scuba 15 Napisano Octobar 9, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan ...odsekao sam budzu. duplo je manja Nema veze, navarićemo nastavak ako prifali u eksploataciji ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 9, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan cccc E ovog Arakisa nemozes isterati iz Temerina . Divi se ledilizaciji svog Transalpa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 9, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan cccc E ovog Arakisa nemozes isterati iz Temerina . Divi se ledilizaciji svog Transalpa. ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 9, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan +5 stepeni u Temerinu...da li da ga teram kuci ili da mu nadjem topao (pun) krevet, pitanje je sad? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 9, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan 45 minuta smrzavanja po mraku... Ne bih to menjao ni za kakav topao krevet... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 9, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj Joska..nazepce nam Rajko @apropo budze... Jager je prvi pitao..kakva ti je to sirencina..u daljem raspletu okolnosti ogromna svirena je otfikarena. ostala je podnosljiva i lakse stavljajuca..budza.. ;D situacija danas negde na putu..prolaze dva motora..treci koji je ispred mene ulece u makaze i vozac avtomobila NECE da ga pusti.. i dalje nastavlja da se gura sa kolegom... Pritisak na srednji taster.. tinonino viju vjiju..i da vidis kako se pomerio..odma ;D Ili bilo mi slatko juce ..u svakodnevnoj guzvi vozac ispred napravi prekrsaj..smota ga ispred mene, puna i zabranjeno skretanje, zatim i prodje na crveno.. malkice na srednji taster...hi hi hi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 9, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste nezakonito, ali to nam svima treba, k`o `leba... ;D Dakle, gde, posto...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 9, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Cimaj bre Rajka..stas se navrzo na mene ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 10, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Arakis se zaledio u Temerinu pa neće moći da odgovara na pitanja neko vreme dok ga ne prođe divljenje svojim novim svetlima ;D Za info o sVirenama možete pitati i mene na pp dok se Arakis ne nadivi dovoljno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Octobar 10, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan cccc E ovog Arakisa nemozes isterati iz Temerina . Divi se ledilizaciji svog Transalpa. Pa majkumu ja trazio to pre par meseci i opet matorac dobio preko veze... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 10, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cimaj bre Rajka..stas se navrzo na mene ;D Izvinjavam se, mislio sam da si ti kupio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Octobar 10, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Njih trojica a nisu razliciti... Jedno popodnevno druzenje i nova kutija za osigurace na Plavom Golubu. Posao izgleda pedantno. Zahvaljujem triju RRR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 10, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Joska, ocu i ja diode na mom VFRu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile13 4 Napisano Octobar 10, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway speed 150-2007,Kawasaki GPZ 500S-1996 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, jel ugradjujete ksenon svetla na motore, ako ugradjujete koliko to kosta.U pitanju je Kawasaki gpz 500. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 10, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ugrađujemo, naravno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 10, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan cccc E ovog Arakisa nemozes isterati iz Temerina . Divi se ledilizaciji svog Transalpa. Pa majkumu ja trazio to pre par meseci i opet matorac dobio preko veze... Malo sam redizajnirao stop svetlo,dodao sam jos ledova,i neki integralac.Videces kod Rajka. Sledeca ledilizacija je tvoja,cak imam i potreban materijal. A posto sada Rajko zna kako se povezuje,neces morati u Temerin ;D Jel ti trebaju i ledovi i za instrument tablu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Octobar 10, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan cccc E ovog Arakisa nemozes isterati iz Temerina . Divi se ledilizaciji svog Transalpa. Pa majkumu ja trazio to pre par meseci i opet matorac dobio preko veze... Malo sam redizajnirao stop svetlo,dodao sam jos ledova,i neki integralac.Videces kod Rajka. Sledeca ledilizacija je tvoja,cak imam i potreban materijal. A posto sada Rajko zna kako se povezuje,neces morati u Temerin ;D Jel ti trebaju i ledovi i za instrument tablu? Pa bilo bi lepo. Ma nije problem ni otici do Temerina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Octobar 10, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Ja pravim spisak inovacija i sta sve radite, pa pocetkom sledece sezone da apdejtujemo mopeda ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 11, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Scubo, el mogu ja za koji dan kod vas da parkiram dva buta prsute, 30 kila kobasica, 4 pecenice, 6 kaiseva slanine i 20 lit rakije na cuvanje ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Octobar 11, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Javi kog dana ce to biti da dodjem da mi Scuba nesto proveri na motoru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 11, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Javi kog dana ce to biti da dodjem da mi Scuba nesto proveri na motoru. Cek da vidimo dal` ce prvo da aminuje, mozda mu se nece svideti predlog i da vidim koliko ce da me to kosta na mesecnom nivou ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 11, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije hteo ni bure da primi..ali ovo ako odbije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Octobar 11, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Scubo, el mogu ja za koji dan kod vas da parkiram dva buta prsute, 30 kila kobasica, 4 pecenice, 6 kaiseva slanine i 20 lit rakije na cuvanje ;D nemoj ti to tamo,stalno neko prolazi,pojesce a da Arakis i Scuba nece znati! bolje ostavi kod mene,ne mogu ja sam da napravim nikakvu stetu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Octobar 11, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bio i ja danas da dopunim rezerve ratluka ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Octobar 11, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Scubo, el mogu ja za koji dan kod vas da parkiram dva buta prsute, 30 kila kobasica, 4 pecenice, 6 kaiseva slanine i 20 lit rakije na cuvanje ;D Reko Scuba da nema vise mesta kod njega pa da istovaris to kod mene u garazu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...