zika56 17315 Napisano Avgust 22, 2010 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3691 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan quote author=zika56 link=topic=59356.msg905133#msg905133 date=1282498172] Пошто осетим извесну дозу ироније која није на месту, морам да ти одговорим. да твој одговор није на месту.... Iskreno izvinjenje. Ovo nije trebala da bude ironija nego šala Ali izgleda da sam "preterao". A i ti zapeo: "ne verujem"! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 22, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Добро, ок је , али мораш признати да неко ко није видео тако нешто не може баш да каже да је то ''нормално'' Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 22, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Добро, то ми је донекле ок, да из 250+ класе цеде неку коњажу али из 50? морате признати да звучи чудно....бар мени... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Pre dve godine je vozio on za opkladu dva kilometra vezanih ociju i nigde nije ogrebao APN. Dva kilometra, ma ajte molim vas, ne mogu da verujem, pa jel vi znate koliko je dva kilometra! Ti mene i moga sina da nazivas lazovima pred ovolikim svetom! Samo bez panike, moj Misko je genije za voznju. A pre dve godine je vozio pola kilometra u rikverc, jel neverujete? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Добро, то ми је донекле ок, да из 250+ класе цеде неку коњажу али из 50? морате признати да звучи чудно....бар мени... Ma nisam im ni ja vjerovao, ali Google je cudo ;D Ima jos na http://tomos.11.forumer.com/viewtopic.php?t=248 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13100 Napisano Avgust 22, 2010 Ne silazi, 7451 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro sad su napravili taj jedan jedini koji ide 180 i sad VAU. Okej, neosporavam rad, entuzijazam, uspeh, ali vi ste vozili obicne 4orke, BTejce... Ruku na srce to polako pada u zaborav, te Tomose vise niko ne vozi jer su out u svakom pogledu. Jedino sto za vas licno ima neku emocijanalnu vrednost i to je to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Avgust 23, 2010 Ol' dirty bastard, 621 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Ha haaaa CARE,ako si im rek'o ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Avgust 23, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan Dobro sad su napravili taj jedan jedini koji ide 180 i sad VAU. Okej, neosporavam rad, entuzijazam, uspeh, ali vi ste vozili obicne 4orke, BTejce... Ruku na srce to polako pada u zaborav, te Tomose vise niko ne vozi jer su out u svakom pogledu. Jedino sto za vas licno ima neku emocijanalnu vrednost i to je to. a sta je za tebe danas in?koji motor?imao si srecu jer si svoje prve moto korake poceo na skuteru i to ne smatram kao neku prednost!sa tim starim motorima,naucili smo dosta oko mehanike(pricam za moju generaciju).retko ko je tada imao motocikl,nije svako mogao da odvoji 300 maraka !!samo pravi zaljubljenici u motocikle su posedovali po jedan primerak!sa 13 godina je bio pojam voziti tomos a3(mojoj sreci nikad kraja)a vec za cetiri godine sam vozio suzuki gsx 750e!sa 19 godina sam vozio hondu boldor 900 f2 i da ti ne nabrajam dalje!!hvala tomosu sto me je svemu naucio i nikad necu zaboraviti naslednike a3 koje sam takodje posedovao(14,15,e90,bt 50n) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 23, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Posto se trazi vozac apenc-a radi ispijanja casice razgovora.. Ja znam jednog mladog momka Floyd* javi se ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Avgust 23, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan moze,moze ,razmena iskustva medju nama starijima ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema sta da se kaze,pustite ove IN nek seru... Nego Vlajko di su te radosti ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Nek pricaju klinci (tu i sebe racunam sa 27 god) sta hoce, al ja parkirah u garazu jos jedan motorcic i to ni manje ni vise nego t12 iz sedamdesetih god, okrpih ga i radi (sreca,sreca, radost-a i dize na zadnji u prvoj ;D ) makoliko da su sada prestignuti u inzenjeringu, dizajnu i ostalom i dalje su tomosi deo moto istorije i temelj na kojim smo vecina nas otpoceli moto karijeru ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan и даље не верујем.... ;D ;D ;D ;D ;D ugrizo sam se za jezik ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eru Tomosa sam završio sa agregatom od E-90 na ramu od APN-a, delOrto24, marzocchi,...bilo je :o :o :o Takođe. Ko ovo nije vozio, nema pravo glasa ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jes samo sto se tih Tomosa secaju samo ovi sto imaju 40+ godina. Inace Tomos je bio svetski motor tamo nekad .Jos uvek je sto se tice izdrzljivosti,kad je APN na standardu nemozes ga pokidati.Da je malo veci proizvodjac bilo bi tesno sa Hondom u toj klasi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13100 Napisano Avgust 23, 2010 Ne silazi, 7451 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Eee jesto to ali stasale su nove generacije i neke stvari su nasledjene. Sve je u sustini ostalo isto, i mi rastavljamo i sastavljamo skutere, podesavaj, seci ovamo, daj ono, stavi sa ovim... Inace, skidam kapu za ono sto ste vi nekada radili cak i volim da vidim neki ''blast from the past'' ali cinjenica je da su ta neka vremena prosla. Ne znam sto vas to toliko bode u oko i uvek mi je bilo krivo sto postoji taj rascep, svi koji imaju drugacije stavove su seratori i sl. Hocu reci, ne mozes nista reci a da se ne zameris nekome Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 23, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Punks not dead Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorancha 49 Napisano Avgust 23, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan Eee jesto to ali stasale su nove generacije i neke stvari su nasledjene. Sve je u sustini ostalo isto, i mi rastavljamo i sastavljamo skutere, podesavaj, seci ovamo, daj ono, stavi sa ovim... Inace, skidam kapu za ono sto ste vi nekada radili cak i volim da vidim neki ''blast from the past'' ali cinjenica je da su ta neka vremena prosla. Ne znam sto vas to toliko bode u oko i uvek mi je bilo krivo sto postoji taj rascep, svi koji imaju drugacije stavove su seratori i sl. NIsu svi koji imaju razlicite stavove seratori.Seratori su samo oni koji ne uvazavaju neke istine koje su se desavale dok su oni bili u klik-klak varijanti u medjunozju njihovih oceva.I ja imam nezgodnu osobinu da tesko poverujem u stvari u koje nisam imao prilike da se licno uverim...Cak sam i ovu temu zapoceo jer prosto nisam mogao da verujem da me je pretekao apn,i za trenutak sam pomislio da kilometar sat na kanguu laze ili da su stavljene manje gume...I u trendu sa vremenom u kome zivimo,par komentatora svakodnevice u mojoj nameri da cestitam na uspesnom "budzenju" tomosa,"prepoznase" pedofiliju...Cak i u sali,cak i sa namerom da ispadnu interesantni i zapazeni,cak i ako im je jedina namera bila zakoraciti ka visem rangu na ovom inace fenomenalnom sajtu,da zasija jos jedna zvezdica,treba imati mere i pazljivo razmisliti o onome sto im padne napamet da postuju... E,sada,sam sebi dodeljujem jedan - ban,nece me biti u komentarima neko vreme,taman toliko da jos jednom razmislim ko su mi kolege na drumu... P.S:Ako neko poznaje vlasnika apn-a zbog kojeg sam otvorio temu,zamolio bih ga da mu cestita na prepravci u moje ime,jer ako mu ja cestitam,neko ce mi opet mozda dodeliti epitet seksualno izopacene licnosti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 23, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pretera ga.. Da su oci umesto ekrana i tastature..sve bi bilo lakse.. Evo, sutra suljpa Balansero Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 23, 2010 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Seratori su samo oni koji su na ovom i na svakom drugom forumu uvek pametniji, važniji i iznad teme. Ako autor nema ništa protiv, tema je ispunila svoj cilj, vlasnik apn-a je pohvaljen, može jedan lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Avgust 23, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan ih bre gorancha,pa to je samo mala sala!ja se ne ljutim i kad je sala na moj racun!!! nemo da si neki nego tastaturu u ruke i cepaj! a sto rece vlajko,suljpa i pivo i sve resavamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...