bivolje3@gmail.com 127 Napisano Avgust 19, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan E, ja sam gurao Goluba od Juznog Bulevara do Pejtona... A i cistio sam karburator zbog svecice. Nema nista zajednicko ali meni je delovalo kao OPASAN KVARR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Avgust 19, 2010 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da čestitam kupovinu Sve nas je više, a ono što se meni posebno dopada je što mladi ljudi postaju MZ-jaši. Kad neko kupi MZ prvih par godina su mu sve "OPASNI KVAROVI" tek posle vidi da su oni zapravo smešni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 20, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Strucnjak, dobro dosao! Nije valjda sva muka pa svecica? p.s. I ja isto tako gur'o , gur'o kad ono svecica?!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 20, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan tek ce da se navikavaju... moja je tema,mozemo da offujemo koliko god hocemo javljam u cemu je bio kvar HVALA SVIMA NA SAVETIMA ;D rešio kvar i nema ga nigde, samo se vozika naokolo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe ispade da i nije tako jednostavno ??? tako da ce danas M(un)Z(e) posetiti cika Arakisa i Skubu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Avgust 20, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Da čestitam i ja sa zakašnjenjem, bio sam na putu. Ako nešto treba zovi, 064/110-77-97 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan :)ma jebe te masa ........mala sala ne zameri a te porodjajne muke kroz koje prolazis pa to je normalno posle neku godinu videces da je sve to zivot jer da je svuda kao oko 00 odelo ne bi bilo potrebno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 21, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li novosti komšija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano Avgust 21, 2010 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ima, sinoć je došao u Labos na "klocne" ;D Trebaće da se radi na instalaciji, nekoliko žica "viška" , akumulator down...kondenzator na platinama umreo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 21, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Objasnite mu kako da reši problem kurble. Ili je oglodao zupce ili je spao zupčanik. Najbolje je da to sam sredi pa da nauči nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Avgust 21, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Objasnite mu kako da reši problem kurble. Ili je oglodao zupce ili je spao zupčanik. Najbolje je da to sam sredi pa da nauči nešto. tako je koliko ja znam kod mz-a tesko je da spadne zupcanik pre bi reako da je oglodao zupce.. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 21, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pa nema gde da spadne. Al ajde, možda je ipak uspeo nekako (s proljeća...) A oglodao ih je za medalju. Ni da lizne negde nešto. Aj rešite to momku da mi ne stoji taraba pred radnjom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Avgust 21, 2010 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Meni se dešava (mada vrlo retko) da kurbla neće da lizne,onda prstima pritisnem kurblu na dole do kraja i samo sklonim ruku naglo pa kurbla poleti na gore do kraja.Ako neće odjednom iz nekoliko puta (dva,tri) uvek proradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 21, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da priložim sličicu,ako nisam omašio temu. A kako se sređuje problem,to već čika Bokilić zna najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 21, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a sad da prestelujete sajlu kvacila....pa da proradi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Avgust 21, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Objasnite mu kako da reši problem kurble. Ili je oglodao zupce ili je spao zupčanik. Najbolje je da to sam sredi pa da nauči nešto. ja sam vise za ovu soluciju . Aj rešite to momku da mi ne stoji taraba pred radnjom ;D bolje taraba neko traktori! mislice ljudi da je poljoprivredna zadruga u pitanju a ne motoservis polako,ima vremena,naucicu i ja nesto oko motora p.s. imam zimu da se vezbam da ga rasklapam i sklapam,a do zime hocu da se voziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm ;D naravno kada doktori nameste struju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Avgust 21, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ja moj poznajem do poslednjeg safa ... :D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Avgust 21, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan upoznacu i ja moj MZ ali me nervira sto ce proci vremena dok ga ne upoznam :-\ da je neka ves masina,ili sporet lako bih ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Avgust 21, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan upoznacu i ja moj MZ ali me nervira sto ce proci vremena dok ga ne upoznam :-\ da je neka ves masina,ili sporet lako bih ja jel to valajkov mz?? ako jeste onda tesko da se upoznate odradjen je, pa sad poneku sitnicu mozes jedin da cacnes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 28, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan A mozda mu se deformisao lim ( deo broj 15 na kingovoj slici ), ili nije dobro postavljen ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Avgust 29, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan A mozda mu se deformisao lim ( deo broj 15 na kingovoj slici ), ili nije dobro postavljen ! ne znam pojma sta se desilo,sve u svemu,makina radi odlicno,i mehanicki i elektricki.sinoc sam imao zestoku krizu zbog kise,hteo sam da se vozim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 29, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kvacilo nije bilo namesteno kako treba.. Majstor Genije Joska je umesao prstice u zicicice...pobacao visak i nastelovao..i sve radi.. Polozi bre te testove..turi L pa se vozaj.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 29, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ti da ćutiš, ostavio si dečka ovde da se pati sa nama a ti... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 30, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Rekao neko,kašikom se kopa grob. CCC Vlajko,crni sine,baš radiš udarnički. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Avgust 30, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan EEE a bio je kul tip ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...