Prometej 0 Napisano Avgust 28, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Trazim neki od modela navedenih u naslovu u ocuvanom stanju potpuno tehnicki ispravan, nefarban i nehavarisan. Placam u evropskim novcanicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prometej 0 Napisano Septembar 15, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Naravno dolazi u obzir samo potpuno legalan primerak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prometej 0 Napisano Septembar 23, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Dajem kes u zamenu za k4-k5 750. Jel moguce da nema takvih motora na prodaju? Ajmo jos malo pa nestalo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14716 Napisano Septembar 23, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan pa zavisi od kolicine kesa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14716 Napisano Septembar 23, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan uh, ne vredi moj je farban ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prometej 0 Napisano Septembar 23, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan jel tvoj k4 1000 ili 750? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14716 Napisano Septembar 23, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=57285.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prometej 0 Napisano Septembar 23, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ja trazim 750 ali mi mozes na pp poslati ponudu ako prodajes 1000 da ne kvarimo oglas ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Septembar 24, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Drug prodaje K4 750 u jako dobrom stanju. Plavo beli, 25.000km, ksenon, Akrap -- 4300e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prometej 0 Napisano Septembar 24, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Drug prodaje K4 750 u jako dobrom stanju. Plavo beli, 25.000km, ksenon, Akrap -- 4300e Jel mogu neke slike tog motora i više informacija da dobijem (havarisan, farban, potrebna ulaganja, legalnost) ? Moze i na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
giskabre 2 Napisano Septembar 25, 2010 U prolazu, 32 postova Lokacija: Novi Sad / Beočin Prijavi odgovor kao problematičan Ima drugar K2 750cc.,nije havarisan,čini mi se da je originalan,traži 3000e. Ako te zanima!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prometej 0 Napisano Septembar 26, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ima drugar K2 750cc.,nije havarisan,čini mi se da je originalan,traži 3000e. Ako te zanima!? Zanima me ako nije bio havarisan i nema ulaganja, Najbolje slike na email da posalje sa detaljnim opisom. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prometej 0 Napisano Octobar 3, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Prednost ima k4,k5 model al za pravu cenu moze i k1,k2,k3. Ajmo ponude sa slikama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prometej 0 Napisano Octobar 13, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ima drugar K2 750cc.,nije havarisan,čini mi se da je originalan,traži 3000e. Ako te zanima!? Daj slike i vise informacija o motoru . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prometej 0 Napisano Octobar 17, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Posto se vidim mnogi zale kako se nista ne prodaje ili ako se i proda to su neke zamene i ostale egzibicije evo da razbijem monotoniju! Placam k3 750 3000e ili k4 750 3500e u kesu! Podrazumeva se da budu legalni i u perfektnom stanju bez ulaganja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 17, 2010 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Posto se vidim mnogi zale kako se nista ne prodaje ili ako se i proda to su neke zamene i ostale egzibicije evo da razbijem monotoniju! Placam k3 750 3000e ili k4 750 3500e u kesu! Podrazumeva se da budu legalni i u perfektnom stanju bez ulaganja. Pa sad mi je jasno zashto josh uvek nisi kupio motor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14716 Napisano Octobar 17, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Posto se vidim mnogi zale kako se nista ne prodaje ili ako se i proda to su neke zamene i ostale egzibicije evo da razbijem monotoniju! Placam k3 750 3000e ili k4 750 3500e u kesu! Podrazumeva se da budu legalni i u perfektnom stanju bez ulaganja. najbolje da kontaktiras merlina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Novembar 26, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Strpi se jos dve-tri godine i prodam ti ga ja za taj kes. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Novembar 27, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno najocuvaniji primerak K3 na ovim prostorima uz puno puno dodatne opreme : Akrapovic titanium, pancirna creva, sinter metal kocnice , stelovanje fuzastera po visini , crash pad , alarm, Xenon ,Alpha DOT zastita, led blinkeri... Nema ni ogrebotine... Cena 5000 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Novembar 27, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Au Tibore, pa voziš li ti ovo uopšte? Motor je bruka ... a "Prometej" ti daje 3000 e?! Verovatno je mislio na prvu ratu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Novembar 28, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ! Hvala ! Vozi se E da i KN filter sam zaboravio da napisem , to sam stavio novo imam i kutiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...