scuba 15 Napisano Septembar 29, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan @vlajko Da, da, Laboratorija je vrlo ozbiljan posao pa mu je taka i tema Klincezo, već imam neke ideje. Dođi pa da se dogovorimo. Najverovatnije će ti se dopasti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 29, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan @tomerc Jel ga to zoveš da ti proba kobasicu? ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan @vlajko Da, da, Laboratorija je vrlo ozbiljan posao pa mu je taka i tema Klincezo, već imam neke ideje. Dođi pa da se dogovorimo. Najverovatnije će ti se dopasti ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan @tomerc Jel ga to zoveš da ti proba kobasicu? ;D ;D ;D Dodji i ti - bit ce i za tebe ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 30, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan AUUUUUUU!!! ;D Oduvek ste bili suMljivi ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan AUUUUUUU!!! ;D Oduvek ste bili suMljivi ;D A i ti bi malo? Samo dodji - imam ja dovoljno i za tebe ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 30, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas i za ostatak foruma(koji cita ovo) onda moze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 30, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas i za ostatak foruma(koji cita ovo) onda moze Vidi ti njega sta mu je sve na umu ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Septembar 30, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Komunikator: konektori za dve kacige - međusobna komunikacija u vožnji, mobilni telefon, GPS, radio stanica ili MP3 plejer... Mala ispravka Komunikator: konektori za dve kacige - međusobna komunikacija u vožnji, mobilni telefon, GPS, radio stanica [glow=red,2,300]I[/glow] MP3 plejer... Xa, Ha, ja cu imati verziju bolju od Rajka, utata. V 2.001.359 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5731 Napisano Septembar 30, 2010 Svakom po zasluzi, 12391 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prototip maneken za mnoge Joškine gedžete... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan A ja, ocu i ja gedzet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 30, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Tek kad prevezes 100 tovara banana ;D I nama doneses jedan...pa da se majmunisemo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5731 Napisano Septembar 30, 2010 Svakom po zasluzi, 12391 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Malo da se vratimo na temu: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 30, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro okacicu i ja slike.. samo danas da mi zavrse zadnje nosace.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5759 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 2992 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pametni ljudi, napravili Nesketu gde da zakaci fen da ga slepuju kad nestane struje ;D ;D ;D Cento gradi radi samo na 220v Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 30, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan kakva bulja od motora..pravi ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 30, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Komunikator: konektori za dve kacige - međusobna komunikacija u vožnji, mobilni telefon, GPS, radio stanica ili MP3 plejer... Mala ispravka Komunikator: konektori za dve kacige - međusobna komunikacija u vožnji, mobilni telefon, GPS, radio stanica [glow=red,2,300]I[/glow] MP3 plejer... Joska, ti ionako prolazis pored mene, pa mozes da svratis na jedno picence, mezu i montiranje komunikatora ;D Tomerc, ti da lepo staneš na kraj reda. I ja čekam taj komunikator već neko vreme... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Komunikator: konektori za dve kacige - međusobna komunikacija u vožnji, mobilni telefon, GPS, radio stanica ili MP3 plejer... Mala ispravka Komunikator: konektori za dve kacige - međusobna komunikacija u vožnji, mobilni telefon, GPS, radio stanica [glow=red,2,300]I[/glow] MP3 plejer... Joska, ti ionako prolazis pored mene, pa mozes da svratis na jedno picence, mezu i montiranje komunikatora ;D Tomerc, ti da lepo staneš na kraj reda. I ja čekam taj komunikator već neko vreme... ;D Pa svrati i ti ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Pametni ljudi, napravili Nesketu gde da zakaci fen da ga slepuju kad nestane struje ;D ;D ;D Cento gradi radi samo na 220v Miso, malo si se zajebo. Ja moj motor nikada ne bih dao da ga onako oskrnave ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 30, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan [....... Tomerc, ti da lepo staneš na kraj reda. I ja čekam taj komunikator već neko vreme... ;D Pa svrati i ti ;D ;D Nemoj mu dva puta reci,eto Jagera odmah! Bice komunikatora u narednom periodu za svakoga kome bude trebao,ne sekirajte se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto vec da ali ono onako NIKAD! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan I ako smem uz svo duzno postovanje da pitam autore onog projekta, koja je svrha one sipke ispod fara sem za slepovanje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 30, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan @Neskebg Tako je mušterija tražila i tu nema diskusije. Uopšte nije važno dal se to nekom drugom sviđa ili ne. To je isto kao i čizme od nojeve kože. Dal bi ih nosio obućar koji ih pravi, nema veze. Ima ljudi koji traže čizme od nojeve kože i obućar ih pravi. Ende! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Fala na objasnjenju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...