Havarisan 169 Napisano Avgust 25, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem cbr 600 f2 polomljena prednja maska, ima delove i leva strana repa. bocne plastike cele, retrovizori celi, far i satovi celi, gume dobre, motor dobar, 1993god. 1200e 0641980814 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Avgust 25, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 25, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor za male pare. . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker-1 270 Napisano Avgust 25, 2010 U prolazu, 40 postova Motocikl: japanac na dugme Prijavi odgovor kao problematičan cemu sluzi ova mala boca iznad auspuha izvini za off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Avgust 25, 2010 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan hehe, ima gasni amortizer zato ima tu 'bocu' sry za off, za te pare motor super srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Avgust 25, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Igra li neka zamena ulogu ili samo kes? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Avgust 25, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan uvek moze zamena za nesto sto meni treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Avgust 25, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Avgust 25, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Imas pp i od mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 25, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan place za SF. ako te interesuje da das nju i nesto para mozemo napraviti dogovor. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=23036&catid=32&Itemid=62 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Avgust 25, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Avgust 25, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Nista od toga me ne zanima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Avgust 25, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan place za SF. ako te interesuje da das nju i nesto para mozemo napraviti dogovor. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=23036&catid=32&Itemid=62 posto je taj SF? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba023 48 Napisano Avgust 26, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Jel vizir preziveo? Jel registrovana? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Avgust 26, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Koja zamena bi tebi godila ? mozda imam nesto sto ti treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Avgust 26, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Jel vizir preziveo? Jel registrovana? na viziru je polomljen jedan cosak, nije registrovan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 26, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan shto je ovo dobro ko rodjen za brusilicu a jel bi se menjao za free + kesh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker-1 270 Napisano Avgust 26, 2010 U prolazu, 40 postova Motocikl: japanac na dugme Prijavi odgovor kao problematičan imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Avgust 26, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan shto je ovo dobro ko rodjen za brusilicu a jel bi se menjao za free + kesh posto je free? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 26, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan nishta od freeja ali sam ti poslao pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Avgust 26, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam ti poslao pp... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Avgust 26, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam vam poslao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Avgust 28, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan cena pala na 1150e! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Avgust 30, 2010 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan JEL MOZE KOJA SLIKA TIH PREOSTALIH DELOVA (OKLOPA ,ITD). PISE DA NIJE REGISTROVAN A JEL UVEZEN ILI STA? POZDRAV Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...