grof 628 Napisano Avgust 27, 2010 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Pokušavam već par dana da rešim ovaj problem i mašao sam samo na 1 mestu u ns i traže mi 1600din za par, prvo mi se čini skupo jer znam da je kvalitet 0 a drugo treba mi samo levi retrovizor......u pitanju su retrovizori koji se zavću pored rezervoara kočionog cilindar na ručici (mislim M8 da je navoj). Imali neko ideju gde nabaviti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Avgust 27, 2010 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja brdo delova za kineske skutere . Verujem da ce se naci i retrovizori . Gledam sutra pa ti pisem popodne . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 628 Napisano Avgust 27, 2010 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Fala Mikula ako nadješ javljaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Avgust 27, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motodelovi.com/catalog.php?ord=3&cat=104&cid0=15 Vidi ovde mozda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1906 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Radnja na uglu Temerinske i Jug Bogdana Speedy drzi naš kolega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 628 Napisano Avgust 27, 2010 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan @ SWA :jesam ja glup ili ovi sa tvog linka samo šalju robu a nemaju ono nešto ako tipa prodavnice .....dodješ, platiš, nosiš ??? Jefto , hvala nisam se toga setio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Avgust 27, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko znam samo salju.... Nisam nikad nista narucivao tako da ti ne mogu reci za koliko sta stize... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Avgust 28, 2010 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Imam levi i desni retrovizor video na papiru , nisam isao u garazu tako da ne znam kako tacno izgledaju i koji je navoj . Imam neku sliku koju sam nasao ovde na forumu a moji skuteri koje sam prodavao su bili bas takvi . Ako mozes po slici da vidis jel odgovaraju super , ako ne moraces da cekas ponedeljak da odem ponovo do firme . PS. Imam bas mnogo delova za ovaj tip skutera pa ako nekom nesto treba neka se javi !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 628 Napisano Avgust 28, 2010 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan jbg. moji nisu baš takvi ali ako je navoj 8mm možemo se dogovoriti da te rešim jednog para retrovizora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Avgust 28, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja za Kymco nove u kutiji (ali par),navoj je M8,mnogooo bolji kvalitet,za tebe 1400 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5060 Napisano Avgust 28, 2010 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jedan retrovizor koji mi je ostao jos od Free-ja, bas cu sutra da odem da proverim koji je navoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pasa24 4 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Gde Rasirim Sator Motocikl: DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam levi i desni retrovizor video na papiru , nisam isao u garazu tako da ne znam kako tacno izgledaju i koji je navoj . Imam neku sliku koju sam nasao ovde na forumu a moji skuteri koje sam prodavao su bili bas takvi . Ako mozes po slici da vidis jel odgovaraju super , ako ne moraces da cekas ponedeljak da odem ponovo do firme . PS. Imam bas mnogo delova za ovaj tip skutera pa ako nekom nesto treba neka se javi !!! Ja imam ovakav skuter i trebale bih mi neke sitnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Septembar 1, 2010 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Danas tek stigao do garaze . Imam levi i desni retrovizor , osmica je navoj . Slikao sam ih pa cu ti staviti i sliku da vidis popodne . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan kofer!! ;) koja cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Septembar 1, 2010 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Evo i obecanih slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...