Dutchman 114 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan otprilike malo manje od tegle za dzem tj prechnik isti a duzine 2/3 visine tegle za dzem od kilo , elem mozesh da je stavish komotno ispod maske ima mesta , ili otprilike iza filetera za vazduh moze da se nabudzi nosach , al ce delimichno da se vidi ... kabl na akumulator na njemu je prekidach a na drugom kraju je sirena ... sve povezano ... ima i uputstvo za strance ili ti debili mogu da povezu lako ... eventualno ako je na kraju umesto crvene i crne zice stavljen onaj dzek za upaljach u kolima odsechesh i povezesh na akumulator ... crvena je obichno plus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Avgust 27, 2010 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan fotke-da bi to nasli da kupite treba Vam fotka celog pakovanja a ja je nemam.Providan omot,dve crvene horne,velika i mala,u sredini pakovanja mali kompresor.Povezivanje-OBAVEZNO preko relea! Najlakse povezivanje za one koji nisu spretni sa elektrikom-izvuci dve zice paralelno sa postojece sirene i povezati na kontakte relea 85 i 86.Na kontakt 30 dovesti preko osigurača 15A napon direktno sa akumulatora,sa izvoda 87 dovuci zicu na plus kompresora.Minus kompresora povezati negde gde je zgodno na masu i to je sve.Na Teneru nemozes da spakujes ??? dodji kod mene da to uradimo ! Ugradjeno na Stroma i Transalpa bez problema.Horne ugradjujte gde Vam volja jer to se dere te dere.NE SVIRATI penzionerima i ovima sto su bajpasovani jer mogu da riknu na licu mesta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Avgust 27, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan otprilike malo manje od tegle za dzem tj prechnik isti a duzine 2/3 visine tegle za dzem od kilo , elem mozesh da je stavish komotno ispod maske ima mesta , ili otprilike iza filetera za vazduh moze da se nabudzi nosach , al ce delimichno da se vidi ... kabl na akumulator na njemu je prekidach a na drugom kraju je sirena ... sve povezano ... ima i uputstvo za strance ili ti debili mogu da povezu lako ... eventualno ako je na kraju umesto crvene i crne zice stavljen onaj dzek za upaljach u kolima odsechesh i povezesh na akumulator ... crvena je obichno plus Hvala puno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Avgust 28, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan fotke-da bi to nasli da kupite treba Vam fotka celog pakovanja a ja je nemam.Providan omot,dve crvene horne,velika i mala,u sredini pakovanja mali kompresor.Povezivanje-OBAVEZNO preko relea! Najlakse povezivanje za one koji nisu spretni sa elektrikom-izvuci dve zice paralelno sa postojece sirene i povezati na kontakte relea 85 i 86.Na kontakt 30 dovesti preko osigurača 15A napon direktno sa akumulatora,sa izvoda 87 dovuci zicu na plus kompresora.Minus kompresora povezati negde gde je zgodno na masu i to je sve.Na Teneru nemozes da spakujes ??? dodji kod mene da to uradimo ! Ugradjeno na Stroma i Transalpa bez problema.Horne ugradjujte gde Vam volja jer to se dere te dere.NE SVIRATI penzionerima i ovima sto su bajpasovani jer mogu da riknu na licu mesta ;D svaka čast za info ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5183 Napisano Avgust 31, 2010 Pana, 513 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Višeglasna sirena iz Metroa je lošijeg kvaliteta. Koliko para toliko i muzike... Ugradio sam je preko releja , izveo poseban prekidač of/on , sirenu(kao od alarma)sam stavio ispod trougla viljuške, pločicu sa 6 tastera melodije ispod levog rukohvata. Posluži kad se zalete , uključiš pandursko zavijanje - ukopaju se... Inače isključiš na on/of prekidač i koristiš normalnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 1, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu, zanima me itekako ova sa kompresorom.-Prava stvar Ja sam onu za alarm nabudzio i namontirao na motor.Cuje se samo prvi ton-vrlo slican pandurskom, furao sam je desetak dana ali nisam hteo vise da rizikujem nepotrebno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Septembar 1, 2010 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Imam ugrađene "vazdušne" sirene-trube (sa kompresorom) na dva automobila. Na jednom je sa dve "trubice" a na drugom sa tri. Zaista imaju lep ton, ali što se glasnoće tiče ni izdaleka nisu u "skladu" sa svojim gabaritima i težinom. Takođe ima i malog "kašnjenja" od momenta pritiskanja tastera sirene pa dok se trube "probude". I ja tražim bolju i jaču sirenu za motor, ali smatram da ove sirene (sa kompresorom) nisu dobro rešenje za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Septembar 1, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li i vi kao mali maštali o tome ba budete čika policajac na velikom motoru? ;D ;D ;D A sad panduri ovakvi-onakvi. Kiselo grožđe. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Višeglasna sirena iz Metroa je lošijeg kvaliteta. Koliko para toliko i muzike... Ugradio sam je preko releja , izveo poseban prekidač of/on , sirenu(kao od alarma)sam stavio ispod trougla viljuške, pločicu sa 6 tastera melodije ispod levog rukohvata. Posluži kad se zalete , uključiš pandursko zavijanje - ukopaju se... Inače isključiš na on/of prekidač i koristiš normalnu. Da li bi mogao malo detaljnije,po cemu je losijeg kvaliteta,i kako ugraditi je preko releja ??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Septembar 6, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam bio u Metrou na ulazu u BGD iz pravca Zrenjanina Nemaju te sirene ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Septembar 6, 2010 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da ih nisi ni našao. Skoro mi se jedan naš drugar sa foruma žalio da je zvuk sa te Metro sirene slab, krkljav i da to ni na šta ne liči pa sam celu skalameriju skinuo i video da je izlazna snaga vrlo mala, reda 2 W a izvor raznih zvukova je kineski čip u obliku kapljice...Elementi na pločici lemljeni "nogom" , horna (zvučnik) izuzetno neiskoristiv, treba mu puno snage da bi jačina zvuka bila zadovoljavajuća.sve u svemu lagarijasta roba. Mikrofonski ulaz totalan promašaj...ugradio sam novo mikrofonsko pojačalo, promenio izlazni integralac sa pripadajućim elementima i sad je situacija koliko-toliko zadovoljavajuća. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Septembar 6, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da ih nisi ni našao. Skoro mi se jedan naš drugar sa foruma žalio da je zvuk sa te Metro sirene slab, krkljav i da to ni na šta ne liči pa sam celu skalameriju skinuo i video da je izlazna snaga vrlo mala, reda 2 W a izvor raznih zvukova je kineski čip u obliku kapljice...Elementi na pločici lemljeni "nogom" , horna (zvučnik) izuzetno neiskoristiv, treba mu puno snage da bi jačina zvuka bila zadovoljavajuća.sve u svemu lagarijasta roba. Mikrofonski ulaz totalan promašaj...ugradio sam novo mikrofonsko pojačalo, promenio izlazni integralac sa pripadajućim elementima i sad je situacija koliko-toliko zadovoljavajuća. ladno bi je kupio da sam je našao... znači sreća, jer bi se razočarao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Septembar 6, 2010 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Šta da ti kažem...sprava radi ali slabo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Septembar 6, 2010 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Imam samo dve reci za Vas: Stebel Nautilus! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Septembar 6, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Imam samo dve reci za Vas: Stebel Nautilus! ;D ;D Stebel Nautilus ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Septembar 6, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da ih nisi ni našao. Skoro mi se jedan naš drugar sa foruma žalio da je zvuk sa te Metro sirene slab, krkljav i da to ni na šta ne liči pa sam celu skalameriju skinuo i video da je izlazna snaga vrlo mala, reda 2 W a izvor raznih zvukova je kineski čip u obliku kapljice...Elementi na pločici lemljeni "nogom" , horna (zvučnik) izuzetno neiskoristiv, treba mu puno snage da bi jačina zvuka bila zadovoljavajuća.sve u svemu lagarijasta roba. Mikrofonski ulaz totalan promašaj...ugradio sam novo mikrofonsko pojačalo, promenio izlazni integralac sa pripadajućim elementima i sad je situacija koliko-toliko zadovoljavajuća. Jel imas iskustva sa nekim boljim,tj sta preporucujes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Septembar 6, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ja vid'o na par belih BMWa u gradu jako dobre i fino se cuju, al ih ne pitah gde su nabavili pa ko sretne moze da ih pita. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Septembar 7, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja vid'o na par belih BMWa u gradu jako dobre i fino se cuju, al ih ne pitah gde su nabavili pa ko sretne moze da ih pita. ;D Samo vi njega slusajte,pa ga pitajte posle kako je lepo na slobodi ... ;D Ni u posetu vam nece doci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CADILLAC 4 Napisano Septembar 14, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW R100 RT Prijavi odgovor kao problematičan -Da dopunim INFO od mog prijatelja Juznog.ts 2000 : Troglasna sirena,sa spiralnim kablom i mikrofonom za razglas-1500 din. ,na Bubanj potoku-kontakt osoba ,Ceda Marcetic, 063/343-646 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Septembar 15, 2010 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan -Da dopunim INFO od mog prijatelja Juznog.ts 2000 : Troglasna sirena,sa spiralnim kablom i mikrofonom za razglas-1500 din. ,na Bubanj potoku-kontakt osoba ,Ceda Marcetic, 063/343-646 Jesi li namestio svoje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Septembar 15, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan ja neznam za vas ali sam ja ovu na slici sirenu na vazduh jednom zalepio na kawu i pošto stanujem iza buvljaka išao u grad da je probam čisto dosade radi. ljudi moji kad si svirnuo to je prazan bio pešački a o buvljaku i da nepričam. vozači auta su se bogami sklanjali u stranu i to bogami žurno ;D ;D ;D vredi malo im dati po zvuku ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CADILLAC 4 Napisano Septembar 16, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW R100 RT Prijavi odgovor kao problematičan -Jos nisam,bio sam kod Cede u blok 62 po njih,kupio,i cim snimim pravu lokaciju na motoru montiram,i onda fluo-prsluk,i u patrolu ;D ;D ;D ;D ;D ;D,hehe,malo sale,nego cini mi se da necu moci da primenim "Tvoj" recept za ispod rezervoara,nego cu morati da je nekako zaglavim iznad levog cilindra unutar oklopa, ili,sto mi se nikako ne svidja spolja na rol-bar ???....nema sanse ispod rezervoara,mnooogo tesno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CADILLAC 4 Napisano Septembar 16, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW R100 RT Prijavi odgovor kao problematičan ja neznam za vas ali sam ja ovu na slici sirenu na vazduh jednom zalepio na kawu i pošto stanujem iza buvljaka išao u grad da je probam čisto dosade radi. ljudi moji kad si svirnuo to je prazan bio pešački a o buvljaku i da nepričam. vozači auta su se bogami sklanjali u stranu i to bogami žurno ;D ;D ;D vredi malo im dati po zvuku ;) -Bilo je ranije da se kupi takva slicna u BGD-u,u Auto Sportu i Gang-land-u...znam sta je...imao sam montiranu na biciklu...mozes zamisliti bicikl koji se pozadi prisunja bez "motorne" najave,pa kad SIKNE ta truba,a unutra,koliko znam sa deklaracije,oko 19 bara gasa... ;D ;D ;D ;D ;D ;D...na stazi od 25 maja do Ade kad zagrmi beze kao da su videli Kenworth... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan te na BMWeima belim shto se dobro chuju ima da se kupe u Stevchevicu , pored EXCALIBURA , ispod bogoslovije ... chisto ako nekog zanima da da 500-600e za sirenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 24, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan -Da dopunim INFO od mog prijatelja Juznog.ts 2000 : Troglasna sirena,sa spiralnim kablom i mikrofonom za razglas-1500 din. ,na Bubanj potoku-kontakt osoba ,Ceda Marcetic, 063/343-646 Montirano. Trnu zubi kad stisnem dugme. Još samo da ofarbam tenAk u belo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...