pikec-tuning 1 Napisano April 24, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan Evo sto sam trazio to sam i kupio I dog ga gledam nekako mi ne lezi naj bolje pa sam resio da ga malo prepravim Za sada toliko ali jos se razmislja sta dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sminkeraj 0 Napisano April 24, 2007 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan lii kolko dobro svaka ti cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano April 24, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlje da te sluzi, da se puno vozis i da te nigde ne ostavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano April 24, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan lepo motorce!nego reci da li ima sanse da se napravi bug spojler(tako sam cuo da se zove)za ducati monstera?Bez farbe,samo osnovna boja/ [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 25, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstore opak SZR fighter! Respect! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radja 8 Napisano April 25, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Svaka èast matoriiiii! Znaèi ti ni deèiji bicikl ne možeš da voziš u fabrièkoj varijanti Sve ti to moraš bar malkice da prepraviš. Da te lepo služi i dovrši te radove što pre pa ondak da ga vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karlos 0 Napisano April 25, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! EXTRA! Jedva cekam da ga vidim kad zavrsis! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 25, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za preradu..Rep i izduv su porpuno izdominirali, ali mi maska nije bas nesto legla.. :? ..ovi je iskreno.. ali ukusi su razliciti, tako da ..samo napred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 25, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi dirao masku, ostalo :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pikec-tuning 1 Napisano April 25, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan DAnas sam skinuo kalup sa druge maske pa cu da vidim dali mogu da je napasujem i to od Kawasakija Z1000 2002 god A skinuo sam i kalup sa donjeg spojlera -roga ispod masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano April 25, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pokushaj da nadjesh od gilera-e dna ona ima slichnu masku... ako ne i istu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano April 25, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan to majstore :!: :!: :!: svaka cast, odlican rad :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 25, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda odlicno, jos dok se ofarba sve legne na svoje... uf... P.S. obrni jos 2 kruga onom trakom da pricvrstis rep, cisto ako povezes suvozaca neki put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano April 25, 2007 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan E ovo se zove prepravka... Do sada nisam ni primecivao kako mocnu zadnju viljusku taj motor ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano April 26, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan E ovo se zove prepravka...Do sada nisam ni primecivao kako mocnu zadnju viljusku taj motor ima. Slièno razmišljamo... I meni je u oko upala zadnja viljuška... Moæno, zaista. :wink: najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 26, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E ovo se zove prepravka...Do sada nisam ni primecivao kako mocnu zadnju viljusku taj motor ima. Slièno razmišljamo... I meni je u oko upala zadnja viljuška... Moæno' date=' zaista. :wink: najzli[/quote'] Al' komplikovano za skidanje lanca , jel' tako Karlose? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano April 26, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano April 29, 2007 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Chek' bre, pa owo ona Carlosowa Yamahica (da ne kazem "malerozna" )? Fino uradjeno,nema shta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karlos 0 Napisano Maj 3, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan xexe, pa nije bas TA, ali... Jes' komplikovano skinuti lanac...tj. komplikovano je nocu kad u mrklom mraku vidis samo varnice od brusilice kojom seces lanac i to ti je jedino svetlo... Kad se samo setim... A da je mocna viljuska, jeste. Taj motor je uradjen skroz profi, za supermono trke. Ima upside-down full adjustable, brembo komplet kocnice, mesta za jos jedan disk napred,... Bombonica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 3, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan xexe' date=' pa nije bas TA, ali... Jes' komplikovano skinuti lanac...tj. komplikovano je nocu kad u mrklom mraku vidis samo varnice od brusilice kojom seces lanac i to ti je jedino svetlo... Kad se samo setim... A da je mocna viljuska, jeste. Taj motor je uradjen skroz profi, za supermono trke. Ima upside-down full adjustable, brembo komplet kocnice, mesta za jos jedan disk napred,... Bombonica.[/quote'] Pa sto ga prodade ciko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karlos 0 Napisano Maj 3, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan ...pa ukrali su mi ga i slupali... :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pikec-tuning 1 Napisano Maj 24, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan Da ne gresite ovu Jamahu sam sam kupio u Svabiji i carinovo na mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Maj 24, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan bravo kralju...svaka cast na trudu..stavljaj slike kako teku radovi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Maj 24, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan jako lepo uradjeno, sbvaka chast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule 0 Napisano Maj 25, 2007 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd, Zaječar Motocikl: CBR 900 RRX Prijavi odgovor kao problematičan Super ti je ovo, ja kad videh SZR pogodise me emocije... Ja prodao Karlosu, znate,video je u BG-u ranjenu :cry: i slucajno cuo za problem tek pre koji mesec. Mnogo luda sprava, samo taj 1 disk napred mi je malo smetao kad preteram, ali imas mesta za levi i za klesta :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...