t 14000 km na 5800km crkla radilica (u to vreme (2008god) 150e popravka), sajla zadnje kocnice pukla na oko 8000km i to je sve,prodao sam ga i jos se vozi, trnutno Sprint Eagle 5500km na oko 4000km pukla mi sajla za uljnu pumpu (1000 din) jbg kuburim s te sajle sem toga za sada nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 10 Napisano Januar 18, 2012 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F '92, Aprilia Leonardno 125 1997, Honda silver wing 600 '02, BMW F650 gs 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Sprint Fvison 6700km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AliBaba 3 Napisano Januar 30, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan ЗЗ - мислио сам у овој теми на кинезе . Не да бих фаворизовао кинезе (као да је то могуће) , већ да бих увидео лимите њихових произвођача . И као што се види , нико није прешао неку озбиљну километражу (>50 000) . Мислим да је функционални лимит за ове производе из Кине можда и мање од 40 000 км . Након тога , изгледа да није могуће без великих сервиса наставити вожњу ja preso 23 000 za dva i po leta. A drugar ima Hondu Shadow motor je 91 godiste a preso 41 000(trajace vecito sa tim tempom voznje a nije ni cudo). Na mom kinezi ganc nov agregat kosta 300 eur tako da su generalke izvodljive na svake 2 godine ako dodje dotle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mica007 0 Napisano Februar 5, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Croatija Motocikl: silverstone vulcan herijer 125cc Prijavi odgovor kao problematičan ja sa herijerom 125 presao 4500 km bez ikakvih kvarova osim kvacilo sajle 2 puta i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Allf 1 Napisano Februar 17, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Elemir - Zrenjanin Motocikl: Regal Raptor Spider DD300 Prijavi odgovor kao problematičan Sprint Regal Raptor Spider 300ccm 28000 km za 3 godine. S tim da nije konstantno vozen. Prvo dok sam polozio, a posle slomljena noga i oporavak. Problena 0 sem sto me majmun kolima skinuo u raskrsnici pa se motor malo ostetio, ali sve je sanirano. Srecem puno "kineza" i svi su u stanju u kakvo ih vlasnik dovede. U principu sluze onoliko koliko ih gazda postuje i odrzava. Imao sam prilike da vidim zaribali agregat Sprint Princa 125ccm sa 7500km, jer je gazda sipao traktorsko ulje SAE30. Kaze da je bilo jeftino na pijaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 578 Napisano Februar 17, 2012 Zainteresovan, 391 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sa skuterom od 2008. oko 24 000km. Dobro, ima od toga i sa novom termogrupom od 70cc, ali staroj nije nista falilo, samo mi je bila slaba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Februar 29, 2012 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Od maja 2009. - 0 ---> 14.000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano April 14, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan i ja od maja 2009 preko 20.000 km, nisam imao nikakvih ozbilnjihi problema sa mehanikom, samo jedna pocepana membrana karburator i jedna svecica mi probila osim toga leti ko zmaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Maj 4, 2012 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Onaj iz Pavelove poruke, koji je presao 44.444,4 km sada je na 50.000 km. Vidi: http://forum.coper-srbija.com/index.php?topic=57241.0;topicseen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...