uff 13 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1450 Napisano Septembar 2, 2010 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze samo informacija, sa kojih tablaica je odjavljen i ide na ime kupca ? Znas zasto pitam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A zashta bi ga menjao? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1450 Napisano Septembar 2, 2010 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze samo informacija, sa kojih tablaica je odjavljen i ide na ime kupca ? Znas zasto pitam. Pa kupio sam ga u Valjevu i odjavio sa VA tablica i platio porez na prenos. Ajde neka ti bude, mada , ako si platio porez na prenos, onda ide na tvoje ime . A ako nije tako, onda to nije " fer i drugarsko" ponasanje ovde medju drugovima forumasima ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Septembar 2, 2010 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan moze li malo specifikacija tezina visina sjedista ks Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Septembar 2, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan moze li malo specifikacija tezina visina sjedista ks Ma sve to, gore navedeno ima ( pored onoliko opreme, sto nebi imao i to ) Nego mene zanima kako se pokazao u oranju, kvalitet agregata i konstrukcija agregata - ima li slicnosti sa LC4 640 ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4956 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1877 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ja ne vidim dobro ali ovo mi ne lici na USD viljusku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ja ne vidim dobro ali ovo mi ne lici na USD viljusku sto ti ne lici? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4956 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1877 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa zato sto mi lici na ovu Kazem ne vidim dobro tako da sam napisao sa rezervom isti motor samo sa USD viljuskom ili ovako samo viljuska Nema ljutnje samo sam pitao treba mi nesto sto mogu da vozim po snegu jebes USD viljusku samo me je interesovalo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 3, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Meni bas lici na USD, samo ti se ucinilo mozda od ove bele zastite Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Septembar 3, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Eto vidite da nevalja kad na motoru ostavite dodatnu opremu i sa njom ga prodajete ( mnogima ce se uciniti da je plasticna, obicna vila ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inferno 75 Napisano Septembar 3, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan sta je "Sixdays" garancija ??? ;D ;D ;D izvini na off-u srecno sa prodajom ;D morao sam i ja malo da palamudim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Skyrunner-u pogledaj malo bolje i videces koliko su stapovi gore debeli,shvatices da je to belo dole samo plasticni stitnik koji cuva stapove na off-u. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima !!! Nemam pojma zasto trujete coveku oglas . Ako vam trebaju specifikacije trazite ih po netu ili zovite coveka pa se dogovarajte . Sve to na motoru sto ima je fabricko i jedini je proizvodjac koji nudi toliko dodatne opreme u startu . Ako ne mislite da kupite ili slicno ne davite nego gledajte i uzivajte . UFF izvini za ovaj off ali i meni su trovali mesecima ovako oglas pa je na kraju naiso ekstra lik i kupio motor . Da imam sta da ti ponudim u zameni sa mojom doplatom ne bi razmisljao ni minut . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1608 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan pa valjda vidite plasticne stitnike dole kod osovine tocka :o naravno da je usd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ne trujemo nego hvalimo i dizemo na prvo mesto na stranici ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Septembar 4, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Gledam svaki dan ovaj oglas Sta mislite, otprilike, koliko bi para trebalo da se dobije SM verzija od ovoga? Felne, gume, jos nesto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Septembar 4, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan pa 500 sigurno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Septembar 4, 2010 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan KTM 620 LC4 EXC Sixdays 1994 god White Power USD viljuska, White Power gasni amortizer, Diskovi napred i nazad sa Brembo kocnicama, Pancirna creva, DID lanac i lancanici, Acerbis plastike... Pre 100km zamenjeno: Semerinzi viljuske, kociona tecnost, antifriz, filteri, ulje (Motul 5100), i stavljene nove Michelin Enduro Competition III gume tako da je sad bez ikakvih ulaganja! Motor je odjavljen i ide na ime kupca. Moze zamena za jeftiniji uz vecu doplatu cena za kes je 2000eur 063.77.01.861 Imamo Yamahu FJ1200 za zamenu i nasu doplatu. Sta kazes? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 4, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 4, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Eto covek posteno odgovorio . Ja sam jedan put imao tako problem da prenesem motor . Znaci naso sam se u istoj situaciji kao ti . Kupio motor od coveka koji je imao ugovor i placen porez . Napravio ugovor sa njim ali ovi ovde kod nas u poreskoj nisu hteli da prime . E sad da li su oni takvi pa moze da odlucuji sami sta moze a sta ne moze to je pitanje . Posle toga sam napravio ugovor da je prodavac onaj koji pise u saobracajnoj a po overenom ugovoru ( onom koji si ti vlasnik ) potpisujes njega a ja kupac . E to je proslo i evo jos dan danas nemam nikakvih problema . Kazem zavisi od opstine i kako ujutru ustanu da li su raspolozeni ili ne . UFF srecno sa prodajom ja bi ga rado posedovao ali trenutno posedujem Acinog xl-a pa bi mi bilo previse . I ljudi ne brinite se ako je kako covek kaze sve je u redu . Kupujte i ne razmisljajte . SRECNO !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Septembar 4, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan ... Nisam ga registrovao jer sam vozio samo po sumi i zato sto sam odlucio da ga prodam pa ne bi da posle neko vozi motor koji je registrovan na moje ime ili da placa duplu registraciju zato sto prenosi motor na sebe dok jos registracija traje.Jbg nisam znao da trebam i svoje motive i razmisljanja da objasnjavam. ... А како иде? Мислим у односу на 690? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 5, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Septembar 5, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Evo husqvarna 250 full cros malo stariji model i pare.Jel pase? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...