Jump to content

Moto Zajednica

meni zaistra treba pomoc u izboru motora

Recommended Posts

  • U prolazu, 17 postova

posto ste me onako lepo napljuvali u prosloj temi bez razloga a ja sam samo hteo da mi pomognete da kupim sminkerski motor. ( no to je proslost i necu o tome )

 

Neznam ali verujte da ono sto sam napisao i rekao to ( imam muda i nestidim se da priznam ) rade jos mnogo ljudi ma mnogo ! Pa znam licno 10 drugara koji koriste motor bas tako za do grad za pokazivanje i lozenje ribica. Malo ko daju gas dok se udalje od kafica a posle lagano odu do kuce.

 

Znaci neko se pali na daleke ture neko na kroseve a ja se palim da mi motor lepo izgleda i da se drugi pale na njega ( pogotovo cure ). Sta je tu lose ?

 

hvala unapred nadam se da necete zxakljucati ovu temu jer sam evo pisao umerenije i lepo vas zamolio.

 

dakle novac je 2500 evra kros otpada kao i coper... ja bih nesto R kao i dosta mojih prijatelja samo koji . Hvala !

 

p.s. svidja mi se i yamaha TDM recimo...

 

p.s.s. ne koristim steroide !

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 981 postova
  • Lokacija: Bgd

Evo ja te necu kritikovati....

 

Taj TDM ti nije los izbor, je*es R-ove jeste da se devojcice lakse penju na njega, ali tvoj (TDM) je veci! :lol:

 

Puknuce od zavisti :mrgreen: Ovo iz licnog izskustva.... :wink:

 

Mozda cifra bude malo problem, ali sam sigura da doke le tu 2500, tu je i 3000, pa ce se naci nesto sigurno!

 

Pozdrav i ne odustaj!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Ne silazi, 5347 postova
  • Lokacija: Trebinje
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Pa eto lijepo rece da imas 10 drugara koji to rade,zar drugari nece da te posavjetuju?

 

Imas www.mobile.de

imas www.moto.it

 

Pa tu potrazi zujalica i R-ova do 2 000,a kad to pazaris neka ti je Gospod na pomoc,posto RRR makine bas i ne oprastaju greske.

 

A evo i Ernesto ti je dao prijedlog,nije za bacanja,cave je pale kad je veliki!

 

Na kraju krajeva,mozes da se konsultujes sa Evil Zoom,ako ti je stalo da budes sminker,ali samo da pazaris produkte renomiranih firmi!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1192 postova
  • Lokacija: Bg
  • Motocikl: Dominator

Ovaj post je ipak bolji nego prošli, znaèi idemo na bolje... Mislim da je TDM ekstra motor, ali kao što Ernesto reèe, skup za tvoj budžet. Nemoj da zaboraviš da brži motor zahteva i bolju opremu, pa te savetujem da odreðenu kolièinu love ostaviš za neku kacigu, jaknu i rukavice... Pantalone... Prošle godine je poginulo više od 50 motorista, odatle specifièan stav auditorijuma na tvoju filozofiju motociklizma. Ribice neka se lože na tvoje mišiæe, a motor neka ti služi da preðeš što više bezbednih kilometara i da pobegneš i od bulevara i od centra grada...

 

najzli

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 3 postova
  • Lokacija: Mladenovac

Koliko se secam ovakav post je bio i pre pola godine na koji su neki clanovi burno odreagovali a kasnije i banovani.

Mislim da covek koji konkretno ovako razmislja nije u VINKLI

.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 115 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: Kawasaki ER 6F
Znaci neko se pali na daleke ture neko na kroseve a ja se palim da mi motor lepo izgleda i da se drugi pale na njega ( pogotovo cure ). Sta je tu lose ?

 

Pa mogu da kazem da je najvaznije sto si sebi priznao sta ce ti motor, a da li je to lose ili ne nije moje da sudim, svako ima svoj izbor i svoj put. Ako ce ti motor pomoci da ispunis svoje zelje, zasto da ne. A samo da znas da cure koje se pale samo na motore, neka me izvine taj maleni deo zenske populacije, ali uglavnom imaju do tri grama mozga u glavi. Ako je to tvoja ciljna grupa i tu odluku pozdravljam. Na kraju zelim ti da uspes i uzmes dobar motor te namene, pazljivo ga vozis, opasan moze da bude i da uzivas u voznji :):)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 117 postova
Ovaj post je ipak bolji nego prošli' date=' znaèi idemo na bolje... Mislim da je TDM ekstra motor, ali kao što Ernesto reèe, skup za tvoj budžet. Nemoj da zaboraviš da brži motor zahteva i bolju opremu, pa te savetujem da odreðenu kolièinu love ostaviš za neku kacigu, jaknu i rukavice... Pantalone... Prošle godine je poginulo više od 50 motorista, odatle specifièan stav auditorijuma na tvoju filozofiju motociklizma.

 

najzli[/quote']

 

Sve sto ti ovaj lik napisao - shvati MEGA bukvalno & ozbiljno. Pored motora ce ti trebati oprema, a dobra oprema kosta. A posto si ti shminker, predpostavljam da neces voziti motor u jakni "prvi maj Pirot" vec ces juriti neki Dainese ili AlpineStars - ono da izgledas kao pravi bajker itd... a to kosta, pa onda droga ;)... Znaci shimka kosta - obavezno odvoj neki budzet i za opremu.

 

Sto se tice ribica i motora, ja kad sam kupovao motor, moram reci da mi ribice nisu bile na kraj pameti, vec iskljucivo ljubav prema sportskom motoru. Secam se ja bio klinac, bash mali (ajde vi stariji ;)) i tad je bio mega hit album sa samolepljivim slicicama o motorima, pa fali mi Ducati, pa evo ti Kawe za Ducati itd... Ceo zivot sam lood za sportskim mashinama - ko dete se zarazio - boles - hebiga.

 

A ribice se, starije od 16god, kolko sam ja shvatio, lozhe na tebe zbog necega sto imash kako da kazem "nevidljivo", znaci neki shmek - zvaka - il ga imash - il ga nemash. To je kao neki osecaj iz stomaka. Tu puno motor ne pomazhe. Ko je narcisoidna diabola, teretana & ogledalo 24h dnevno, i nema zhvaku - smek, tom ni yamaha 10.000RRR nece pomoci. Jer nije fazon samo smuvati ribicu - vec i da ona ostane kraj tebe, bar neko vreme, a ako je neko tenkre - nema tog motora koji mu moze pomoci.

 

Plus posto si vec u shminka fazonu - ja ne znam sto uopste razmisljas o bilo cemu sem R ili RR mashini. Kapiram kesh itd - ali za 2500 ili 3000E mozheh da uzmes neku R mashinu bez problema i da dobijesh taj efekat o kome mastash. Bash pricah skoro sa nekim zescim Beogradskim shabanima - (stara slika a piiitanje iisto - da li si me voljela il niiisi - Sejo Kalac ekipa) - splavari - kriminogene face - smaraju me za motor, kao bate i ja planiram R-a, al me zent, stavicu mu blokadu da ne ide preko 70, treba mi samo da se parkiram ispred kafica!? Mislim chemu. Treba li da kazem da ta ekipa pravo zhensko nije videla, da idu po nekim krmecackim splavovima i neke ravaku (ali bukvalno) cascavaju turama pica, loodo zaljubljeni u njih!? ove opet u blagom flertu sa majmuncinama a ramkaju se sa drugim tipovima - boles. Inace lik sa kojim sam sedeo je makro od tih ravaku, i prosto covek ne mozhe da veruje kolko su ovi retardirani. Ali u tom svetu - ispred tih splavova lokala ribica & goge sekulic - u obzir se uzima samo RR mashina.

 

Iskreno se nadam da ces naci lepu studentkinju - koleginicu, pa ces se zaljubiti, a nema nista lepshe nego kad si zaljubljen a to ti je uzvraceno, pa sex sa takom osobom koja je sposobna da oseca i posle koga je drndanje neke dizelashice iz Borèe sa dva grama mozga gore nego dr**anje, pa ces shvatiti da stepen orgazma zavishi od shirine svesti partnera, pa romanticne shetnje & razgovori, pa zajedno kupite neku vespicu pa sa njom na neki izlet, itd... umesto da uzmes neki RR za sve pare i da se ne daj Boze bez opreme (za koju ti nije ostao kesh nakon kupovine motora) ne zakucash u prvu banderu pokushavajuci da impresioniras neku kokoshku pozadi. Tako da zapitaj iskreno sebe - dal tebi ustvari treba riba ili motor. Aj bate sve najbolje i neka te Bog sacuva...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 548 postova
  • Lokacija: Novi Beograd
  • Motocikl: Malaguti Madison s200

Druze, da ti ja kazem nesto iskreno,pored ljubavi prema 2 tocka i ugodjaju koji nam ta voznja pruza, vecini vozaca je bitan izgled motora na koji se seda, jer naravno, prema budzetu kojim raspolazemo, trazimo i adekvatnu masinu u sto boljem stanju, sto noviju i sto LEPSHU! ;) E sad, s'obzirom da shvatam tvoje razloge kupovine motora, moram da ti saopstim jednu informaciju koja ce ti mozda srusiti snove, ali je pre svega realna i tacna: Tvoj budzet nije dovoljan da kupis motor za kojim ce zene da usinu vrat! Situacija je takva da, gde god se ti budes pojavio na masini (ajde da pretpostavimo do 3000E) uvek ce se naci neko ko ce voziti nesto bolje, lepse i novije i koje ce te kopati i bacati u depresiju zasto i ti nemas tako nesto , ako ne i jos bolje...Sta sam ovim hteo da ti kazem? pa hteo sam samo da te vratim u realnost i da ti na prijateljski nacin skrenem paznju da ne ocekujes previshe od motora, jer ti on nece biti lepak za ribe, pogotovo u budzetu kojim ti raspolazes..Druga stvar bi bila da ti ne pitas za cenu,pa da stvarno mozes sebi da priustis nesto sto ce da privuce poglede i zenskog i muskog sveta, ali posto si u situaciji u kakvoj jesi, onda mislim da od tog posla nema nista..;)..Izvini na mojoj iskrenosti, ali ja mislim da sam 99% u pravu..:) pozz i sa srecom sta god da pazaris..;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 655 postova
  • Lokacija: Srbija
Druze' date=' da ti ja kazem nesto iskreno,pored ljubavi prema 2 tocka i ugodjaju koji nam ta voznja pruza, vecini vozaca je bitan izgled motora na koji se seda, jer naravno, prema budzetu kojim raspolazemo, trazimo i adekvatnu masinu u sto boljem stanju, sto noviju i sto LEPSHU! ;) E sad, s'obzirom da shvatam tvoje razloge kupovine motora, moram da ti saopstim jednu informaciju koja ce ti mozda srusiti snove, ali je pre svega realna i tacna: Tvoj budzet nije dovoljan da kupis motor za kojim ce zene da usinu vrat! Situacija je takva da, gde god se ti budes pojavio na masini (ajde da pretpostavimo do 3000E) uvek ce se naci neko ko ce voziti nesto bolje, lepse i novije i koje ce te kopati i bacati u depresiju zasto i ti nemas tako nesto , ako ne i jos bolje...Sta sam ovim hteo da ti kazem? pa hteo sam samo da te vratim u realnost i da ti na prijateljski nacin skrenem paznju da ne ocekujes previshe od motora, jer ti on nece biti lepak za ribe, pogotovo u budzetu kojim ti raspolazes..Druga stvar bi bila da ti ne pitas za cenu,pa da stvarno mozes sebi da priustis nesto sto ce da privuce poglede i zenskog i muskog sveta, ali posto si u situaciji u kakvoj jesi, onda mislim da od tog posla nema nista..;)..Izvini na mojoj iskrenosti, ali ja mislim da sam 99% u pravu..:) pozz i sa srecom sta god da pazaris..;)[/quote']

 

Ziva istina. Za 3000 eura nema nista sto ce posluziti tvom cilju.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 221 postova
  • Lokacija: Toronto, Canada

Au, ovo se pretvorilo u postovanje sa ciljem da se covek izvede na pravi put itd... kao, motori su nam jedina ljubav, sta prica ovaj covek... bla bla... samo smo o njima mislili kad ste ih kupovali... eeeeee

 

Ajde da se malkice ne lazemo. Nisam citao njegov prosli post ali sam cuo od drugara :) Stvari stoje ovako. Koliko god se vi svi pravili fini bajkeri toliko ste svi vi svi a i ja zajedno sa vama malo "smekeraj"-ci. Znaci nemojte da ovde prosipate kojekakve moralne price. APSOLUTNO SVI se makar ponekad lozimo motorima kada su tu dobre ribice. Sta hocete da kazete, da nikad niste zavrnuli gas kad ste prolazili pored nekih riba, niste svirnuli ili glumili motorizovane apolone na semaforima? Niste nikad osetili malo navalu adrenalina kada prolazite pored grupice zgodih riba? Niste, e onda ste gej!

 

Ajde bas da vidim onoga ko ce da kaze da nije. I ako kaze, ja mu odmah kazem da laze. Pa i ja koji smatram sebe za pribranog i nekoga ko se ne lozi na takve stvari sam vise puta zavrnuo motorce u centru. Sto? Zato sto volim kad motor zaurla na Terazijama i zato sto volim kad motor zaurla na Terazijama a ima neko to da vidi sem mene.

 

Prema tome, "sminkerico" imas sta da kupis za 2500-3000 Evrica, samo obilazi forum. Motora nikad vise... Imas iz uvoza sta god hoces, mozes i da porucis cak. Budi uporan i naletece nesto. Samo ti uzmi nekog R-a ako to volis. Nije bitno koji je jer veruj mi da te klinke koje ces da juris apsolutno nemaju pojma da li je neki motor 87 ili 2007 godiste. Samo neka bude ispravan i da imas najglasniji auspuh. Dok one "i ako ikad" ukapiraju da kolega bajker ima noviji i bolji motor ti si vec lupio recku i ides dalje :)

 

Srecno!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Braveheart, 657 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: Bmw K1300s, Piaggio Madley 150.

kupi gpz 500 lep motorcic a i ribe se nebune kad sednu na moj 250 a kamolina jaci :wink: samo obavezno obuci japanke ili papuce i neki sorc :wink:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Ne silazi, 5347 postova
  • Lokacija: Trebinje
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Tako dakle Guliano,zato si prodao Transalpa,da kupis nekog R i jos hoces da utrapis Slakiju kacigu,pa da budes sam na motoru i slobodan za lov! Jao,jao! :evil:

Samo zamalo me ne slomi ovom pricom,ali ne odlucio sam ili mala Tenera ili Dominator! :wink:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Braveheart, 657 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: Bmw K1300s, Piaggio Madley 150.
Au' date=' ovo se pretvorilo u postovanje sa ciljem da se covek izvede na pravi put itd... kao, motori su nam jedina ljubav, sta prica ovaj covek... bla bla... samo smo o njima mislili kad ste ih kupovali... eeeeee

 

Ajde da se malkice ne lazemo. Nisam citao njegov prosli post ali sam cuo od drugara :) Stvari stoje ovako. Koliko god se vi svi pravili fini bajkeri toliko ste svi vi svi a i ja zajedno sa vama malo "smekeraj"-ci. Znaci nemojte da ovde prosipate kojekakve moralne price. APSOLUTNO SVI se makar ponekad lozimo motorima kada su tu dobre ribice. Sta hocete da kazete, da nikad niste zavrnuli gas kad ste prolazili pored nekih riba, niste svirnuli ili glumili motorizovane apolone na semaforima? Niste nikad osetili malo navalu adrenalina kada prolazite pored grupice zgodih riba? Niste, e onda ste gej!

 

Ajde bas da vidim onoga ko ce da kaze da nije. I ako kaze, ja mu odmah kazem da laze. Pa i ja koji smatram sebe za pribranog i nekoga ko se ne lozi na takve stvari sam vise puta zavrnuo motorce u centru. Sto? Zato sto volim kad motor zaurla na Terazijama i zato sto volim kad motor zaurla na Terazijama a ima neko to da vidi sem mene.

 

Prema tome, "sminkerico" imas sta da kupis za 2500-3000 Evrica, samo obilazi forum. Motora nikad vise... Imas iz uvoza sta god hoces, mozes i da porucis cak. Budi uporan i naletece nesto. Samo ti uzmi nekog R-a ako to volis. Nije bitno koji je jer veruj mi da te klinke koje ces da juris apsolutno nemaju pojma da li je neki motor 87 ili 2007 godiste. Samo neka bude ispravan i da imas najglasniji auspuh. Dok one "i ako ikad" ukapiraju da kolega bajker ima noviji i bolji motor ti si vec lupio recku i ides dalje :)

 

Srecno![/quote']

 

 

Ovo je ziva ISTINA !!! Ja bar priznajem da sam takav :P ko prizna pola mu se doda bar na ovom forumu :lol:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 221 postova
  • Lokacija: Toronto, Canada
Tako dakle Guliano' date='zato si prodao Transalpa,da kupis nekog R i jos hoces da utrapis Slakiju kacigu,pa da budes sam na motoru i slobodan za lov! Jao,jao! :evil:

Samo zamalo me ne slomi ovom pricom,ali ne odlucio sam ili mala Tenera ili Dominator! :wink:[/quote']

 

Vec sam prodao njenu kacigu ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 364 postova
  • Lokacija: Vlasotince
  • Motocikl: kawa er5

najgore u svemu je to da je prevelik broj vozacha bas takav :( ali retko ko zeli da prizna. Sigurno sam ovih dana video par njegovih drugara " popularni Durlanci " bez kacige naravno lete po centralnim gradskim ulicama i za "brzu" voznju veoma popularan bulevar. Mislim mogu reci jednu stvar zalosno !

 

pa kolega " isti faks " za taj novac bolje uzmi neki cruzer i uzivaj u voznji a cupi ce same od sebe doci vremenom

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 17 postova

e ljudi drugari mi preporucuju zzr 250cc jel ok motor ? Kazu da sam "budala" ( sto se kod nas tumaci dobro tj. kompliment ono lud na gasu sasav a ne prava budala ) za brzinu a da ovaj ok izgleda i pojave a ima zvuk ko da je 600cc a trosi ko upaljac . e sad neznam dal je dobar mislim kazete da su za njih skupi delovi pa kako se ovaj pokazao? Ima par za ispod 2000 evra pa ostaje neki evro za polovnu jaknu ( 40 evra naso ) i novu agv 1 bas fency kacigu neke sarene boje ( oko 100 evra ) . ( eto uzecu jaknu i kacigu da nemislite da sam 100% idiot - i nosicu istu ) Daklem netreba meni R da letim 200+ km/h vec cisto ono ispred cura ma znate svi vi taj osecaj, e sad ja netrazim neku da je zenim ili da pricam o sudbini Ane karenjine ili o atomskoj energiji vec cave za jednu noc i sl. sa setanje malo znaci minici i ostalo, kad pozelim da se zenim trazicu pametnu domacicu do tada uzivacu u carima tih " sa 3 grama mozga" kako neko rece...

 

sta mislite i mozda neki predlog sa vase strane eto nemora 1000 ili slicno kubika vazno da MOCNO izlgeda i ima zvuk ko veliki ( ispod plastike se nevidi da je samo 250cc tako kazu )

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Ne silazi, 5347 postova
  • Lokacija: Trebinje
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Jaknu i kacigu obavezno,ako ne zbog sigurnosti,onda,eto ides u teretanu,a sa jaknom ces biti jos zajebaniji,pa eto odma vjerovatno jos jedan plus kod cica na koje ciljas da stavljas recke.

 

Taj motor nisam vozao,ali mislim da ih ima nekoliko u klasi 250 na forumu,pa ce ti oni najbolje reci koliko trose,kvare i ostalo.

 

Sretne studije i lov na cice!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 50 postova
  • Lokacija: Bgd

Batice sa 2,5 soma moja preporuka ti je da nadjes neku javnu kucu, ides jednom nedeljno- od dodatne opreme kupis dureks i krckas ustedjevinu do nove godine i pride sacuvas glavu na ramenima. Iskreno, zajebi motore...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 548 postova
  • Lokacija: Novi Beograd
  • Motocikl: Malaguti Madison s200
Batice sa 2' date='5 soma moja preporuka ti je da nadjes neku javnu kucu, ides jednom nedeljno- od dodatne opreme kupis dureks i krckas ustedjevinu do nove godine i pride sacuvas glavu na ramenima. Iskreno, zajebi motore...[/quote']

:prayer: :prayer: :prayer:

pokrivio sam se od smeha.. :lol::lol:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 117 postova

Zipa ovo - sa 2.5 soma odesh metar dana na Tajland, rentash motore, a ravaku za celu noc 20E i to pornstar ribe u extra lux diskotekama, od 18 pa navishe godina (to ti je sve uracunato u onih 2.500E) - prelepe plaze, klima, klopa, devojke (havajke) ima toliko da orgijash da cesh zaboraviti da si uopste hteo da kupish motor - smucice ti se.

 

Ako ti motor treba samo da bi kresao ribe sa 3 grama mozga - bacanje para & nepotrebno ugrozavanje tudjeg i sopstvenog zivota...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.


  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja