DzOkS 1172 Napisano Februar 14, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Broj telefona od Doktora da se cujemo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Februar 17, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Iz zabacenog odeljenja laboratorije je danas izasao novi proizvod,specijalno namenjen bavarskom tenkicu,a sve sa razlogom povecanja bezbednosti u sabracaju. O cemu se radi: Prica se tu i tamo o nekim dnevnim svetlima,pa smo pomislili,-a zasto to ne bi moglo ledovima. Kako je ispalo,pogledajte na slikama Ovo je jedan od dva panela,koji ce se ugraditi u odgovarajuce kutije. Pogled sa donje strane,gde je tacno naznaceno za koju marku motora je napravljeno I jos ponesto... :) E,a onda sam ih povezao na napajanje i namesio ih ovako,na stolu Pa sam pogasio sva svetla u radionici,i ukljucio oba panela.Pokusao sam da ih uslikam,bez blica naravno,ISO200,ali se vide kao jedan izvor,a u stvari svetle oba. Verujte mi da bole oci od njih! Ubijaju jacinom! Onda sam uslikao pravac u kom su upereni,opet bez blica,iso vrednost je ista(a za cirkus u radionici nemojte da dajete komentare ) Na oba panela zajedno ima 116 ledova od 10000mcd,i ukupno trose 1.1Ampera,sto mu dodje oko 13.2W Ako Scuba ovo bude koristio u voznji,ima da mu se sklanja i policija A ako Aleksanto cita ovu temu,evo kako je njegov givi ispao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Februar 17, 2011 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Joška, sjajno izgledaju Kebab svetla a Sale Alexanto mora da časti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Februar 17, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude samo al khadab :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 17, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovde jos bavarskih tenkica sem Scubinog! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Februar 17, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj da prvo vidimo na sta ce liciti kada bude motirano Mislim da ce i mala kamila dobiti ovo.Vec sam snimio i mesta gde bi ih ugradio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 17, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kad ce moj Suzuki da dodje na red za regler ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 17, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Au bre, ovo je bolje nego što smo mislili da će ispasti. Dakle ima da rasterujem saobraćaj kad ualim kriptonska svetla. Još da nabavim laserski nišan i žirostabilisanu cev za top i gotov sam za ovu sezonu Hvala Joška, maže elektronike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4923 Napisano Februar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Joška Kralju, nisam ni sumnjao... :care: A čast pada sutra kad se vidimo u Labosu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 18, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au! Alal vera, Joška! Eeeee, kad zna čovek znanje, pa to ti je! :care: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Februar 18, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Jošku za Nobela Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 18, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan 58 kom LEDova po jednome panelu,wooooooooooow pa mora da sjahti! svaka cast,to si trebao probati da se vidi kako baca na dvoristu(a bogu hvala imas ga)! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Februar 18, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je jos posla koji me je cekao,pa nisam izlazio na dvoriste.Probacu i to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 18, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan dali majstori iz Labaratorije znaju odgovor na jedno pitanje? pokidao sam zice sa rucice prenje kocnice. ima neka plastika sa prekidacem na oprugu, koja se safi u rucicu koncnice. u njoj su utpljene dve klemice koje sam pokidao. nejbrze resenje je kupovine iste plastike, pa me zanima gde bih to mogao pazarti. hvala majstori, a na prolece se vidimo pa da okitimo papriku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 18, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Upotrebljavate li ovo: http://www.inotech.si/?vodotesni-12v,32 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 18, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Au bre, ovo je bolje nego što smo mislili da će ispasti. Dakle ima da rasterujem saobraćaj kad ualim kriptonska svetla. Još da nabavim laserski nišan i žirostabilisanu cev za top i gotov sam za ovu sezonu Hvala Joška, maže elektronike Ако ми икада решиш шраф можда се договоримо Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Februar 18, 2011 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan dali majstori iz Labaratorije znaju odgovor na jedno pitanje? pokidao sam zice sa rucice prenje kocnice. ima neka plastika sa prekidacem na oprugu, koja se safi u rucicu koncnice. u njoj su utpljene dve klemice koje sam pokidao. nejbrze resenje je kupovine iste plastike, pa me zanima gde bih to mogao pazarti. hvala majstori, a na prolece se vidimo pa da okitimo papriku. To ti je onaj mali taster za kočiono svetlo i na žalos' nemamo ga trenutno, ja naručivao nekoliko iz Louisa ali sve brzo otišlo. Jedino da negde pazariš, naručiš iz Louisa ili da se malo izgrebu kontakti i naleme dve žice, zaliju silikonom i spoje sa postojećim žicama i ćeraj? Upotrebljavate li ovo: http://www.inotech.s...odotesni-12v,32 Ima to Tomo i u Bgd-u, baš sam danas bio kod njih i pazario gomilu LE Dioda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 18, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moj druže Džokse, imam jednu lepu vest. Šraf nije gotov ali će biti uskoro i nema cenu. Džabe je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 18, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moj druže Džokse, imam jednu lepu vest. Šraf nije gotov ali će biti uskoro i nema cenu. Džabe je. Хвала чика Скубо, обрадовао си ми ЈАКО не зато што је џабе него што ће бити УСКОРО . Него службено путујем, до среде нисам, ту па се видимо колико у четвртак . ХВАЛА!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 18, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Doktori, a kako ste rešili onu Suzanu bandita što nije htela da se kresne? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 18, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Kako smo ga sredili? Dr Mabuze ga je pogledao dugo i značajno. Posle toga smo našli baricu ispod motora i odmah je palio kao mina ali smo mu pomogli čišćenjem karburatora, proverom instalacije, čišćenjem svih kontakata, temeljnim čišćenjem svećica (prešle su samo 1000 km pa nismo hteli da ih menjamo), podešavanjem zazora na propisanu vrednost, izduvali krokodile iz filtera za vazduh i napunili smo mu akumulator. Mislim, to je u suštini ispravan motor samo mnogo meseci nije paljen i svašta se tu nahvatalo. Naš posao je bio praktično da pomenute krokodile i dinosauruse isteramo napolje i upalio je najnormalnije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Februar 21, 2011 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Novi Joškin Gedžet lagano dobija izgled . Koji vam se displej više sviđa? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 21, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan mozda kada bi prvi red slova bio crven,znak blinkao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Februar 21, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Novi Joškin Gedžet lagano dobija izgled . Koji vam se displej više sviđa? Aaa da l' ima PES 2011 ili mora da se instalira naknadno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Februar 21, 2011 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Vise mi se svidja ovaj plavi ali glavno je pitanje kako to izgleda na suncu i u mrklom mraku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...