Gile 1848 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 920 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da ovo nikada necu reci, ali... Na prodaju je moja Honda CB 400 N, 1985. godiste, presla 60 i kusur km, u vrlo dobrom stanju, sto se moze videti i na slikama. Poslednje dve sezone koliko je kod mene nosila me je uzduz i popreko Srbije (overila je i Reli 2010) i nikada me nije izdala, a nece ni buduceg vlasnika ako se bude ophodio samo sa malo paznje prema njoj. Ulje je menjano redovno kako je fabrika propisala - na 3000 km, sipano je samo kvalitetno ulje (Motul i Elf), uz obaveznu zamenu filtera. Na pocetku ove sezone je bila na velikom servisu gde je maksimalno utegnuta i prekontorlisana, za sta imam i racun. Prednja guma je odlicna, zadnja moze da izgura ovu sezonu bez probema, mada je pred zamenom. Potrosnja se posle stelovanja karburatora krece od 3,7 do 4,5 litra. Registrovana je na moje ime do 4. decembra. Ima Puigov vizir, silikonske rucke i aluminijumske tegice volana montirane u maju ove godine. Od ulaganja potrebno je srediti kilometar sat (otkazao na Reiju, nisam proveravao sta je) i promeniti semeringe na stapovima (i oni su menjani na pocetku sezone, ali je levi opet popustio). Cena je 900 evra, i fiksna je, pa ko voli nek izvoli. Za sve dodatne informacije javite se na: 064 14 80 322 Mihailo (Gile) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1848 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 920 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6200 Napisano Septembar 1, 2010 Svakom po zasluzi, 12452 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odličan motor za malo para, lepo je "prašio" barabar sa celom kolonom na našem Reliju 2010 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan imas PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1848 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 920 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, cika Rale! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Septembar 1, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Baby Bol D'or Ko lutka je Gde se dede onaj srđan73 da uzme ovo i bog da ga vidi...a ne onaj leš od gpz-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Septembar 1, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan E jes dobar komsija...'oces da menjamo nesto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 1, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jes to i ti resio na enduro da predjes? A djunta je dobra.. deco ne kupujte kineze..evo Japanca za slicne pare Jedite domace, vozite Japansko ;D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Septembar 1, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Tako lep motor davno nisam video,kao nov je,srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1848 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 920 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan @Peki Valjda ce se naci neki Srdjan i za moju Hondu... @Stojan Mozemo da menjamo samo za evre, posto su mi sada potrebni isti, motor ce morati malo da priceka. @vlajko I jesam i nisam - posle Relija definitivno sam resio da predjem na TA ili AT, ali pre toga moram da kupim camac kako bih zaplovio bracnim vodama, pa ce posle da padne i neki enduro, ako Bog da! Steta samo sto ce Honda biti kolateralna steta, tako bih je rado zadrzao za sebe... :-\ @boldor Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Septembar 1, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Baby Bol D'or Ko lutka je Gde se dede onaj srđan73 da uzme ovo i bog da ga vidi...a ne onaj leš od gpz-a Poz Gile, motorče je ko lutka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 2, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Šunjam se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6200 Napisano Septembar 2, 2010 Svakom po zasluzi, 12452 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...življe se šunjaj...ode Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 2, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mahaću mu onda.Sa srećom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan imao sam ovaj motor pre 12 god, i mogu da kazem da je ovaj motor salonski primerak, svaka cast kako je ocuvan! sretno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 104 Napisano Septembar 2, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan shteta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi "japanac" , a za ovakav primerak bi trebao da dobiješ zahvalnicu od fabrike, svaka čast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Septembar 3, 2010 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ''prezivela'' Honda CB400 iz 1982: http://www.putucochabambu.rs/2009/03/19/uvod/ A ja mislio da to nije enduro? Sretno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1848 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 920 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek je kod mene, cena je ista, evo i slike od danas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lep motor, voleo bih da ga vidjam cesce u mom drustvu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 104 Napisano Octobar 2, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Shta bi, jel ga prodade ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1848 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 920 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam, par ljudi se raspitivalo i to je sve... Ali kad vidim sta sve od motora nije prodato, tu sam negde u proseku. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 104 Napisano Octobar 4, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan a brate sto mi ne rece da prodajes bisage za 20e bash sma se sjebo kad sam video da je prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2796 Napisano Octobar 4, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan a brate sto mi ne rece da prodajes bisage za 20e bash sma se sjebo kad sam video da je prodato A ako budeš prodavao vizir, ja sam prvi zainteresovan. Aj mi javni na p.p, gde mogu takav na nabavim, ako ti nije teško. pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1848 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 920 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan @supatje Jbg, nisam ni znao da ti trebaju, otisle su bukvalno za 15 minuta... :-\ @Vujo032 Za brata Vuju cemo da napravimo vizir ako treba! Nema rasparcavanja, ako ne ode ovakav za ovu cenu ostaje kod cika Gila za vjek i vjekov! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...