scuba 15 Napisano Avgust 23, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć, 22. 8. mi se desio peh na putu kod Uljme. Ništa strašno, ispustila zadnja guma. Drž vamo, drž onamo, nemam sprej, imam novu unutrašnju ali u garaži u Bg, pola 9 uveče, nigde nikog... I tu se setim da imam papir sa obaveštenjem da KNM BMW Vršac organizuje okupljanje. Na papiru dva telefona, izvesni Kidža i izvesni Borko. Obrnem Kidužu jer je prvi na spisku, isplačem se čoveku na ramenu i tu počinje čarolija. Kaže Kidža "nema problema, sad ću da dođem". Staje Jetta, izlazi čovek kog vidim prvi put u životu, nasmejan, nosi sprej i komplet za čepovanje i "baca se na posao". Nisam mu dao da se prlja iako je 'teo. Sipasmo sprej koji nije obavio posao i Kidža kaže da strpam kofere u kola da rasteretim motor i on će polako za mnom pa dokle stignemo. Mene blam, em sam izvukao čoveka iz kuće, em sad treba da se vuče za mnom al nema mi druge. Epilog: dovukosmo se nekako do ulaska u Vršac kad je Kidži pukao film pa je otišao po prikolicu te utovarismo tenAk i tako smo ga dovezli do odredišta. Dođoše još njih par koji su nam pomogli da ga skinemo sa prikolice i još me ljudi ponudiše ribljom čorbom i pivom u njihovom klubu. Da mi je neko pričao da će neko zbog mene izlaziti u po noći iz kuće, voziti 15km da bi mi sipao sprej u gumu a posle išao kući po prikolicu i tovario moj motor i na kraju me pojio pivom i hranio ribljom čorbom, rekao bi mu da ni Dizni ne snima tako idilične filmove. Ali zaista moram javno da se zahvalim momcima iz KNM BMW Vršac na nesebičnoj pomoći totalnom strancu. Teško da bi to doživeo negde van Srbije a sobzirom na sopstveno iskustvo u sred Beograda kad su me kolege bajkeri gledali ko popišan cvet i za dva sata je samo jedan stao da pita "šta ne valja?" ovo je prosto za neverovati da ima tako dobrih ljudi raspoloženih i spremnih da pomognu. Momci iz KNM, svaka vam čast i čest i mnogo vam hvala na pomoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4805 Napisano Avgust 23, 2010 Ne silazi, 5564 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaka acst momcima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Avgust 23, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast za gest! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast ;D ;D ;D i nemo slučajno da si mi rekao da je zadnja ispustila zato što si mene vozio onih 2km ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 23, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast ;D ;D ;D i nemo slučajno da si mi rekao da je zadnja ispustila zato što si mene vozio onih 2km ;D Jok, ispustila je jer joj se ćefnulo Znaš li ti šta je 400 kila duž 2 km ;D Ti i ja smo teži od TenAka ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Avgust 23, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast ljudima!!nemam reci!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 23, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Šalim se Popsy, naravno da nije od toga crkla. To je još uvek ona krpa koju su mi dali onda kod Gazele. Platio sam rođenu lenjost da je zamenim iako imam novu unutrašnju u garaži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Redovni momci, nema šta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Avgust 23, 2010 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć, 22. 8. mi se desio peh na putu kod Uljme. Ništa strašno, ispustila zadnja guma. Drž vamo, drž onamo, nemam sprej, imam novu unutrašnju ali u garaži u Bg, pola 9 uveče, nigde nikog... I tu se setim da imam papir sa obaveštenjem da KNM BMW Vršac organizuje okupljanje. Na papiru dva telefona, izvesni Kidža i izvesni Borko. Obrnem Kidužu jer je prvi na spisku, isplačem se čoveku na ramenu i tu počinje čarolija. Kaže Kidža "nema problema, sad ću da dođem". Staje Jetta, izlazi čovek kog vidim prvi put u životu, nasmejan, nosi sprej i komplet za čepovanje i "baca se na posao". Nisam mu dao da se prlja iako je 'teo. Sipasmo sprej koji nije obavio posao i Kidža kaže da strpam kofere u kola da rasteretim motor i on će polako za mnom pa dokle stignemo. Mene blam, em sam izvukao čoveka iz kuće, em sad treba da se vuče za mnom al nema mi druge. Epilog: dovukosmo se nekako do ulaska u Vršac kad je Kidži pukao film pa je otišao po prikolicu te utovarismo tenAk i tako smo ga dovezli do odredišta. Dođoše još njih par koji su nam pomogli da ga skinemo sa prikolice i još me ljudi ponudiše ribljom čorbom i pivom u njihovom klubu. Da mi je neko pričao da će neko zbog mene izlaziti u po noći iz kuće, voziti 15km da bi mi sipao sprej u gumu a posle išao kući po prikolicu i tovario moj motor i na kraju me pojio pivom i hranio ribljom čorbom, rekao bi mu da ni Dizni ne snima tako idilične filmove. Ali zaista moram javno da se zahvalim momcima iz KNM BMW Vršac na nesebičnoj pomoći totalnom strancu. Teško da bi to doživeo negde van Srbije a sobzirom na sopstveno iskustvo u sred Beograda kad su me kolege bajkeri gledali ko popišan cvet i za dva sata je samo jedan stao da pita "šta ne valja?" ovo je prosto za neverovati da ima tako dobrih ljudi raspoloženih i spremnih da pomognu. Momci iz KNM, svaka vam čast i čest i mnogo vam hvala na pomoći. ... Znam! Ti si zgodna plavuša u najboljim godinama? Ima svugde ljudi i dobrih i loših. Mada kontam da ova gomila sranja u našoj zemlji (besparica, korupcija, kriminal...) izvlači ono najgore iz većine. I oni koji bi u normalnoj zemlji bili sasvim OK, ovde mogu biti drugačiji. U svakom slučaju, pamti šta si doživeo, pa pomozi nekom drugom u sličnoj situaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 23, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan ... Znam! Ti si zgodna plavuša u najboljim godinama? Ima svugde ljudi i dobrih i loših. Mada kontam da ova gomila sranja u našoj zemlji (besparica, korupcija, kriminal...) izvlači ono najgore iz većine. I oni koji bi u normalnoj zemlji bili sasvim OK, ovde mogu biti drugačiji. U svakom slučaju, pamti šta si doživeo, pa pomozi nekom drugom u sličnoj situaciji. Kako si pogodio kako izgledam? ;D A što se tiče pomoći drugima, davno sam od oca naučio da stajem pored puta ako vidim da neko ima problem sa vozilom. Otac je stajao usput dok sam bio klinac i to sam zapamtio. A ovo je valjda nagrada što i sam stajem kad vidim motor pored puta i obavezno pitam "jel sve u redu?". Mada na ovo ne gledam kao na nagradu nego kao na svetlu tačku da nas još uvek ima pristojnih i plemenitih koji su spremni da pomognu čoveku u nevolji. Tačno je da nas je trenutna situacija napravila u manje-više zveri koje se bore za opstanak ali i na ovaj način se možemo boriti za opstanak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Avgust 23, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Pridružujem se pohvalama, momci ,svaka čast,pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Divan gest, za svaku pohvalu! A sta ces ti u Vrscu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Bravo KNM BMW Vrsac i Kidzo! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, to te se toliko dojmilo, da jos uvek nemas nameru da dolazis kuci!? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Avgust 23, 2010 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudima svaka cast. Ja te pre par meseci zamolih da izmeris zavesicu na zadnjem blatobranu i ti rece sutra. A bi malo sutra. Mora da imas neki kredit kod onoga gore. Nisam ljut ili zlopamtilo, samo mi interesantan paradoks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Avgust 23, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast !!! Eto vidite da ima dobrih ljudi !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Avgust 23, 2010 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Svala cast za propelerce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 24, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ljudima svaka cast. Ja te pre par meseci zamolih da izmeris zavesicu na zadnjem blatobranu i ti rece sutra. A bi malo sutra. Mora da imas neki kredit kod onoga gore. Nisam ljut ili zlopamtilo, samo mi interesantan paradoks. ??? ??? ??? Prekopaj PP-ove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CADILLAC 4 Napisano Septembar 30, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW R100 RT Prijavi odgovor kao problematičan -Predobri momci iz KNM BMW-a Vrsac !- Gest za svaku pohvalu !-Nista bez Sektasa ! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...