doesen1 13 Napisano Septembar 1, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ili menjam Super Tenere za manji enduro. Prednost imaju XT 600 ili TTR 600 ... po mogucstvu za vasu doplatu moze i stranac sa nekim stranim papirima , da nije bas divljak Tenere je u odlicnom stanju, 92 godiste... prva boja, ne udaran.. odradjen servis pred sezonu ali posto je ova sezona imala 10 suncanih dana znaci sve je na mestu , jos neiskorisceno zamenjeno ulje, filter, plocice na ventilima , semerinzi na amortizerima, ulje u amortizerima, ocisceni karburatori vakumirani..radi ko sat...ko cuje i vidi motor shvatice o cemu pricam sve u svemu spreman za sezonu, sledecu naravno jos dosta sitnica je odradjeno... zamenjene su gume sa polovnim ali dobrim Michelin... na slici gde je motor, vide se stare Motor je registrovan i uvezen iz CH, ja sam prvi vlasnik . Registrovan do 06. 2011 Prodajem ga za 1680 e ili ga menjam za manji enduro npr: XT 600 ili TTR 600 ili nesto slicno probao sam tenere po off-u ali je malo tezi malo tezi za takvu voznju mislim da je 1 cilindar bolji i naravno laksi za neki off---- Moze i neki stranac ali naravno da ima neki papir da nije cisti divljak....ili ukraden Tell: 064/176-175-9 Boban Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Septembar 1, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan ove gume su sada na Teneri Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Septembar 2, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan jel registrovan? kilometraza? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Septembar 2, 2010 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan KW? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xxxxxxxxxx 92 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan to to,koliko kw? Svajcarac... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Septembar 4, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan 25 kw.. 49 000 km... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Septembar 4, 2010 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je jeoš uvek aktuelno? Gde se motor nalazi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Septembar 4, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno..itekako... Zajecar... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Septembar 4, 2010 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ste vlasnik? Ako nije tajna koliko troši u proseku? Da li poseduje nosač za kofer? Hvala, pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Septembar 7, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan oprostite sto sam zapostavio ovu rubriku.... da naravno ja sam vlasnik, prvi vlasnik uvoz na moje ime.... u proseku trosi 6,5 L ... nisam imao nikakve nosace za kofer niti kofer.. kako je stigla tako je dajem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatobradi 38 Napisano Septembar 9, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Honda Pan European ST1100 Prijavi odgovor kao problematičan Bio, vid'o i stvarno ne znam sta da vam kazem. Sta sve ljudi prodaju. Lupa, dimi, jedva ide, sve u svemu kanta kakvu nisam skoro video. Cudi me samo sto se jos uvek nije pohvalio da ga je prodao, i to MENI. ;D ;D ;D I da, stvarno je dobra kao sto je i naveo u oglasu. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Septembar 9, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan eee tako je druze...reci ljudima da si kupio motor u stvarnom stanju kao na slici.... u zdravlje da se vozis a ja da nadjem neki krs sa jednim cilindrom ...:) cekaces me na putu jjjjbg..... pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupcu srecna kupovina, a tebi uz avatar prilici ovako nesto ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6366 Napisano Septembar 10, 2010 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bio, vid'o i stvarno ne znam sta da vam kazem. Sta sve ljudi prodaju. Lupa, dimi, jedva ide, sve u svemu kanta kakvu nisam skoro video. Cudi me samo sto se jos uvek nije pohvalio da ga je prodao, i to MENI. ;D ;D ;D I da, stvarno je dobra kao sto je i naveo u oglasu. Pozdrav ...kao i svaka ST ;D ;D ;D Čestitam na novom sokoćalu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1536 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 2024 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke i od mene. Nego sad da dodjes na Kepijadu 19.-og sa ST-om. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Septembar 11, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan samo ovo ostade od onolikog motora... PS: pitao sam sadasnjeg vlasnika da li mogu da zadrzim privezak za uspomenu na Tenere... :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...